SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   BOMBA TRANSFERLER!!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=18512)

Del Piero 14.05.2008 15:53

--->: BOMBA TRANSFERLER!!!

[B]ya bırakın mevlüt sivasa gelirmi adamın peşinde avrupa devleri koşıuyor abartmayalım lütfen.[/B]

murteza 14.05.2008 15:54

[QUOTE=FatihCan;368090][B]ya bırakın mevlüt sivasa gelirmi adamın peşinde avrupa devleri koşıuyor abartmayalım lütfen.[/B][/QUOTE]

Mecnun başkanın yalancısıyım ben ister inan ister inanma

deplasman 14.05.2008 15:55

dogru dıyorsun gardasım adam mıllı takımda oynuyor avrupa devlerıneden bırı kapar onu hemen

idhem 14.05.2008 15:56

Bi kere Mevlüt gelse bizde kimin yerine oynatacaksınki?

Hayri Abi 14.05.2008 15:59

[QUOTE=idhem;368095]Bi kere Mevlüt gelse bizde kimin yerine oynatacaksınki?[/QUOTE]

mevlüt gelirse mehmet yıldız satılabilir henüz 20 yaşında olması en büyük avantajı;)

abdullah58 14.05.2008 16:01

-->: BOMBA TRANSFERLER!!!

HIC SEYRETMEDIM AMA MEHMET SADECE MEHMET DEGIL HEMIDE YILDIZI VAR
ARTI MEHMET RAKIP DEFANSI HALAC PAMUGU GIBI ATIYOR
ONUN GIBISI ZOR BULUNUR
CVETKOV GIBI PRES YAPMAYAN BÜLENT HOCANIN SISTEMINE UYMAZ
MUSA BILE PRES TEN DÜSTÜGÜ AN CEKIP CIKARIYOR
MEVLÜT PRES YAPAN BIRIMI BILMIYORUM

deplasman 14.05.2008 16:03

gardas mevlutu belarus macında ızlemedınmı adamın ısı pres sureklı pres yapıyor cok etkılı oluyor

idhem 14.05.2008 16:04

Bence Mevlüt Sivasspor'un seneye yükleneceği büyük sorumluluğu kaldıracak tecrübede bir futbolcu değil.Biz Avrupa diyoruz,Şampiyonluk diyoruz.Daha tecrübeli futbolcular lazım.

Plexus 14.05.2008 16:04

hayri abi, alman basınında bizim transferlerimizle ilgili bir haber var mı?

Hayri Abi 14.05.2008 16:05

--->: -->: BOMBA TRANSFERLER!!!

[QUOTE=abdullah58;368105]HIC SEYRETMEDIM AMA MEHMET SADECE MEHMET DEGIL HEMIDE YILDIZI VAR
ARTI MEHMET RAKIP DEFANSI HALAC PAMUGU GIBI ATIYOR
ONUN GIBISI ZOR BULUNUR
CVETKOV GIBI PRES YAPMAYAN BÜLENT HOCANIN SISTEMINE UYMAZ
MUSA BILE PRES TEN DÜSTÜGÜ AN CEKIP CIKARIYOR
MEVLÜT PRES YAPAN BIRIMI BILMIYORUM[/QUOTE]

mevlüt sürekli yer değiştiren bir santrofor tipi defans arkasına sürekli koşular yapıyo ve defansın dengesini bozuyo ayrıca kafa topları ve son vuruşları çok etkili

Hayri Abi 14.05.2008 16:08

[QUOTE=Plexus;368112]hayri abi, alman basınında bizim transferlerimizle ilgili bir haber var mı?[/QUOTE]

Alman basınında türkiyeden pek bahsetmiyolar zaten sivassporu ilk kez duyduklarını söylüyolar burdaki almanlar 4 büyükleri özellikle trabzonsporu çok duyduk diyolar bende sivası da duyacaksınız diyorum muhabbetlerde kangalım da olunca daha çok sivas ismine alışıyolar

deplasman 14.05.2008 16:20

hayrı abı senın bu konuda duyarlı olmanı cok ıstıyorum bıraz reklam çok sey getırır formanı sırtından cıkarma

serserilerin_prensi 14.05.2008 17:50

--->: -->: BOMBA TRANSFERLER!!!

[QUOTE=sinan-58;361605]1 transer chevkov un yerine kim gelirse gelsin yedek oturacak çunkü balili ile mehmet olacak
2 kemal çok iyi olur ama syla normal maçlarda harika nereye koyarsan koy oynuyor
3 transfer gurhan gelirse harika olur
4 transfer hayro ve aponun yedeği bencede olmalı ama sağ kanat unutmaki musanın oda balili donunce duzelir
5 transfer selçuk bize gelmez hemde kemalle gurhan gelirse orta sahaya oyuncuya gerek yok daha[/QUOTE]

abi sen iyi açıklama yapmışşın sana katılıyorum

o şimdi cudi'de......

avare 14.05.2008 18:01

Besiktastan istanbul buyuksehir belediyeye giden ibrahim akinin alinmasini isterim hizli teknik ve son vuruslari iyi olan bir oyuncu

mehmetyildiz58 14.05.2008 18:21

ali tandoğan alınmalı ve cvetkov gönderilmemeli onun yerine cvetkovun istediği pasları atabilecek santrofor alınmalı örn;alex formatında bi oyuncu.adam hollanda liginde 19 golle gol kralı oldu.neden? arkalarında ii bi santrofor oldupu için.

Hayri Abi 14.05.2008 18:33

g.antepten ekrem dağ
ankaragücünden gökhan emreciksin ,murat duruer
ankaraspordan özer hurmacı
g.oftaştan serkan atak

TS58 14.05.2008 22:00

GÜROL ALTUNDAŞER bu futbolcuyu Bülent Hocam mutlaka izlemeli.ÇUBUKSPOR'da bu sezon oynadı.Orta sahaya müthiş takviye olacaktır.

mustafa_kavak58 17.05.2008 17:29

Sivasspor'da Dahmane krizi!
Sivasspor'da Cezayirli golcü Mohamed Dahmane'nin transferi çıkmaza girdi.

Sivasspor'un Belçika'nın RAEC Mons takımında forma giyen Dahmane için yaptığı teklife ret yanıtı geldi. Fransız vatandaşlığı da bulunan 26 yaşındaki Cezayirli golcü için Belçika kulübüne 200 bin Euro'luk teklifte bulunan kırmızı beyazlılar, Mons'un bu teklifi yetersiz bulması nedeniyle bu transferi şimdilik gerçekleştiremiyorlar.

RAEC Mons'la 2011 yılının Haziran ayına dek kontratı bulunan Dahmane'nin transfer piyasasındaki değerinin 850 bin Euro civarında olduğu ifade ediliyor. Sezonu kiralık olarak Genk takımında geçiren Dahmane, bu sezon oynadığı 23 maçta 6 gol attı. Dahmane geçtiğimiz sezon Mons formasıyla 31 maçta forma giymiş ve 11 kez gol sevinci yaşamıştı. 2005-2006 sezonundan bu yana Mons takımıyla sözleşmesi bulunan Dahmane, daha önce Mauberge, Poitiers, Lens gibi Fransız takımlarında oynamıştı.

Dahmane'nin peşinde Belçika'nın Standard Liege takımı da bulunuyor

kırmızıbeyazlı 03.06.2008 15:11

ya bu Trabzon ne yaptı yahu? sanki define buldular..
şimdi de Gökhan ÜNAL uı almışlar..

Lefgali 03.06.2008 15:16

Trabzonspor'dan büyük bomba !..

Trabzonspor herkesin peşinden koştuğu bir golcüyü renklerine bağladı !.. Bu sezon transferde atak olan bordo mavililer, Türkiye'de her takımın kadrosunda görmek istediği Gökhan Ünal'ı transfer etti !..

Trabzonspor hem Kayserispor hem de Gökhan Ünal ile kesin olarak anlaştı... Gökhan Ünal'ın şu dakikalarda Ankara'da imza atması bekleniyor !..

PAYLAŞILAMAYAN YILDIZ
Yıldızı Kayserispor'da parlayan Gökhan Ünal, 2005-06 sezonunda Turkcell Süper Lig'de gol kralı olmuştu. Türkiye'deki bütün büyük kulüplerin transfer listesinde yer alan Gökhan ünal'ın adı özellikle Galatasaray ile çok anılmış, hatta yıldız golcünün Galatasaray ile anlaştığı öne sürülmüştü. Ancak bu haberlerle birlikte Gökhan ünal'ın formunun düşmesi üzerine Kayserispor yönetimi Galatasaray'a tepki göstermiş ve Genel menajer Süleyman Hurma "Gökhan'ı ne olursa olsun Galatasaray'a satmayacağız, herkese satarız ama Galatasaray'a asla" demişti. Yaşanan bu olaylar nedeniyle Gökhan Ünal ile Kayserispor'un da arası açılmıştı.

fatih_bm 03.06.2008 16:31

Bu Trabzon bu sene çok can yakacak.Bizimde başımızı ağırtacak.
Buene 4. büyük olamayabiliriz.İşimiz zor.

balili_58_06 03.06.2008 16:33

ewet travzon en son gökhan ünalı aldı yazıyo şimdi fanatik gazetesinin internet sitesinde

58_cebeci_58 03.06.2008 17:09

trabzon spora hayırlı olsun.bence biz daha kalitelisini daha ucuza alırız.ben buna inanıyorum.gecen sene yönetim ve teknik heyet bunu tüm türkiyeye gösterdi.busene de aynısını yaşatırlar bize diye düşünüyorum.

58_cebeci_58 03.06.2008 17:12

bide ben her hafta arjantin lig özetlerini özenle izliyorum ve orada mükemmel adamlar var.river plate b.jounours felan deil.diğer takımlarda.bizim orda sivaslı hemserimiz nurhay nakış hiç yardımcı olmuyomu yoksa bizmi ilgilenmiyoruz.bencearjantin mükemmel bir futbolcu pazarı olabilir bize.bence takıma oradan genç yetenek kazandırılmalı.

58hayati 03.06.2008 17:13

arkadaşlara katılmamak mümkün degil fb den kemal, can ,gürhan , m yozgatlıda olursa bu takım kesin şampıyon olur.

58_cebeci_58 03.06.2008 17:16

gökhan trabzona hayırlı olsun.bence biz daha kalitelisini daha ucuza bulabiliriz.yönetim ve teknik heyet bunu gecen sene gösterdi.gecen seneki gibi bu sene de transferin en başarılı takımı olacagız.

idhem 04.06.2008 07:08

Bunlarda utanmadan bizden Mehmet Yıldız'ı da alırlar.Cidden korkmaya başladım.Şu ligler başlasada Trabzonspor korkusu bitse be.Yeter artık ya

fatih_bm 04.06.2008 11:24

Mehmet gitmez bırakmaz bizi.Boşuna stress yapmayın.O butakımda jübilesini yapacaktır buna inanıyorum.Türkiye nin 4.büyük takımında oynadığının farkında zaten mehmet.Onun için biyere gitmeyecektir.Daha şampiyon olacağız dimi Mehmet im.

XXCakir58 04.06.2008 11:34

Vallaha ne yalan söyleyim Trabzona kizginligim var, ama helal olsun diyorum.
Gökhan Ünali, Ceyhun Gülselami, Selcuk Inani ve daha kimleri aldilar. Hayirli ugurlu olsun diyorum.
Paylasim icin sagol.

0058 04.06.2008 12:26

ARKADAŞLAR ESKİŞEHİRİN YENİ HEDEFİ BÜLENT UYGUNMUŞ KENDİ BASKANLARI DEDİİ YENİ ŞEÇİLEN BÜLENT UYGUNLA GÖRÜŞMELERE BAŞLAMIŞLAR

Antistanbul61 04.06.2008 22:21

[QUOTE=fatih_bm;375985]Mehmet gitmez bırakmaz bizi.Boşuna stress yapmayın.O butakımda jübilesini yapacaktır buna inanıyorum.Türkiye nin 4.büyük takımında oynadığının farkında zaten mehmet.Onun için biyere gitmeyecektir.Daha şampiyon olacağız dimi Mehmet im.[/QUOTE]

Alice harikalar diyarında :)

Faruk Özak araya girip Gökhan Ünal işini sonlandırmasaydı şu an Mehmet Yıldız neredeydi hepimiz biliyoruz .

Kendinize daha gerçekçi bir vizyon edinin

YuNuSPaSa58 04.06.2008 22:24

[QUOTE=Antistanbul61;376203]Alice harikalar diyarında :)

Faruk Özak araya girip Gökhan Ünal işini sonlandırmasaydı şu an Mehmet Yıldız neredeydi hepimiz biliyoruz .

Vizyonunuzu artık genişletin .[/QUOTE]

Doğru söylüyorsun.. Fatih Tekke'de bizden gitti Zenit'e Gökdeniz'de Ankaragücü'nden gitti sanki. Bana öyle konuşuyormuşsun gibime geldi.

fatih_bm 05.06.2008 00:46

[QUOTE=Antistanbul61;376203]Alice harikalar diyarında :)

Kendinize daha gerçekçi bir vizyon edinin[/QUOTE]

Kıskanıyorsunuz camiamızı.Kadromuzu koruyoruzya bu korkutuyor sizleri.Aslında severim Trabzonspor u.Başarılı olsunlar isterim ama biz varken zor.Neyse arkamızda kalmaya alışın bu sene hedef şampiyonluk.İnşallah 2. siz olursunuz.

Antistanbul61 05.06.2008 06:09

[QUOTE=YuNuSPaSa58;376205]Doğru söylüyorsun.. Fatih Tekke'de bizden gitti Zenit'e Gökdeniz'de Ankaragücü'nden gitti sanki. Bana öyle konuşuyormuşsun gibime geldi.[/QUOTE]

Gökdeniz ve Fatih Tekke 17 milyon € bonservis bedeliyle gitti . Sadece onlarda değil bu rakamın dışında Stepanov 3.5m€ , Marcelinho 3m€, Ersen 2m€ , Eller 2m€ , ve şimdi Çağdaş yakındada Hüseyin Avrupa yolcusu . Maddi açıdan , bütün sivassporu satsan belki bir Gökdeniz eder ne yazıkki .

Büyük klüplerde oynayan futbolcular isterse dünya starı olsun , eğer şampiyonluk iddasından uzak kalırsalar takım sil baştan kurulur . Sivasspor 15. hafta şampiyonluk diyordu , intortotoda bitirdi , kadroyu dağıtmayı göze alabilir mi ?

Ya da başka bir açıdan ligde tarihinin en kötü günlerini yaşarken bile Avrupa'ya 7-8 futbolcu iyi fiyatlardan satılabilir mi ? Sivas Avrupaya 3 futbolcu kaç senede ihrac edebilir ?

Avrupadan teklif gelen bir futbolcuyu istanbul ezikleri bile takımında tutamıyorken anadoludaki şehirlerin sosyal yaşam standartlarına bağlı olarak buraların klüpleri ne kadar başarabilir ?

Kaldıki birazcık medyayı takip etseydin Fatih ve Gökdeniz'in neden takımdan ayrıldığınıda bilirdin . Olayın parayla filan ilgisi yok , Trabzon şehrinden çıkmaları gerekiyordu .

[QUOTE=fatih_bm;376251]Kıskanıyorsunuz camiamızı.Kadromuzu koruyoruzya bu korkutuyor sizleri.Aslında severim Trabzonspor u.Başarılı olsunlar isterim ama biz varken zor.Neyse arkamızda kalmaya alışın bu sene hedef şampiyonluk.İnşallah 2. siz olursunuz.[/QUOTE]

Fatih , neyi , neden kıskanayım alahaşkına . Yeterki Sivas şu kadroyu korusun . Ben bütün mesajlarımda ne diyorum ?

Sen Trabzonu ne kadar seviyorsan ben Sivas'ı iki katı seviyorum bunuda bil . Yoksa ne işim var bu forumda . Biraz geçmişte yazdığım mesajlarıda oku lütfen .

Bahsettiğim konu ile senin ezberden okuduğun popüler medya klişesi lafların bir alakası yok .

Sivasspor taraftarında futbol kültürü ve bilincinin oturması şart .

Umut ediyorum Sivasspor yakın zamanda kendi hikayeseni yazmaya başlayacak ( inşallah öyle sezonlar yaşanacakki intertoto başarıdan sayılmayacak ) ve taraftarı medyanın gazına gelip 2. büyüklük 4.büyüklük gibi komplekslerinden sıyrılıp takımını tek efsaneymiş tek büyükmüş gibi destekleyecek .

Trabzonspor sizin yavaş yavaş yaşamaya başladığınız sorunlarlarla ayak oyunlarıyla ( henüz çok önemlileriyle karşılaşmadınız ) 40 yıldır mücadele ediyor .

Bakınız , bir kere bir başarıya ulaşırsanız insanlar buna tesadüf der . İnsanları susturmak içinse aynı başarıyı arttırarak tekrarlayabilmek gerekir . Başarıyı tescil etmek için .

Sivasspor ligin son haftalarında bir tezgaha kurban gitmiştir . Belkide şampiyonlar ligine gidecekti Sivas . Anlıyorum , çünkü son 15 yılda bu kadar rezalet klüp yönetimleri gelip geçmesine rağmen Trabzon olarak biz iki üç yılda bir mutlaka yaşıyoruz .

Şimdi gelecek yıl Sivas'ı rahat mı bırakacaklarını sanıyorsunuz? Bu sene yaşadıklarınızın misline Sivasspor taraftarı olarak ne kadar hazırlıklısınız ?

Türkiyede bir yıl çıkış yapıp ertesi yıl dağılan klüplerin sebeplerini hiç mi araştırmıyorsunuz ?

Benim düşüncem Sivasın ayakta durabilmesidir . Size bunu bütün samimiyetimle söylüyorum . Çünkü biliyorum 3-4 yıl bu kale yıkılmazsa bir Sivasspor kültürü oluşmaya başlayacak . Kendi hikayesini yazmaya başlayacak olan kendi klübünden daha büyüğünü görmeyecek bir kültür .

Bunları senin tabirinle Sivasspordan korktuğumuz çekindiğimiz vesaire içinmi söylüyoruz ? :)Hayır , Trabzon'un iyi gününde kötü gününde sayısız Sivaslı destek olabiliyorsa , bunun bir karşılığı olmalı . Eline 3 kuruş sıkıştırılıp sahaya atlayan bir adamın zamanın Trabzonspor yönetimi iç çekişmesi dışında bir anlam kazandırılmaya çalışılarak Sivas-Trabzon dostluğunu gümbürtüye götürmesine izin verilmemeli .

Bu dostun söylediğini hemen bir kenara atmayın , bir kere düşünün .

idhem 06.06.2008 07:48

Şu söze bayıldım Fatih gardaşım

[B]Arkamızda kalmaya alışın bu sene hedef şampiyonluk.İnşallah 2. siz olursunuz.[/B]

Katılıyorum.Anadolu kardeşliği bu işte.Şampiyon Sivas ikinci Trabzon.İyi sükse yaparız be.

Mehmet Yıldız'a dokunmayın,kardeşlik de bozulmasın:)

58svs58 06.06.2008 08:30

buraya fenerli topçu tüfekçi bilmem neci konmamalıfenerliler ayrılıkcı

kadir984 06.06.2008 10:02

HANİ ORTADA TRANSFER YOK ARKADAŞLAR EN AZINDAN BİR GÜZEL OYUNCU TRANSFER ETMEMİZ LAZIM ORTA SAHA VE FORVETTE OYNAYABİLECEK

Plexus 06.06.2008 16:17

[QUOTE=idhem;376505]Şu söze bayıldım Fatih gardaşım

[B]Arkamızda kalmaya alışın bu sene hedef şampiyonluk.İnşallah 2. siz olursunuz.[/B]

Katılıyorum.Anadolu kardeşliği bu işte.Şampiyon Sivas ikinci Trabzon.İyi sükse yaparız be.

Mehmet Yıldız'a dokunmayın,kardeşlik de bozulmasın:)[/QUOTE]

mehmet yıldızı alamazlar bence. gökhan ünala baya para vermişlerdir, mehmeti de alırlarsa gol manyağı olurlar.

idhem 06.06.2008 16:27

Yok ya benim duyumlarım sağlam.Başkanları Mehmet Yıldız ve Yıldıray Baştürk ile anlaşmış çoktan.Kombine satışlarının çoğalmasını bekliyor.Gör bak haftaya patlar bomba.

Duyumlarım sağlam diyorum.

Plexus 06.06.2008 16:31

[QUOTE=idhem;376621]Yok ya benim duyumlarım sağlam.Başkanları Mehmet Yıldız ve Yıldıray Baştürk ile anlaşmış çoktan.Kombine satışlarının çoğalmasını bekliyor.Gör bak haftaya patlar bomba.

Duyumlarım sağlam diyorum.[/QUOTE]

yok arkadaş onları da alırsalar bizim şampiyonluk gider... gs, gb ve vjk ile beraber ikincilik için oynarız anca.

mecnun baba satma mehmet yıldızı. :mad::mad:

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:02.