SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   TRANSFERLER NETLİK KAZANIYOR (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28054)

svsli585858 05.01.2010 16:09

Cevap: Sivasspor, Yusuf Şimşek ile görüşüyor

[FONT="Comic Sans MS"][B]hiç aklımın ucundan geçmezdi yusuf şimşeğil isteyeceğimiz aslında işe yarayabilir iyi oyun kurucu klas hareketleri pasları tartışılmaz :D[/B][/FONT]

zaralı19 05.01.2010 16:11

beşiktaş bırakmaz bence gelirsede güzel olur

zaralı19 05.01.2010 16:12

Cevap: Ceyhun'a 'Eriş'ilemiyor!

gelmez bize bizden başka 3 takımda ilgileniyor

58isML58 05.01.2010 16:12

[QUOTE=skep06;595061]Yusufu istediklerine göre Ceyhun olmadı demektir[/QUOTE]

Arkadasim sana bende katiliyorum ama insallah Yusuf eger bize gelirse sapitmaz ve bjk da oynadigi gibi oynamaya devam eder. Zaten eger farkina vardiysaniz artik hep 1. yari oynuyor 2. yari yedek sizce yasindan dolayi yorgunluk mu basladi yusuf ta?

Thai 05.01.2010 16:14

rıdvanı da alalım
bir de savunmaya cüneyt ve alparslan

Divriği58- 05.01.2010 16:15

beşiktaş 300 -500 bin euro için adam bırakmaz daha çok parayıda bızım kıler vermez bu haber yalan olsa gerek

BeYLeRBeYi58 05.01.2010 16:26

asparagastır inşallah !!! çünkü bu oyuncu sürekliliği olan bir oyuncu değil !!!

cabuker 05.01.2010 16:26

Cevap: TRANSFER NETLİK KAZANIYOR 2

bir de şabalala yı bitirin var ya

yıkalım stadı hadi bakalım.....

subasi29 05.01.2010 16:35

[B]Yerli Oyuncularin Yaninda,Yabanci isimlerde Duymak istiyoruz[/B]

subasi29 05.01.2010 16:38

[B]Yusuf Besiktastan Ayrilmaz,Biz Boyle Bos islerle Ugrasmayalim,Yoksa Ortada Kaliriz[/B]

subasi29 05.01.2010 16:41

Cevap: Ceyhun'a 'Eriş'ilemiyor!

erisilmesin yilan hikayesine dondu

sivaslihakan 05.01.2010 16:44

biri bizle matrak geciyor galiba

58_SEMİH_58 05.01.2010 16:49

[B]Ülkede başka adam mı kalmadı yaa :confused:[/B]

tavatir 05.01.2010 16:57

Fabiano ve Yusuf Şimşek Mi Geliyor ?

Arkadaşlar birçok kaynakta birden okuyunca haberi gerçeklik payı gördüm. Üstelik konuyla ilgili adı geçen oyuncuların hocaları da konuşmuş.

Bursaspor'a karşı Giresun formasıyla izlediğimiz ve golü atan Fabiano ile Beşiktaşlı Yusuf şimşek transfer gündemindeymiş.

İşte haber kaynakları ;

[url]http://giresunhaberci.com/haber_detay.asp?haberID=4964[/url]

[url]http://sondakika.com/haber-yigido-3-futbolcuyla-gorusuyor-1868783/[/url]

babapiton 05.01.2010 16:59

gelirse iyi olur ama %99 yalan haber dogruysa bile alamayız satmazlar çok para isterler,delgadonunda zaten sakatlıgı sürüyomuş o bölgeye adam lzm

58^SiVaS^58 05.01.2010 17:00

Arkadaslar bazilariniz doysunuski yusuf besiktasdan ayrilmaz ama yusuf besiktas
da ilk 11 de bile yer almiyor bence sivassporumuz arkansinda durursa vekesin almak isterse yusufu bence renklerimize katabiliriz

ShabbatShalom 05.01.2010 17:03

Cevap: Fabiano ve Yusuf Şimşek Mi Geliyor ?

[B]Fabiano asla alınmamalı hiçbir işe yaramayacaktır...Doğruluk payı çok az.Muhsin Hoca en iyi yeteneklerle bizi tanıştıracaktır..[/B]

babapiton 05.01.2010 17:08

Belkide Sivasspor Büyüklerin bize,kayseri ve bursaya yaptıgı gibi taktiktir :D

burakpaşa 05.01.2010 17:09

yusuf şimşek mükemmel olur valla::::::yusufffffff istiyoruz yönetim.. yusufu getir bize:)

velibircan 05.01.2010 17:09

[B]Fabiano Fizik Gücü İyi Bir Oyuncu...Giresun'dada Çok Konuşuluyor Bu Transfer ama Giresunun şimdilik Fabionaya ihtiyacı var gibi :)[/B]

yigidomustafa58 05.01.2010 17:18

[B]gereksiz futbolcular bunlar bana göre Yusuf iyi ama genç değil bize koşacak adam gerekli..[/B]

eyuphulagu 05.01.2010 17:18

Bu haberin doğruluğundan çok şüpheliyim;İki sebebi var;1. si bu oyuncu Giersun'da kiralık oynuyor;ben kiralık bir oyuncunun başkabir takıma gittiğini hiç duymadım,görmedim...Adam Giresun'un malı değil ki bize versin..2.Bu oyuncu iyi bir oyuncu da olsa Sivasspor gibi takımlarda oynaması o kadar da kolay değil..Bize bilhassa bu yıl daha iyi bir forvet lazım..2. liged oynayan bir oyuncu kötü bir oyuncu değil hatta geleceği de iyi de olabilir ama bizde zaten bu türde bir oyuncu var;Kamanan ve İbrahim Şahin,Agbetu gibi..Gelse bizde 18 kişilik kadroya bile giremeye bilir..Yusuf olayının doğru olduğunu düşünmüyorum..Gerk Yusuf gerkse M.Denizli Yusuf u satmak istemediğini kesin olarak açıkladı..Zaten Yusuf'da Denizlisporun teklifine hayır demişti,bize niye evet desin...Bu haberleri kim çıkarıyoer anlamış değilim..

oquzh4n58 05.01.2010 17:25

yusuf gelırse harıka olur da fabıona dusunmek bıle yanms

eyuphulagu 05.01.2010 17:26

Yusuf Şu anda 35 yaşına merdiven dayamış bir oyuncu;evlendikten sonra özel hayatı daha düzene girdi..Geçen yıl yaşadığı sakatlık sorunu dolayısıyla fazla da oynayamadı..Bize gelir mi dersiniz ben gelmez diyorum ama belli de olmaz..Gelir mi gelir;çünkü sivassporun rahat ortamı ve sorunsuz ortamı her oyuncuyu cezbediyor..Gelirse sakatlık sorunu yaşamazsa başrılı da olabilir...Yusuf'u Ceyhun a göre kesin tercih ederim...

kiNgSiZe58 05.01.2010 17:40

Kimin malini kime satiyor, giresun? Ve Yusuf simsekin geleceginide hic sanmiyorum, gelme ihtimaline 1% veriyorum

web678 05.01.2010 17:47

bana kalirsa bu haber dogru degil cünkü muhsin hocam bugün kendi agzindan duydum ligtvde 2 gurbetci ve a-2 den 3 kisi a-takim kadrosuna alinmis üstelik 2 oyuncu birisi perulu stoper orlando alianza lima takimindan biriside blackburn de oynayan güney afrikali futbolcu elrio van heerden ayrica iki yabanciylan anlasilmak üzeremis en yetkili agizdan duymak acikcasi rahatladi beni

ibrahim1453 05.01.2010 17:58

böyle bir saçmalığı yapacaklarını zannetmem.futbolu bilen insanlar bu iki adamında sivasspora bi faydasının olmayacağını bilir.bunlar gibi elimizde çok var ve bu yüzden alt sıralarda sürünüyoruz.

DivrigiliALI 05.01.2010 17:59

Insallah tshabalala gelirde yüzümüs güler... eger Blackburn Rovers`tan bir hollandali oyuncu gelecek`se ozaman sadece Maceo Righters veya Elrio van Heerden olabilir.Ikiside pek forma sansi bulamamis`lar.Bece Elrio van Heerden`dir cünkü onunda tshabalala gibi güney afrika`da kökleri var ve ikiside güney afrika milli takiminda oynuyorlar.Iki iyi anlasir diye bence o dur diye düsünüyorum.

Elrio van Heerden yas:26 boy:1.68 hem sag hem sol ayaklan´da vurabliyor borsa degeri:1.750.000 avro

Marceo Righters yas:25 boy:1.79 sag ayaklan oynuyor borsa degeri:900.000 avro

SiVaS YıKıLMaZ 05.01.2010 18:07

inşallah ikisde gelir ama önce yusuf gelmeli fabianoda gercekten izledim bursa maçında bence çok faydalı olur

burak1996 05.01.2010 18:21

fabiano inşalalh qelrr nolrusunus qelsnn yhaa

58_babacan_58 05.01.2010 18:37

[B]YUSUF ŞİMŞEK HİÇ FENA OLMAZ ASLINDA :D[/B]

metin_yilmaz 05.01.2010 19:02

yavvvvvvvv kazmanin önde gideni ersen martin den ne kadar hayir gördük ki simdi yusuf simsege bakalim arkadaslarrrrrr saglam papuc olsa bjk verirmi yusuf simsegi yapmayin allah askinaaaa 1 maclik adamlarlami ligi devam ettirecezzzz ismi bile rahatsiz etti beni m.yildiz kardesten de allah razi olsun sezonu kapatti seneye isteyen bi klup cikarsa 4 5 milyon dolara satilir artik oynayan futbolcu para eder sakat yatan degil yildiz emmi klubun bu günlerde sizlere ihtiyaci var bi zahmet

metin_yilmaz 05.01.2010 19:04

[QUOTE=ibrahim1453;595123]böyle bir saçmalığı yapacaklarını zannetmem.futbolu bilen insanlar bu iki adamında sivasspora bi faydasının olmayacağını bilir.bunlar gibi elimizde çok var ve bu yüzden alt sıralarda sürünüyoruz.[/QUOTE]

size takimi klubunu hakkiyla düsünüp destek veren bi arkadassss

mucahitbaba58 05.01.2010 19:10

[B]bizde bir hastalik var zaten
kim gelse ;oww o adam harika ise yarar bitaneside yaramaz desin kellemi kesecem birakin bu kotu huyu arkadaslar
yigidoya yakisiyormu bu dediginiz [/B]

nariamemre 05.01.2010 19:24

İlk olarak Malili orta saha oyuncusu Keita ile transfer perdesini aralayan Sivasspor, 2 futbolcu ile daha anlaşmaya hazırlanıyor.Teknik Direktör Muhsin Ertuğral'ın uzun zamandır takip ettiği Peru'lu 27 yaşındaki defans oyuncusu Orlando Contreras Collantes ile sona yaklaşan Yiğidoların, insanı şaşırtan bir teknik becerisi ile Güney Afrika Konfederasyon Kupası'na damga vuran Siphiwe Tshabalala ile ön görüşme yaptığı öğrenildi.
Önceki gün İstanbul'da Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ile masaya oturan Orlando Contreras Collantes'ın verilen teklife sıcak baktığı belirtilirken, 25 yaşındaki sol kanat oyuncusu Siphiwe Tshabalala'nın bugün kırmızı-beyazlılar ile tekrar görüşeceği belirtildi.
Teknik kapasitesi yüksek ve çabukluğuyla dikkat çeken Tshabalala, Kaiser Chiefs formasını giyiyor.

C.KAAN KARAGUŞ Sivasın Sesi

arkadaşlar bu transferde adı geçen oyuncular (shabalala ve contreras) beni gelecek için ümitlendiriyor ve çok heyecanlandırıyor. sürekli transferlerle ilgili kesin açıklama yapılıp yapılmadığını takip ediyorum. sizlerde benim gibi bu transferleri merak ettiğinizi düşündüğüm için son gelişmeleri sizlerle paylaşıyorum.hayırlısıysa bu transferler biran evvel gerçekleşirde özlediğimiz sivassporumuz tekrar sahalarda rakiplerinin korkulu rüyası olmaya başlar.

buraks58 05.01.2010 19:36

[QUOTE=nariamemre;595146]İlk olarak Malili orta saha oyuncusu Keita ile transfer perdesini aralayan Sivasspor, 2 futbolcu ile daha anlaşmaya hazırlanıyor.Teknik Direktör Muhsin Ertuğral'ın uzun zamandır takip ettiği Peru'lu 27 yaşındaki defans oyuncusu Orlando Contreras Collantes ile sona yaklaşan Yiğidoların, insanı şaşırtan bir teknik becerisi ile Güney Afrika Konfederasyon Kupası'na damga vuran Siphiwe Tshabalala ile ön görüşme yaptığı öğrenildi.
Önceki gün İstanbul'da Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ile masaya oturan Orlando Contreras Collantes'ın verilen teklife sıcak baktığı belirtilirken, 25 yaşındaki sol kanat oyuncusu Siphiwe Tshabalala'nın bugün kırmızı-beyazlılar ile tekrar görüşeceği belirtildi.
Teknik kapasitesi yüksek ve çabukluğuyla dikkat çeken Tshabalala, Kaiser Chiefs formasını giyiyor.

C.KAAN KARAGUŞ Sivasın Sesi

arkadaşlar bu transferde adı geçen oyuncular (shabalala ve contreras) beni gelecek için ümitlendiriyor ve çok heyecanlandırıyor. sürekli transferlerle ilgili kesin açıklama yapılıp yapılmadığını takip ediyorum. sizlerde benim gibi bu transferleri merak ettiğinizi düşündüğüm için son gelişmeleri sizlerle paylaşıyorum.hayırlısıysa bu transferler biran evvel gerçekleşirde özlediğimiz sivassporumuz tekrar sahalarda rakiplerinin korkulu rüyası olmaya başlar.

sanki ben daha önce bunu yazdım.tıpkı benim yazılar gibi.hoşgeldin siteye narlamemre

muhsin koçak 05.01.2010 19:52

[B]Bu tür haberler hedef şaşırtmaktan başka birşey değil,Sivasspor alacağı futbolcuları aldı,zamanı gelince hepimiz göreceğiz.[/B]

07reis58 05.01.2010 20:16

[B]bu adamlar gelmez gelsede bize yaramaz özellikle yusuf genç değil bize koşacak adam lazım[/B]

muhsin koçak 05.01.2010 20:19

[B]Kimler gelecek,kimlerlerle anlaşıldı,isimleri ne? bunları hepimiz çok merak ediyoruz.Benim acizane fikrim;transfer edilecek oyuncuların hepsiyle işler halledildi ve iş sadece imzaya kaldı,biz ne kadar yazsakta boş.Ancak önemli bir noktaya dikkatinizi çekmek istiyorum.Önümüzdeki dönemde hem Afrika uluslar kupası akabinde de dünya kupası oynanacak,bu şu demek;afrika uluslar kupasına katılan takımlarda oynayan oyuncular ikinci yarının büyük bir kısmını milli takımlarında geçirecekler ve bağlı oldukları kulübe hiçbir katkıları olmayacak.Hemen peşindende dünya kupası........
Özetle şunu demeye çalışıyorum;bu ülkelerin milli takımlarında oynayan oyunculara Sivasspor yönetimi sıcak bakmayacaktır,Shabalala,Modise ve buna benzer oyuncuların tranfer edileceğini düşünmüyorum.[/B]

SiVaS YıKıLMaZ 05.01.2010 20:21

bence yusuf iş yapar bizde çok yetenekli gecen sene onun sayesinde şampiyon olmuştu bjk hatta bizden 1 puanı yusuf sayesinde kapmışlardı bence alınmalı ama alamazlar bizimkiler:mad:

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:09.