SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   TRANSFER PAZARI ve ÖNERILERINIZ ? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=964)

emreOKOCHA 31.10.2005 20:44

[QUOTE=58hayati]GARDAŞ BEN BİREZİLYA FALAN NE O ÖYLE FUTBOLCU AVI GARDAŞ GARDAŞ BİZİM YÖNETİM ASLINDA BJK DEN ATIYORUM VEYSEL FB DEN SEMİH GİBİ KADROYA FGİREMEYEN OYUNCULARI ALSA VEYA BUSENE İÇİN KİRALASA DAHA İYİ OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM BEN TÜRKİYEDEN FTB CU BULMALARINDAN YANAYIM BİR ÖNERİ SADECE[/QUOTE]
sen semihi cok iyi bi futbolcu sanııyon ama o cocuk tam bi fiyasko .fb de nasıl oynuyor hatta nasıl oynamıyor (!)ki bence oynamaması lazım.sadece ümit milşi takımda 2tane golu var o kadar.sen genclerbirligi-gs macını izlediysen bvenim yazımdaki futbolcuyu gormussundur.ADI DA ISAAC PROMİSE!ama veysel e bise demem kafa toplarında etkili.sen yattaranın nereli oldugunu ve trabzona ne kadara geldigini biliyomusun ?200 bin dolara trabzona geldi suleyman youlayı genclerbirligi 150 bin dolara baktı.genclerbirliginin sitesinde yazıo.bjk ye 1.5milyon euro ya satıldı.ALİŞEN ZAMANINDA JAY JAY OKOCHAYI 1 milyon daolar aldı aziz yıldırım 20 milyon dolara sattı.bu işler bole kardes!sen didier drogbayı şimdi chealsedan tanıyon nerden tanıyacaktın marsilya fildişi sahillerine gidip DROGBAYI KESFETMESEYDİ??? sevgilerle jay jay okocha;)

muRTix1 31.10.2005 20:50

haklısın ceycey kardeş veyseli alabilirsek süper bence çok etkiiki şans bulduğu zaman affetmez bizim futbolcularda süper iyi para eder 2 sezon sonra bu arada emre msn açsana ya

emreOKOCHA 04.11.2005 13:00

İŞTE SİVASSPORUN TRANSFER POLİTİKASI!

ARKADASLAR BEN bolca sivassporun transfer politikası hakkında görüşlerimi yaptım ama fazla degerli bulunmadı galiba(!)ama su an da bu futbolun gercegi.su anda biz de kac tane yabancı var bildigim kadarıyla 5 cunku dennys gonderildi peki direk olarak oynayan kac tane yabancımız var anderson ve fran sergio bazende kalla direk oynuo.eger yabancı transfer yapıosan ki sen bu oyuncuya 300-400 bin euro para ödüyosun bu oyuncunun yedek klubesinde beklemesi dogru olmaz !sen nicin o kadar parayı verip yedek klubesine oturtuyosun!hep dedim ve hala diyecem bu konuda transferin babası GENÇLERBİRLİGİDİR!OLE Bİ BASKANI VAR Kİ!!!!YA bu adam tam bi futbolcu avcısı bu adam nasıl yattarayı goremedi ve genclerbirliginde oynatamadı hayret!yıllardır beri genclerbirligi hem sportif anlamda kazanıyor (yani yabancısı iş yapıyor)hemde para kazanıyor!size ornekleri:njitap geremi :5 milyon dolara REAL MADRİDE..SULEYMAN YOULA BJK YA 1.5 MİLYON EURO YA ..ZAMANINDA KONA MOSHEU İKİLİSİNİ ELELRİNDE COK İYİ PARAYA SATTILAR..MBAYO YU MALATYA SPORA COK İYİ PARALARA GONDERDİLER.Kİ BUNLARI ALDIKLARI PARALAR COK İYİ BİLİYORUM SİVASPORUN VERDİGİ PARALARDAN FARKLI DEGİL!yani anlatmak istedegim yanlıs yapıyoruz!afrikanın köşelerinde futbolun sihirbazları yasarken biz ingiliz futboluc alıyoruz veya avrupalı..3 hafta once size GENÇLERBİRLİGİNDE OYNAYAN ISAAC PROMİSE DEN SOZ ETTİM HOLLANDADA DÜZENLENEN dünya gencler ŞAMPİYONASINDA NİJERYA TAKIMIN KAPTANLIGINI YAPTI YAŞI 17Dİ.VE O TAKIMDA ORTA SAHANIN ORTASI OYUNUYODU.ve ilhan cavcav onu buldu takımına getirdi ve 300 bin euroya genclerbirligine transfer etti ve gecen hafta gs defansına ne çektirdiğini herkes gördü ve bunu attıgı gollede kanıtladı ŞİMDİ ŞU HABERE Bİ BAKIN VE BU İŞLER NASIL YÜRÜYOMUS Bİ GÖRÜN!AMA YAZIDAKİ SON PARAGRAFI İYİCE DİKKATLİ OKUYUN!!!!görüşlerinizi bekliyorum sevgilerle jay jay okocha!!!!:p

emreOKOCHA 04.11.2005 13:02

[url]http://www.superspor.com/detail.php?Type=1&kategori=29&go=8678[/url] işte bu linke bi tıklayın ve özellikle son paragrafı bi görün!!!

CÜSSKB-Aynur 18.11.2005 09:42

Eski Galatasaraylı Felipe sol kanat için düşünülebilir.

18.11.2005 09:50

[QUOTE=Orhan_Nilay]Eski Galatasaraylı Felipe sol kanat için düşünülebilir.[/QUOTE]
SOL KANAT İÇİN Mİ ? EMİNMİSİN............

GuNaY 18.11.2005 09:52

[B]orta sahada oyun kurucu olarak daha iyi olur sanki??? nede olsa ö yönde eksikliğimiz var[/B]

CÜSSKB-Aynur 18.11.2005 09:55

[QUOTE=eren1]SOL KANAT İÇİN Mİ ? EMİNMİSİN............[/QUOTE]

Forvet oyuncusu sandın galiba? Felipe sol ayağı çok iyi olan Orta saha oyuncusu.

18.11.2005 10:02

[QUOTE=Orhan_Nilay]Forvet oyuncusu sandın galiba? Felipe sol ayağı çok iyi olan Orta saha oyuncusu.[/QUOTE]

HANIM EFENDİ ASIL SİZ HER SOL AYAKLI FUTBOLCUYU KANAT OYUNCUSU SANDINIZ HERHALDE.........

KANAT OYUNCUSU OLMAK İÇİN BİRAZ DA KOŞMAK LAZIM

FELİPE KANAT OYUNCUSU OLACAKSA ONA HER ATAĞA ÇIKTIGINIZDA Bİ TAKSİ ÇEVİRMENİZ GEREKİR YOKSA KOŞARAK GİDİP GELEMEZ......
( SİYU KABİLESİNDE BUNU ÖĞRETMEDİLER Mİ)

CÜSSKB-Aynur 18.11.2005 10:15

[QUOTE=eren1]HANIM EFENDİ ASIL SİZ HER SOL AYAKLI FUTBOLCUYU KANAT OYUNCUSU SANDINIZ HERHALDE.........

KANAT OYUNCUSU OLMAK İÇİN BİRAZ DA KOŞMAK LAZIM

FELİPE KANAT OYUNCUSU OLACAKSA ONA HER ATAĞA ÇIKTIGINIZDA Bİ TAKSİ ÇEVİRMENİZ GEREKİR YOKSA KOŞARAK GİDİP GELEMEZ......
( SİYU KABİLESİNDE BUNU ÖĞRETMEDİLER Mİ)[/QUOTE]

Sen katılmayabilirsin bu benim fikrim, kendi fikrini kendine sakla.
Böyle bir tavır takınmanın nedenini anlayamadım. Sen önce karşındakinin fikrine saygılı olmayı öğren. bilgi yanıbaşında da olabilir dünyanın bir ucundaki kabiledede olabilir. öğrenmek için zaman ve yer mazeret olamaz.

YUZUK58 18.11.2005 10:26

evet iyi transferlerle sivassporumuz zirveye cıkar buda bizi mutlu eder
gurbetçi türk futbolculara
yönelik transferler takımı güçlendirir

Dağcı 18.11.2005 10:27

Biraz daha sağduyu lütfen...

Basit bir meseleden dolayı birbirimizi üzmeyelim...

18.11.2005 10:34

[QUOTE=Orhan_Nilay]Sen katılmayabilirsin bu benim fikrim, kendi fikrini kendine sakla.
Böyle bir tavır takınmanın nedenini anlayamadım. Sen önce karşındakinin fikrine saygılı olmayı öğren. bilgi yanıbaşında da olabilir dünyanın bir ucundaki kabiledede olabilir. öğrenmek için zaman ve yer mazeret olamaz.[/QUOTE]

HAKLISINIZ......

SEMİH-58 10.12.2005 13:28

TRANSFER İÇİN PARA LAZIM ODA BİZDE YOK

mami_LEE 10.01.2006 09:34

her forum a tek tek yazam mı ? PATRICK KLUIVERT i alın !

MERİÇ 10.01.2006 10:18

[QUOTE=mami_LEE]her forum a tek tek yazam mı ? PATRICK KLUIVERT i alın ![/QUOTE]
Abi kluivert pek bişi yapamaz Ronaldinho bizim için daha iyi olur
:D

kral5892 10.02.2006 19:20

-->: TRANSFER PAZARI ve ÖNERILERINIZ ?

bence sivasspor erkant göktan'ı alsın çok yararlı olacağını adım gibi biliyorum.

yerliturkuaz 11.02.2006 08:58

ya kiralik gidenlerden mehmet yildiz ve ertugrul gitmeseydi iyi olurdu. Bu takimin onlara ihtiyaci var. Cok transfer yaptik hepsi iyi olur takima katki saglarlar insallah

dostol 12.02.2006 06:55

[QUOTE=öner]ya kiralik gidenlerden mehmet yildiz ve ertugrul gitmeseydi iyi olurdu. Bu takimin onlara ihtiyaci var. Cok transfer yaptik hepsi iyi olur takima katki saglarlar insallah[/QUOTE]
ya daha iyileri gelir oner

Ronaldinho 12.02.2006 08:31

BENCE...

[COLOR="DarkGreen"]bence bu futbolcu yu alalım...[/COLOR];)

Etem-Murat 12.02.2006 10:03

şu anda acil olarak en az 2 tane iyi adama ihtiyac var diye diye dillerimde
tüy bitti bir ileriye dönük orta saha oyuncusu birde golcu lazım dedik anlayan olmadı nasıl bir transfer sezonu gecirdik ben anlamadım

DJMuRaT 12.02.2006 11:29

[QUOTE=Etem-Murat]şu anda acil olarak en az 2 tane iyi adama ihtiyac var diye diye dillerimde
tüy bitti bir ileriye dönük orta saha oyuncusu birde golcu lazım dedik anlayan olmadı nasıl bir transfer sezonu gecirdik ben anlamadım[/QUOTE]
[B][FONT="Comic Sans MS"]Walla gördük...transfer yapıldı mı yapılmadı mı anlamadım gitti...[/FONT][/B]

ercan_dpinar 12.02.2006 11:29

yenildiğimiz vestel zelanka diye bir futbolcu aldı takıma katkısını hepimiz görüyoruz tanınmış ve kariyeri olan bir futbolcu biz ne yapıyoruz elin eskileri ve adı sanı belli olmayan futbolcuları takıma getiriyoruz sonra hüsran idda ediyorum şu ligde taraftarı en çok olan takımız yönetim transferler değilde 1 tane bomba transfer yapsa taraftarıda toplar stada takımada gerçek anlamda güç sağlar aynı vestel gibi bizim kadar taraftarıda yok

ercan_dpinar 12.02.2006 11:34

[C

OLOR="Black"][FONT="Arial Black"][/FONT][/COLOR]yönetimden büyük bir hoca ve transferler değil büyük bir futbolcu transferi bekliyorum

cocitos58 21.03.2006 20:54

Seneye cok kaliteli oyuncular gelecek, merak etmeyin

Berkovic 24.03.2006 16:08

ÖNERİ : PİYASA YAPILSA DAHA GÜZEL OLMAZMI?

ÖNCELİKLE HERKESE MERHABALAR... PARA KULÜBE ÇOK LAZIM OLAN BİR İHTİYAÇTIR NEDEN AMATÖR KULÜPLERDEN OYUNCU İZLEYİP TRANSFER EDİP PARA KAZANMIYORSUNUZ ? ŞUNU SÖYLİYİM ÇOK KİŞİ VAR PROFOSYONEL OYUNCULUKTAN AMATÖR KULÜBE GEÇEN KİŞİLER SÜPER LİG'DE OYNAYABİLECEK ÇOK İNSAN VAR İSTANBUL'DA!!! YETENEK AVCISI OLSAM BİR KULUBE FAZLASIYLA ELİMDEN GELENİ YAPARDIM...

Berkovic 24.03.2006 16:11

-->: ÖNERİ : PİYASA YAPILSA DAHA GÜZEL OLMAZMI?

YANİ AMATÖR KULÜPLERDEN OYUNCU TRANSFER EDİP SATMAYI NEDEN DÜŞÜNMÜYORLAR ? AMATÖR KULUPTEN ALSA OYUNCU 1-2 SENE OYNATIP SATSALAR AVANTAJ ELDE ETMİŞ OLURSUNUZ

Berkovic 24.03.2006 16:13

ÖNERİ : PİYASA YAPILSA DAHA GÜZEL OLMAZMI?

ÖNCELİKLE HERKESE MERHABALAR... PARA KULÜBE ÇOK LAZIM OLAN BİR İHTİYAÇTIR NEDEN AMATÖR KULÜPLERDEN OYUNCU İZLEYİP TRANSFER EDİP PARA KAZANMIYORSUNUZ ? ŞUNU SÖYLİYİM ÇOK KİŞİ VAR PROFOSYONEL OYUNCULUKTAN AMATÖR KULÜBE GEÇEN KİŞİLER SÜPER LİG'DE OYNAYABİLECEK ÇOK İNSAN VAR İSTANBUL'DA!!! YETENEK AVCISI OLSAM BİR KULUBE FAZLASIYLA ELİMDEN GELENİ YAPARDIM... AMATOR KULUPTEN OYUNCU ALINIP SATILSA GÜZEL OLMAZMI ? PARA SORUNU ORTADAN KALKAR GİBİ ?

CAGLAYAN 03.06.2006 18:09

YİĞİDO SUSKUN

Transfer dönemi açılmasıyla birlikte Turkcell Süper Lig’indeki takımlar transfer bombalarını patlatmaya başladı.

Ama Sivasspor transfer konusunda şuana kadar son derece suskun kaldı.

Turkcell Süper Lig’inde transfer sezonu açılmasıyla birlikte transfer bombaları da ardı ardına patlamaya başladı.

Adeta takımlar ligde yarışır gibi transferde birbirleriyle yarışırken, taraftarlarında heyecanı doruga çıktı. Süper Lig takımlarında bu gelişmeler yaşanırken, Sivasspor ise suskun kaldı.

Geçtiğimiz gün daha önce belirlenen transfer dönemi resmen açıldı. Böyle olunca Turkcell Süper Lig’indeki takımlar kadrolarını güçlendirmek için prensipte masaya oturdukları futbolcuları resmen kadrolarına dahil etti.

Takımların kadrolarını güçlendirmek için yaptıkları transferler ise tam bir yarışa dönüştü. Takımlar her gün kadrolarına yeni isimleri dahil ederken, futbol severlerin heyecanları ise doruğa çıkmış durumda.

Turkcell Süper Lig’inde takımlar arasında transfer yarışı başlarken, Sivasspor ise şimdilik suskunluğunu bozmadı. Diğer takımlara göre daha değişik bir transfer yolu izleyen Sivasspor, transferi daha ağırdan alıp daha da isabetli transferler yapmayı hedefliyor.

Bu nedenle de Sivasspor transfer döneminin açılmasının ilk günlerinde son derece sessiz kaldı. Hala futbolcu arayışlarını devam ettiren Sivasspor, yabancı transferde futbolcuların isimlerini belirledi. Kırmızı-beyazlılar yerli transferde ise şimdilik çalışma yapmazken nasıl bir yol izleyeceği ise merak konusu olmaya başladı.

Bunların yanı sıra Yiğidolarda Yönetiminden transfer bombalarını patlatmasını beklerken, transferlerin ne zaman gerçekleşeceğini ise büyük bir merak içerisinde bekliyor.

CAGLAYAN 03.06.2006 21:48

YABANCILARDA SONA DOĞRU

Yeni sezon hazırlıklarını devam ettiren Sivasspor’da yabancı transferi netlik kazanmaya başladı.

Teknik direktör arayışlarını sonlandırması ile birlikte transfere yönelen Sivasspor’da yabancı futbolcuların isimleri hafta sonunda netlik kazanacak.

Sivasspor Teknik patronu Pecze, yurt dışında yabancı futbolcu arayışlarına başlarken, futbolcuların listesini de alternatifleriyle birlikte hazırladı. Arayışlarını sonlandırdığını Yönetime belirten Pecze, anlaşılması için Yönetimi Almanya’ya çağırdı. Sivasspor Yönetimi’de bu görev için Genel Menajer Bülent Uygun’u görevlendirdi.

Bülent Uygun, hafta sonu Almanya’ya gitmek için hazırlanırken, Teknik direktör Karol Pecze’nin verdiği liste doğrultusunda futbolcularla masaya oturacak.

Uygun anlaşılan futbolcularla aynı gün sözleşme imzalayacak. Anlaşılamayan futbolcuların ise alternatifleri ile masaya oturacak. Böylece yabancı transferi hafta sonu tamamen netlik kazanacak.

çürük58 05.06.2006 18:37

FIRSATI KAÇIRMAYALIM

TÜM KULÜPLER FLAŞ TRANSFERLER YAPARKEN BİZ HALA ARAYIŞ İÇİNDEYİZ BİLEMİYORUM ALLAH AKIL FİKİR VERSİN

PATRON 06.06.2006 00:10

-->: FIRSATI KAÇIRMAYALIM

sabret kardeş sabrett hemen kötülemeyin takımımızı...İzleyin ve görün...

HALIL 06.06.2006 12:35

en sevmedigim takimlar dunya yildizlzrinin aliyo biz daha naptimiz bile belli degil akwa vazgecilmesin lutfen sener vestel manisasporun oldu adamlar imza atiyo bizde diyoruz ki anlasamadik biktim yaa kucuk takimlardan eksiimiz neeekiii

cihanakkus 06.06.2006 15:14

YOP CAMBAZLARI

[FONT="Arial Black"]leandrinho_internacional
denis marguez_atc.parananse

arkdaslar bu oyuncular süper fakat leandrinho nun 1-2 seneye kalmadan cok ünlü olacagını size söliyim ..murat erdoganıda düşünebilirler...[/FONT]

sivaslihakan 06.06.2006 17:17

biz ancak ve ancak giresunspor gibi takimlarda oynayan oyunculari alabiliriz
hayret edilecek birsey süperligde oyniyoruz ikincimi ücüncü ligdemi oynayan oyuncu aliyoruz
fazla söze gerek yok ...pess...

yigido Atilla 09.06.2006 12:36

Önemli konu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sivasspor ortasahanin göbegine hala iyi bir oyun kurucu almali gecen seneki en büyük problemi cözmeli oyunu yavaslatan aninda tempoyu yükselten ileriye öldürücü paslarla rakibi bunaltan bir ortasaha oyuncumuz olsa idi sivas busene idda ediyorum ligi 3 ci bitirirdi en iyi savunma yapan takim bizik ortashamiz cok iyi kapaniyor ve rakibe oyun alani birakmiyor ama santrofarlara öldürücü paslar gitmiyor en zayif tarafimiz insallah BÜLENT KARDES IYI BIRINI BULUR

FATIMA 10.06.2006 15:55

-->: Önemli konu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[QUOTE=yigido Atilla]Sivasspor ortasahanin göbegine hala iyi bir oyun kurucu almali gecen seneki en büyük problemi cözmeli oyunu yavaslatan aninda tempoyu yükselten ileriye öldürücü paslarla rakibi bunaltan bir ortasaha oyuncumuz olsa idi sivas busene idda ediyorum ligi 3 ci bitirirdi en iyi savunma yapan takim bizik ortashamiz cok iyi kapaniyor ve rakibe oyun alani birakmiyor ama santrofarlara öldürücü paslar gitmiyor en zayif tarafimiz insallah BÜLENT KARDES IYI BIRINI BULUR[/QUOTE]
[COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Comic Sans MS"]

Şuan için bu konuyla alakalı olarak sanırım bir Azeri futbolcu ile görüşülüyor[/FONT][/I][/B][/COLOR]:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

CAGLAYAN 10.06.2006 19:14

Trabzonspor, Hayrettin'den vazgeçti...

[img]http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/61551hayrettin.jpg[/img]

Trabzonspor, Hayrettin'den vazgeçti...

Trabzonspor'un daha önce prensip anlaşmasına vardığı Sivasspor'lu Hayrettin'in transferinden yeni teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda vazgeçildiği bildirildi.

Yüksek bonservis maliyetini de göz önünde bulunduran Bordo-Mavili yönetim, teknik heyetin de raporunu gözününe alarak Hayrettin'in transfer listesinden çıkardı.

Yönetim, rotayı tamamen Ankaragücü'nün genç forveti Umut'a çevirirken 3 milyon dolar olan bonservis bedelini 2,5 milyon dolara indirmeye çalıştığı öğrenildi.

Kaynak: Akşam

LORDKRAL 10.06.2006 19:54

lherkes almanyada oynayan 1.2.veya 3.ligde oynayan gurbetçi oyuncularımızdan bahsediyor bence iyi fikir.

talha58 10.06.2006 20:05

dünya kupası

EKVATOR MİLLİ TAKIMINDA 10 NUMARALI VALENCIA ADLI oyuncu tam aradığımız kalitede bence.. İzleyenler görüş belirtebilir. ORTA SAHADA oyun kurma sıkıntımıza son verebilir. Ucuzdur da.. bENCE GÜNEY AMERİKALI OYUNCU ALMALIYIZ.. BU ARADA ANKARASPOR WEDERSON VE JABA'YI SATIŞA ÇIKARMIŞ ONLARI DA DÜŞÜNEBİLİRİZ.. KALLA'NIN YERİNE CAN ARAT GİBİ BİR OYUNCU NEDEN OLMASIN KULÜBÜNDE OYNUYAMIYOR ZATEN
(silindi) sitesinde forum sayfasında belirtilen futbolcular da gerçekten yararlı olabilir. mESELA ENDER ALKAN, OKAN BURUK,

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:17.