![]() |
Cevap: Vee Mehmet Yıldız Gitti !..
[QUOTE=bayhan;455051]cok komiksin kardes
haklisin onlar sisin rakibiniz uefaya bakalim kim gidecek bunlarin aranizda :D[/QUOTE] [B]Şampiyonluk yarışında 4 rakibiniz var diye sen dedin. şimdi çark ediyorsun. sözünde ve sevdanda sadık ol sonra gel.[/B] |
[QUOTE=Cley;455052][B]Şampiyonluk yarışında 4 rakibiniz var diye sen dedin. şimdi çark ediyorsun. sözünde ve sevdanda sadık ol sonra gel.[/B][/QUOTE]
ankaraspor ve kayserispor bizim rakibimiz diyende sensin demek sende sampiyonluga inan miyorsun uefayi düsünüyorsun yoksa kaffan birde BRAGA yi mi hatirladi :D :D :D |
[QUOTE=bayhan;455055]ankaraspor ve kayserispor bizim rakibimiz diyende sensin demek sende sampiyonluga inan miyorsun uefayi düsünüyorsun yoksa kaffan birde BRAGA yi mi hatirladi :D :D :D[/QUOTE]
[B]Şampiyonluga inanmak Bizans takımlarını rakip görmekle mi oluyor. ilginç[/B] |
[QUOTE=bayhan;455059]ben seni anlamakda güclük cekiyorum bizi rkibin olarak sayiyorsun ama bizden gecen sene 5 yiyorsun :D :D :D[/QUOTE]
[B]Biz bu seneden bahsediyoruz dimi güzel kardeşim. 2008-2009 sezonu[/B] |
ben bir gurbetçi sivaslı olarak sivassporun başarısını çok iyi biliyorum hafta sonları kaç kişinin beni kutlamaya gelgiğini ve ne kadar sivassporun sayesinde gururduyorum SAMPIYON SIVASSPOR SAMPIYON SIVASSPOR
|
Mehmet Yıldız evinde kaldı!
Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, "Galatasaray'la anlaşamadık ve konu kapandı. Mehmet Yıldız, Sivasspor'da yoluna devam edecek" dedi. Günlerdir transfer gündemden düşmeyen Mehmet Yıldız konusunda Galatasaray ve Sivasspor arasında yapılan görüşmeler olumsuz sonuçlandı. Galatasaray'ın önerdiği şartları kabul etmeyen Sivasspor, bu yüzden de Mehmet Yıldız'ın satılması fikrinden vazgeçti. Basın Sözcüsü Ünsal, bir kaç günden beri sarı kırmızı yöneticilerle yapılan görüşmelerin bugün sonuçlandığını belirterek şunları söyledi: "Karşılıklı şartlar, birbirine uymadığı için Mehmet Yıldız'ın transferine izin vermedik. Dolayısıyla da bugün itibariyle Mehmet Yıldız'ın Galatasaray'a transferi konusu kapanmıştır. İkinci yarıda da Mehmet Yıldız, Sivasspor'la yoluna devam edecek. Bundan sonra her hangi bir pazarlık içine de girmeyeceğiz. Transfer konusu bizim için tamamen kapanmıştır." |
[QUOTE=lutfiakarcay;454992]nasrettin hoca nın borç ödeme hikayesini bilir misin sen??:):D
polat da sizi öyle uyutuyor işte.. sezonu kapatan kronik balonnunuz kewel ile baros u tüm 10-15 yıllık maç yayın gelirlerinizi satarak sponsor ile aldınız kulüp gelirleriyle değil,telekom a ise stat isim hakkı ve gelirlerinizi 10-15 yıl olarak ipotek ettiniz ve de eğer bilet satabilirseniz( o da 10-15 bini geçmez zaten...) arap sermayeli şirkete statın yapım ve bitimi için peşkeş çektiniz,onu da yakında öğrenirsiniz!!! sadece bu yıl 2-3 adet fos transferiniz kulübünüzün tüm gelirlerini 10-15 yıl ipotek altına aldırttınız..dünkü basın toplantısında polat bunları ve 3 aydan fazladır ödeyemediği futbolcu haraçlarını unutturmak için nasrettin hoca gibi umudunu 3.köprüye bağlamış,:D:D:D:D:D,köprü riva dan geçince paranız olacak ve rahatlıyacaksınız,300 trilyon olan borcunuzda(tabii köprü yapılana kadar ne kadar olur,Allah kerimm..:D) ödeyeceksiniz.. ben demiyorum,polat diyor;.. -PARAMIZ YOK VE OLSA FUTBOLCULARIMIZIN BORCUNU ÖDEYECEĞİZ VE DE DÜN İTİBARIYLA BASINDA ÇIKAN 3 AYDIR ÖDENMEYEN FUTBOLCU ALACAKLARI,ÜMİT,SERVET,ARDA NIN İSE TAKIMDAN AYRILMA İSTEKLERİ.. KAYNAK,SİZ VE YÖNETİMİNİZ,VALLA BEN DEĞİLİM..:D Bu arada işin komiği 3-5 gündür topiğe üye olup burada hava basan gs lilerin birden toz olmaları:D:D:D:D:D:D:D:D[/QUOTE] [B]Sen Bana Öyle Bir Kaynak Göstersene Arkadaşım.Saçma Sapan Yazılar Yazıp Kendin Gülüyor Kendin Eğleniyorsun.Bu Dediklerinin Hiç Bir Gerçeklik Payı Yok. 1-Daha Dünün Posta Gazetesini Oku Ve Servet Röportajda Neler Söylemiş Bire Bir Gör.Fotoğrafları İle Tam Sayfa Bir Roportaj. 2-Galatasaray'ın Resmi Sitesine Gir Ve Ümit Karan'ın Açıklamalarını Oku...Resmi Siteden Bahsediyorum.Kenarda Köşede Kolpacılık Yapan Medya Mensublarının Sitelerini Söylemiyorum. 3-Arda'nın Yeni Ali Sami Yen Sports Complex Stadında Maça Çıkmadan,Hiç Bir Gerekçe Ve Teklifi Kabul Etmeyeceğini GS TV'de Her Gün Sıradan Röportajlarından Söylüyor.Ama Belli Ki Bizim Yeni Stadımız Bazılarında Complex Değil ''KOMPLEX'' Yapmış...Neyse Önemli Değil... :D :D :D Galatasaray'da Para Bitsede Yürek Bitmez Aslan.Yürek Bitmez.16. Şampiyonluğu Kazandığımız Sene Futbolcular 2 Ay Para Alamadılar.Ama Yine De Çıkıp Şampiyon Oldular.Bırakın Bu İşleri Herkes Biliyor Gerçekleri. ;) Gelelim Yıldız Olayına.Ben Divriğiliyim Ve Galatasaraylıyım.Aynı Zamanda Sivasspor Sempatizanı Bir Kişiyim.Mehmet Yıldız GS'Da Oynamak İsteğini Söyledi.Fakat Yönetimin Çıkardığı Pürüzler Nedeniyle Transferi Gerçekleşmedi.Sen Mehmet Yıldız'ın Yerinde Olsan Sempati Duyduğun Bir Takıma Gidip Gelmelerden Sıkılır Ve Kafan Karışır.Neyse.Sonuçta İmza Atmadı.Hayırlısı Olsun Ne Diyelim... :) Son Olarak Sivasspor'un Şampiyon Olmasını Gerçekten İsterim.Ama Bu Kafa Yapısı İle Çok Zor.Sivasspor Mehmet'i Satmalı İdi.Para Kazanacaktı Ve İyi Olacaktı Kulüp İçin.Ama Şimdi Hem Aklı Karışmış Bir Mehmet Yıldız,Hemde Gelir Elde Edemeyen Bir Sivas Var.Ve Yaşı 28 Olmuş Bir Futbolcu.Sivasspor'a Bundan Sonra Sanmıyorum Ki Bu Teklifle Kimse Gelsin.İnşallah Diyorum Sivasspor Bu Sene İlk Şampiyonluğunu Tadar.Ama Hiiiç Umudum Yok Açıkcası.Ligin İkinci Yarısı Sivasspor İçin Sancılı Geçecek Kanaatindeyim...Umarım Yanılırım... Son Olarak Tüm Hemşerilerimi Saygı Ve Sevgiyle Selamlıyor,Divriğideki Akrabalarıma Çok Selam Gönderiyorum...Sağlıcakla Kalın Yiğido Gardaşlarım.:):):)[/B] |
Eğer bazı arkadaşlar İstanbul yerine memleket sevdasına kapılsalardı çoktan şampiyon olmuştuk.
Ancak Sivaslıyım ama bilmem ne takımlıyım cümleleri bizi engelledi yıllardır..;) Şuan da zaten bir Sivaslının galatasarayı Sivasspor'a savunuyor olmasının verdiği derin üzüntüyü yaşıyorum. |
[QUOTE=LieutenanT;455076][B]Sen Bana Öyle Bir Kaynak Göstersene Arkadaşım.Saçma Sapan Yazılar Yazıp Kendin Gülüyor Kendin Eğleniyorsun.Bu Dediklerinin Hiç Bir Gerçeklik Payı Yok.
1-Daha Dünün Posta Gazetesini Oku Ve Servet Röportajda Neler Söylemiş Bire Bir Gör.Fotoğrafları İle Tam Sayfa Bir Roportaj. 2-Galatasaray'ın Resmi Sitesine Gir Ve Ümit Karan'ın Açıklamalarını Oku...Resmi Siteden Bahsediyorum.Kenarda Köşede Kolpacılık Yapan Medya Mensublarının Sitelerini Söylemiyorum. 3-Arda'nın Yeni Ali Sami Yen Sports Complex Stadında Maça Çıkmadan,Hiç Bir Gerekçe Ve Teklifi Kabul Etmeyeceğini GS TV'de Her Gün Sıradan Röportajlarından Söylüyor.Ama Belli Ki Bizim Yeni Stadımız Bazılarında Complex Değil ''KOMPLEX'' Yapmış...Neyse Önemli Değil... :D :D :D Galatasaray'da Para Bitsede Yürek Bitmez Aslan.Yürek Bitmez.16. Şampiyonluğu Kazandığımız Sene Futbolcular 2 Ay Para Alamadılar.Ama Yine De Çıkıp Şampiyon Oldular.Bırakın Bu İşleri Herkes Biliyor Gerçekleri. ;) Gelelim Yıldız Olayına.Ben Divriğiliyim Ve Galatasaraylıyım.Aynı Zamanda Sivasspor Sempatizanı Bir Kişiyim.Mehmet Yıldız GS'Da Oynamak İsteğini Söyledi.Fakat Yönetimin Çıkardığı Pürüzler Nedeniyle Transferi Gerçekleşmedi.Sen Mehmet Yıldız'ın Yerinde Olsan Sempati Duyduğun Bir Takıma Gidip Gelmelerden Sıkılır Ve Kafan Karışır.Neyse.Sonuçta İmza Atmadı.Hayırlısı Olsun Ne Diyelim... :) Son Olarak Sivasspor'un Şampiyon Olmasını Gerçekten İsterim.Ama Bu Kafa Yapısı İle Çok Zor.Sivasspor Mehmet'i Satmalı İdi.Para Kazanacaktı Ve İyi Olacaktı Kulüp İçin.Ama Şimdi Hem Aklı Karışmış Bir Mehmet Yıldız,Hemde Gelir Elde Edemeyen Bir Sivas Var.Ve Yaşı 28 Olmuş Bir Futbolcu.Sivasspor'a Bundan Sonra Sanmıyorum Ki Bu Teklifle Kimse Gelsin.İnşallah Diyorum Sivasspor Bu Sene İlk Şampiyonluğunu Tadar.Ama Hiiiç Umudum Yok Açıkcası.Ligin İkinci Yarısı Sivasspor İçin Sancılı Geçecek Kanaatindeyim...Umarım Yanılırım... Son Olarak Tüm Hemşerilerimi Saygı Ve Sevgiyle Selamlıyor,Divriğideki Akrabalarıma Çok Selam Gönderiyorum...Sağlıcakla Kalın Yiğido Gardaşlarım.:):):)[/B][/QUOTE] hadi hadi.. sivaslı ayağına yatıp gs amigoluğu yapma burda..;) yok hataymış,yok sivas 2.yarıda düşermiş.. yol stadımız varmış,sen hele stadını bitir de öyle konuş,kayseri bile sizden daha önce ve daha modern bir stad yaptı hem de peşkeş çektirerek ve ağlayarak değil erkek gibi,adam gibi..alın teriyle.. paran kadar konuş!! başkanın olacak zırto,.. -paramız yok,olsa önce kendi futbolcularımızın parasını ödeyeceğiz diyor..;) 2 kıytırık futbolcu vererek yıldız oyuncu alınsa herkes alır.. neyse,böylesi herkes için hayırlı oldu ve de herkes boyunun ölçüsünü aldı.. elbeyli güney köyü... selamlar, |
Sivasin YILDIZ i sonmedi
Ünsal, kaptanları Mehmet Yıldız'ın transferiyle ilgili olarak Galatasaray kulübüyle yapılan görüşmelerin sonuçlandığını kaydetti.
İki kulübün de karşılıklı anlayış içerisinde, iyi niyetli olarak görüşmeleri gerçekleştirdiğini belirten Ünsal, bunun sonucunda transfer anlaşması sağlanamadığını ifade etti. Ünsal, ''Mehmet Yıldız Sivasspor'da kaldı'' diye konuştu |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:31. |