SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   BASKETBOL (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8655)

jakobieen 28.05.2007 11:29

-->: --->: BASKETBOL

[QUOTE=CÜSSKB-Betül;219413]Valla ben hemen hemen bütün takımların maçlarını takip ediyorum.Büyük bir keyiflede izliyorum.Önemli olan bana basketbol zevkini tattırması.Yoksa A takımıymış B takımıymış ben yormam kafamı bunlara.[/QUOTE]
o vakit insan nasıl zevk alır ki :confused: şöyle desteklediğin takımın basketleriyle coşmadan sıkıcı glir sanki maçlar :)

CÜSSKB-Betül 28.05.2007 11:43

--->: BASKETBOL

Tabiki tuttuğum takımın maçlarından keyif alıyorum.Bu futbolda da aynı basketbolda da vs.diğer sporlarda da.Ama Gs-Bjk maçı da bana keyif verebiliyor yeri geldiğinde.Ben basketbolu sadece taraftarı olduğum takım olarak görmedim hiçbir zaman.Ben her şeyden önce izlediğim maçın keyif vermesini beklerim.Keyif alabiliyorsam bu bana yeter.Takımın isminin farklı olması önemli değil...Belki ben besyo da okuduğum için daha objektif bakmasını biliyorum.Fanatiklik yapmıyorum.En azından O düşünceye sahip değilim....

jakobieen 28.05.2007 12:02

-->: BASKETBOL

valla ben öyle yapamıyom, bi maç izlerken mutlaka gönlüm bi tarafın kazanmsını istiyor.. mesela barça-real maçını bile tarafsız izleyemem her zaman forza [B]BARÇA [/B]:)

CÜSSKB-Betül 28.05.2007 12:06

İşte senin yapamadığın şeyi ben yapıyorum.GÖRÜŞÜNE SAYGI DUYUYORUM...

GuNaY 28.05.2007 22:20

--->: -->: BASKETBOL

[QUOTE=CÜSSKB-jakobieen;219398]arkadaşlar şu takıma lütfen fenerbahçe demeyin ya, çok sevdiğim takım hiç sevmediğim takımla birleşti yazık ama bana :( o takım benim için hala [B]ÜLKERSPOR[/B][/QUOTE]

[B]ahh ahh sorma,
Bende basketbolda koyu bir Ülker taraftarıydım, ne yazıkki fenerbahçe ile birleşti ve benim gibi birçok taraftarınıda kaybetti, sadece fenerbahcenin egemenliği altına girdi bence yazık oldu...
netice küçük ve bütçe sorunu çeken bir takım değildi...
Bundan sonra Ülker ismi sadece göstermelik olarak devam edecek, ne renklerde nede taraftarla yaşanmıyacak :mad: :mad: [/B]

myway 28.05.2007 22:57

[B][QUOTE=CÜSSKB-jakobieen;219414]bundan sonra bu takımın ismini ülkerspor olarak anarsan sınavın için dua ederim :) :) genelde kabul olur dualarım :)[/QUOTE]

Tühhh bu mesajını keşke sınava gitmeden önce okusaydım.Baya işe yarardı...:rolleyes:
Ama sen de çok zor şey istemişsin be jaco:D

Fenerbahçe ülker desen hadi neyse:) :)[/B]

jakobieen 29.05.2007 10:09

-->: --->: -->: BASKETBOL

[QUOTE=GuNaY;219508][B]ahh ahh sorma,
Bende basketbolda koyu bir Ülker taraftarıydım, ne yazıkki fenerbahçe ile birleşti ve benim gibi birçok taraftarınıda kaybetti [/B][/QUOTE]
ne yapalım artık sivasspor basketbol takımının 1.lige çıkmasını bekleyeceğiz (varsa tabii böyle bi takım:) )..

jakobieen 29.05.2007 10:12

[QUOTE=myway;219530][B]

Tühhh bu mesajını keşke sınava gitmeden önce okusaydım.Baya işe yarardı...:rolleyes:
Ama sen de çok zor şey istemişsin be jaco:D

Fenerbahçe ülker desen hadi neyse:) :)[/B][/QUOTE]
bu sınav için hakkını kaybettin ama önümüzdeki sınavlarda dualarım senle :)
bu arada 'jaco' demenin özel bi anlamı var mı ...?

CÜSSKB-Betül 29.05.2007 10:14

Arkadaşlar belki Sivassporun basketbol takımı yok ama Demirspor ve Cumhuriyet Üniversitesinin takımları var.Bence bu takımlarada destek olabilirsiniz.En azından Sivas bölgesi takımları....

jakobieen 29.05.2007 10:35

peki kaçıncı ligde oynuyoz bu takımlarla.. 1. lige ne zaman çıkacağız inşallah :)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:51.