![]() |
--->: SİVASSPOR:0 ANTALYA:1
bizim icin cok kotu oldu bu sefer yenemedik gecmis olsun..........
|
ahhaahahahaaahahaAHHAHAHAHHAHA ARTIK SIZLEN DALGA GECIYORUM YINE BASLADILAR KUME DUSUYORUZ DIYE AGLAMAYA SIZIN GIBILER YUZUNDEN SIVAS YENILIYO
|
1-0 Yenildiğimizi görünce çok şaşırdım çok üzüldüm ama pes etme yok hep
devam önümüzde daha çok maçlar var 1'inci sırayı kapacağız başkasına koymayacağız takımımızı destekleyeceyiz ölümüne.Yensen yenilsen ben senden vazgeçmem sivas'lıyız sivaslı kalacağız.En büyük sivas-spor... |
-->: SİVASSPOR:0 ANTALYA:1
çok yazık oldu yaaa.. çok üzüldüm valla.. sağlık olsun napalım daha önümüz açık çok maç var. uefa yolunda sivassporuma başarılar dilerim..
|
yav ayzık oldu alsaydık maçı süper olacaktı Avrupa Havası falan.. ama daha var hayırlısı hep destek tam destek .. saygılar
|
Sağlık olsun ilk yenilen tabiki biz değiliz,
sonuncuda olamayacağız.Bu duruma tabikii aynı futbolcularla geldik,yine onlarla devam edeceğiz. Kötü seneryolar çizmeye ve kimseyi üzmeye hakkınız yok beyler böyle günlerde birbirimize destek olmalı ve sakin olmalıyız.SELAMLAR ... |
HEP DESTEK TAM DESTEK !!!!!!!
ŞAMPİYON SİVAS..... |
belki bugün sivasımız iyi oynamdı ama antalya 3 puanı alacak hiçbişey yapmadı ne bir gol pozisyonu ne bir şut..tamamen tesadüf eseri yendiler bizi...mehmet yıldız için ben her zaman aynı şeyi söyledim yine söylüyorum..mehmet süperlig oyuncusu değil...cem can tam bir berbattı bugünn..hayrettinse ne kadar top var hepsini mahvetti..petkoviç için bişey diyemeyiz zaten bir top geldi onu da yedi zaten...balili sanki fener maçında oynayabilmek için konya maçını feda etti gibime geldi..antalya gerçekten ikinci lig takımı hçbişey yapmadılar bugün...her pozisyonda yere yattılar...SÜEPR LİG UZUN Bİ MARATON ELBETTE YENECEZ YENİLECEZ NE OLURSA OLSUN SİVASSPOR BİZİM GÖZBEBEĞİMİZ...HAFTAYA KONYAYI YENECEZ İNŞALLAH VE YOLUMUZA DEVAM EDECEZ..BUGÜNKÜ TARAFTAR 3 PUANI HAKETTİ AMA NASİP İŞTE NE YAPOALIM..
SİVASSPOR SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN |
maçtan geldim?stat fuldu?bülent uygun taraftar maça gelmiyor,tezahurat etmiyor demesin artık?
öncelikle antalyanın 2 tane yabancı defansını kutlarım?balili ve mehmeti kitlediler? bizim takıma gelince,serdar topraktepe,hayrettin,servet,balili,inanılmaz kötüydüler?? sivassporda en iyi oynayan murat sözgelmezdi bana göre?mükemmle toplar kesti? takımda bugün bi durgunluk vardı?orta sahamız bomboş arkadaşlar?takmıda orta saha yoktu bugün? yeni aldğımız transferlerden hiç birisi oynamıyor?hilmi mıhçı,collosimo neredeler anlamak mümkün deil? konya maçına tahminimce stat dolmayacaktır ama yinede gelen olur_ ama fazla ümitli olmayın konya maçındanda??? hayal kırıklığına uğramayın sonra?? |
--->: YENİLDİK aq geçmiş olsun
[QUOTE=u_ozturk;192507]sen taraftarların yüzkarasısın...........[/QUOTE]
WALLA DOGRU SÖYLÜYORSUN 1 SAAT ÖNCE SAĞLIKLI DÜŞÜNMEDİĞİMİ ŞİMDİ ANLADIM AMA BENİMDE O DAKİKALARDA KAFAYI YEME NOKTASINA GELMİŞTİM YANİ CANIMDA SIKKINDI [COLOR="Red"][B]HERKES DEN ÖZÜR DİLİYORUM [/B][/COLOR] TEKRAR ÖZÜR [COLOR="red"][B]u_ozturk[/B][/COLOR] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:26. |