![]() |
--->: MAMADOU ALIMMOU DIALLO
kesinlikle takımın en iyisi
sahada adım atmadık yer bırakmıyor güçlü fiziğini çok olumlu kullanabiliyor 10 milyon euro verseler satılmayacak bir fuybolcu umarım sakatlık filan yaşamaz |
Diallo Süper bir Defans oyuncusu.
Adam tam bir Kule . Üstelik Forvette katkisi da süper. Adam arada sirada goller atiyor. |
-->: MAMADOU ALIMMOU DIALLO
bnce takımın en ıyı yabancısı ayrıca Turkıyedekı en ıyı savunma oyuncularının basında gelıyor
|
bu adamı geçebilecek forvet oyuncusu yok türkiyede ya
yanında kendisi gibi bi adam olsa gol falan yemeyiz |
-->: MAMADOU ALIMMOU DIALLO
Cok iyi bir oyuncu. Insallah daha cok iyi olur ve Sivassporumuza basari getirir.
Paylasim icin sagol. |
Cevap: MAMADOU ALIMMOU DIALLO
[I]diallo benim için mükemmel bir futbolcudur ayriyetten onun fenerbahçeye gitmesini hiç istemem:D[/I]
|
GENÇ VE KALİTELİ TOPÇU ALIP İSTİKRAR SAGLARSAK İLERDE SATINCA İİ PARA KAZANIR SİVASIMIZ
AMA GENCLERİN KİRALANMASI TARAFTARI DEİLİM GURHAN VE CAN GİBİİİİİİİİİİİ:mad: |
Gerçek adı Mamadou Alimou DIALLO
Gine milli takımının vazgeçilmezi , Lokerende de takımın en fazla forma giyen oyuncularındandı.Sivasspor'da bence Bilica ile çok iyi ikili oluşturuyorlar.Tabi geçen seneki ikili olan Sedat vs Diallo yu da unutmayalım ama bence BILICA VS DIALLO..... |
Faruk dışında bütün defans oyuncularımız kaliteli bana göre
|
[B]DİALLO DİYARBAKIRSPOR DA[/B]Diyarbakırspor 7 oyuncuyu renklerine bağladı
Diyarbakırspor Basın Sözcüsü Suat Önen, transfer çalışmalarının sürdüğünü belirterek, Altay'dan Erdal Şahin, Sivasspor'dan Diallo, Konyaspor'dan Musa Büyük, Hacettepe'den Adnan Güngör, Gençlerbirliği'den Yasir Elmacı, Macaristan'ın MTK Budapeşte takımından Gabor Bori ve Ujpest takımından Jusema Delo'yu transfer ettiklerini söyledi. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:36. |