![]() |
--->: Izmirdeki Yigidolar Icin Iftar Vakti: 7Ekim
saolun arkadaşlar böyle şeyler yapmanız çok güzel elbette geliriz inşallah
|
İzmir'de ki yemeğe katılacakların listesi
1- Yalçın KINIK (izmirliyiğido)- 1 kişi 2- Mustafa Alsancak(myway)-2 kisi.. 3- Ss--58--Ss 4- Etem-Murat- 1 kişi 5- PUSAT-58-35 - 1 kişi 6- OPAN - 2 kişi 7- Kibrisli - 1 kişi 8- HaDeSus - 1 kişi 9- coosivaslicoo - 1 kişi 10- ertugrulss - 1 kişi 11- Gelmek Isteyen arkadaslar devam ettirsin. Bu SS.Com un izmirde ilk organizasyonu. ILk defa bu organizasyonla tanisip beraber iftar yapiyoruz... |
--->: -->: --->: -->: Izmirdeki Yigidolar Icin Ift
[QUOTE=ertugrulss;256859][B]aaa üstüme gelmeyün yaw sanki herkes geldi bi ben kaldım :D gelecez inşallah harbi güzel olur yaw gelmek istiyoooooooom:D[/B][/QUOTE]
Valla ben seni yazdım kardeşim. İnşallah aramızda görürüz seni de. . |
--->: -->: --->: Izmirdeki Yigidolar Icin Iftar Va
[QUOTE=myway;256833][B]Bizim yemek menusu 20 milyon dan az olacak gardasim . Biraz daha ogrenci isi olacak 13-14 milyon olabilir. Net rakami ve menuyu de burdan aciklayacagim ...[/B][/QUOTE]
Mustafa'cım arkadaşlar biraz da fiyatına bakarak program yapmak istiyorlar. Artık bugün bu konuyuda netleştirelim. Bugün bir ara telefonla konuşalımda, Beyaz Saray'ı arayıp menüyü ve fiyatı ayarlayalım derim. Ne dersin Mustafa'cım? . |
[QUOTE=myway;256831][B]Oz anadolu kebab tan da iftara katilacak kisi sayisini bekliyoruz...Hayirli isler bol kazanclar..
[/B][/QUOTE] selam dün 16 dan sonra mail attım ama |
[QUOTE=ÖzAnadoluPide;257001]selam dün 16 dan sonra mail attım ama[/QUOTE]
[B]Forumada yazsan iyi olur bence, çok kişinin katıldığını görmek bizleri mutlu ediyor :)[/B] |
İzmir'de yapılacak olan 1. Sivas'lılar (sivasspor.com üyeleri) İftar Yemeği menüsü belli olmuştur.
[B][COLOR="black"][U]Menü[/U][/COLOR][/B] 1- İftar Tabağı (Peynir, Zeytin, Hurma, Kayısı) 2- Mevsim Salata 3- Çorba 4- Et Yemeği / veya İskender Kebap 5- Pilav 6- Tatlı 7- Kola / Fanta / veya ayran 8- Çay (ikram) [B]Fiyatı:[/B] Kişi başına [B]10,00 YTL[/B] [B]Yer:[/B] Beyaz Saray Restaurant - Buca (Belediye yanı) [B]Tarih:[/B] 05.10.2007 - Cuma [B]Saat:[/B] 18:30 . |
[QUOTE=izmirliyigido;257049]İzmir'de yapılacak olan 1. Sivas'lılar (sivasspor.com üyeleri) İftar Yemeği menüsü belli olmuştur.
[B][COLOR="black"][U]Menü[/U][/COLOR][/B] 1- İftar Tabağı (Peynir, Zeytin, Hurma, Kayısı) 2- Mevsim Salata 3- Çorba 4- Et Yemeği / veya İskender Kebap 5- Pilav 6- Tatlı 7- Kola / Fanta / veya ayran 8- Çay (ikram) [B]Fiyatı:[/B] Kişi başına [B]10,00 YTL[/B] [B]Yer:[/B] Beyaz Saray Restaurant - Buca (Belediye yanı) [B]Tarih:[/B] 05.10.2007 - Cuma [B]Saat:[/B] 18:30 .[/QUOTE] Valla çok hoş hem fiyat olarak hem yemekler olarak. InşAllah katılım beklenenin üzerinde olur. |
ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN AZ ÖNCE TARİHİNİ YANLIŞ YAZMIŞIM. İFTAR BULUŞMAMIZ [B]7-EKİM-PAZAR [/B]AKŞAMI OLACAKTIR. DÜZELTİR, ÖZÜR DİLERİM.
İzmir'de yapılacak olan 1. Sivas'lılar (sivasspor.com üyeleri) İftar Yemeği menüsü belli olmuştur. Menü 1- İftar Tabağı (Peynir, Zeytin, Hurma, Kayısı) 2- Mevsim Salata 3- Çorba 4- Et Yemeği / veya İskender Kebap 5- Pilav 6- Tatlı 7- Kola / Fanta / veya ayran 8- Çay (ikram) [B]Fiyatı:[/B] Kişi başına [B]10,00 YTL[/B] [B]Yer:[/B] Beyaz Saray Restaurant - Buca (Belediye yanı) [B]Tarih:[/B] 07.10.2007 - Pazar [B]Saat:[/B] 18:30 . |
[QUOTE=izmirliyigido;257065]ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN AZ ÖNCE TARİHİNİ YANLIŞ YAZMIŞIM. İFTAR BULUŞMAMIZ [B]7-EKİM-PAZAR [/B]AKŞAMI OLACAKTIR. DÜZELTİR, ÖZÜR DİLERİM.
İzmir'de yapılacak olan 1. Sivas'lılar (sivasspor.com üyeleri) İftar Yemeği menüsü belli olmuştur. Menü 1- İftar Tabağı (Peynir, Zeytin, Hurma, Kayısı) 2- Mevsim Salata 3- Çorba 4- Et Yemeği / veya İskender Kebap 5- Pilav 6- Tatlı 7- Kola / Fanta / veya ayran 8- Çay (ikram) [B]Fiyatı:[/B] Kişi başına [B]10,00 YTL[/B] [B]Yer:[/B] Beyaz Saray Restaurant - Buca (Belediye yanı) [B]Tarih:[/B] 07.10.2007 - Pazar [B]Saat:[/B] 18:30 .[/QUOTE] hakkettende güzel Allah muhabbetinizi artırsın ne diyelim :) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:29. |