![]() |
--->: SİVASSPOR/Fenerbahçe Maçı Tahmin Ve Yorumlar
SİVASSPOR-1.................................
FENERBAHÇE-0......................... |
-->: SİVASSPOR/Fenerbahçe Maçı Tahmin Ve Yorumları
alexi kesersek maç tamamdır...devran ve sezer bu işi becerebilirler mi bilmiyorum ..ama eğer alex kesilirse biz fark bile atarız..dua edelim de hava ogün acayip soğuk olsun..
|
kardeş maç sıvasin sahasında fener amblemını başa almışsın once sivas amblemı olmalı lıderlık gıbı bız hep ondeyız ve insllah hep onde olacaz
|
SİVASSPOR:3 MEHMET 1 SVETKOV 1 M ALİ KURTULUŞ 1
FENERBAHÇE:1 SEMİH 1 |
3-1 sivas alır ve 2 golden fazlasınıda bu maçla beraber değiştirir bence.
|
--->: -->: SİVASSPOR/Fenerbahçe Maçı Tahmin Ve Yor
[QUOTE=yigiter187;305189]alexi kesersek maç tamamdır...devran ve sezer bu işi becerebilirler mi bilmiyorum ..ama eğer alex kesilirse biz fark bile atarız..dua edelim de hava ogün acayip soğuk olsun..[/QUOTE]
bencde takımın en kilit ismi alex adam adama savunma yapsak olmaz serbest kalsa olmaz...elbet bülent hocamız ona onlem almıştır. bu arada hava tahminlerine göre -5 derece vede karlı olacakmış şu an için ön görülen. |
ben zaten beşiktaş'a hiçbir şekilde şampiyonluk şansı tanımıyorum. sivasspor , fener ve cimbomu sivastan eliboş gönderirse türk futbol tarihi değişir..
|
arkadaşlar sivasspor bize istedigimizi veriyor ama bizz tamam stadı var yok dolduruyoz ne yazıkki ateşli bir taraftarımız yokk ya arkadaşar cılgınlar58 hayranı olarak maca koşgol ve meşalelerle gelelim stadı ısıtalımm hep bareberr:)
|
yaw arkadaşlar fener bahçe macında heykelde buluşalımm taamam ama biraz ateşli olalımm lütfen koşgollerinizle gelin ve meşaleler alalım
|
SİVASSPOR-Fenerbahçe Maçı
Yiğidolar bu tarihi karşılaşma da her yiğido yerini alıp stadyumu tıklım tıklım dolduracağına inanıyorum. Müsabaka öncesi ulusal yayın yapan tüm Tv Spor proğramcıları rastgele röportaj ve Sivas halkının görüşlerini de alacak. Dünyanın gözü bu hafta bu karşılaşmada olacak. Sezonun en kritik karşılaşması, şampiyonluk yolunda çok önemli engel, karşılaşmayı kazananın şansı yüksek gibi yorumlar yapılıyor. Sevgili yiğido sende bu tarihi günde tribündeki yerini al, bu tarihe canlı tanıklık et. Pazar günü erken görüşmek üzere. İnşaallah havanın durumunu fırsat bilip stad da çaya zam yapmazlar.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:56. |