![]() |
--->: -->: --->: HALI SAHA MAÇI
[QUOTE=jakobieen;317076]sorun değil hocam, sahadaki varlığın yeter :) alex, hagi misali koşmaya ne gerek :)[/QUOTE]
Alex benim kadar öldürücü paslar atamasada geneşde stilini bana benzetirler :) ama daha çok pek kendimi peleye benzetiyorum :D :D |
--->: -->: HALI SAHA MAÇI
[QUOTE=FurkaN;317078][B][CENTER]ARKADAŞLAR SAAT 18:30'DA MEYDANDAN SERVİS KALKACAKTIR....[/CENTER][/B][/QUOTE]
meydanın neresi furkan ?........... |
-->: --->: HALI SAHA MAÇI
[B][QUOTE=sensetik;317071]teşekkürler.........
ama çabuk kesilirim baştan sölim.... sigarayı fazla içiyorum da........ koşamam yani fazla :)[/QUOTE] Hocam aynı takımdayız :) amaç maçı kazanmak değil, amaç dost kazanmak sonuç önemli değil önemli olan dostluk kazansın... Erken kesilirsen kaleci olursun :)...[/B] |
-->: --->: -->: HALI SAHA MAÇI
[QUOTE=sensetik;317080]meydanın neresi furkan ?...........[/QUOTE]
[B]Şerbetçi büfenin önü otobüslerin yolcu indirdiği yerde olacağız...[/B] |
-->: --->: -->: --->: HALI SAHA MAÇI
[QUOTE=sensetik;317079]Alex benim kadar öldürücü paslar atamasada geneşde stilini bana benzetirler :)
ama daha çok pek kendimi peleye benzetiyorum :D :D[/QUOTE] [B]laf aramızda messiye de bana benzetiyorlarmış takım arkadaşları:D[/B] |
--->: HALI SAHA MAÇI
[QUOTE=sensetik;317077]benle gelecek arkadaşlara özelden telefonumu yolluyayım, pazar araşalım maçtan sonra buluşalım...erken olursa belki bi el okey falan da atarız:)[/QUOTE]
abi okeyle aram yoktur ya ama iyi sinek olurum..:D abi yolun ters düşerse hiç zahmet etmem.. |
laf olmasın abiler icraat önemli.:D:D
|
bir organizasyon daha yapıp maçı hep birlikte syretsek diyorum Furkan...çarşıda bi yerde buluşur beraber seyreder ve maçada gideriz daha sonra.....
olurmu arkadaşlar ?? |
-->: HALI SAHA MAÇI
maç zevkli olacağa benziyor, messi, pele e bende zidane :) kim bilir ne cevherler vardır başka aramızda, bülent hocamıda çağıralımda top nasıl oynanırmış görsün biraz, belki sivasspora takviye yapar özellikle kırmızı takımdan :D
bu arada benden duymuş olmayın ama Furkan hocamdaki sol ayak bi carlosta varmış bide kendisinde :) |
abi erken olur halısaha maçı için maç 3 de biter geriye 4 saat kalıyo maç 3.30 falan olsaydı iyi olurdu..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:31. |