![]() |
--->: Yeni Stadium ve Alisveris Projesi
harika bir stadyum olmuş böyle bir stadyumumuz olsa başka ne isterizki
|
YAPILACAK STATDA TRİBÜNLER KALE ARKALARINDAN DİREKT BAŞLAMALI BENCE.
|
[B]2-3 ayda yapılan staddan hayır gelmez yapacaksan adam gibi bir stad yapacaksın[/B]
|
ben itiraz edıyorum ya a eğer yapılırsa o kadar seyyar satıcı ne olacak ya onların ekmeğını yeyımessınız
|
bence mevcut stat yeterli
şimdiki 15 bin kişilik stat dolmuyor,yeni stat nasıl dolacak? yeni stat yapılırsa tribünler sahaya yakın olsun ses iyi gider |
yeni stadyum hangi semte yapılacak, toplam kapasitesi ne olacak bilen varmı acaba?
|
bence mevcut stad yenilenebilir...çünkü daha bu stadı dolduramuyoruz...
bir başka saçmalıkta; mevcut stadı durmadan yeniliyoruz sonrada yeni stad yapacaz diyoruz...bu kadar paraya yazık değil mi? |
[QUOTE=sivaslıselin;363204]yeni stadyum hangi semte yapılacak, toplam kapasitesi ne olacak bilen varmı acaba?[/QUOTE]
Valimizin açıklamasına göre yeni stat sivasspor tesislerinin karşısındaki fuar alanına yapılacakmış.kapasitesinin 30-35 bin arasında olması düşünülüyormuş.son haberlere göre stat projesi için Türkiye çapında ünlü birkaç mimarla görüşülmüş.yakında proje kamuoyuna açıklanacakmış;maketini de yapacaklarmış.projenin açıklanma tarihi belli değilmiş.bütün bu bilgileri sivas gençlik ve spor il müdürü Salim Bey tv 58 de 3mayısta canlı yayında açıkladı.umarım proje çalışması yakında açıklanır.sivas'a ve sivasspora layık bir stat en kısa zamanda yapılır. |
-->: Yeni Stadium ve Alisveris Projesi
bence güzel yapilmis. Ama gercektede öyle olmasi lazimki begenilsin. Ama suan bize yeni stad erken düsünüyorum.
Biz 4 Eylül stadini dolduramiyorsak, yeniyi nasil dolduracagiz |
ya ben böyle bi siteyi yeni duyuyorum neden yazılmıyor siteye böyle sitelerin adresi...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:01. |