![]() |
-->: Şok! Şok! Şok!
lıg tvsı olan ıcın farketmıyoda uydusu olanlar atvden ızlıyemıyo dunya kupasındakı gıbı atvden çatı anteninı olanlar ızleyebılır
|
--->: Şok! Şok! Şok!
Walla ßizde uydu yok İnşallah ßi kırık yapmazlar. Hepsinin Kafasına Sıkarım:D:D:D
|
[B]Euro 2008 maclarini Lig Tv verecegini aylar önce bildirdi, türkiye genelinde nasil olurda protesto olmadi. Burda Avrupa sampiyonlugu oynaniyor !!!! lig takimlari degil ?? Milli takimi lig tv ye peskes cekip satmislar.. Dünyanin Hic bir ülkesinde böyle sey görmedim . Milli takim maclari devlet kanalindan naklen verilir. Bu milli takim ben türkim diyen her vatandasin hakkidir, Ben vergimi Devlete veriyorsam milli takim maclarini devlet kanali TRT den izlemek her türk vatandasinin hakkidir... Türkiye genelinde Lig Tv ve federasyon siddetle protesto edilmeli... Yayin hakkini Lig Tv ye peskes ceken sahis görevinden derhal uzaklastirilmali..[/B]
|
[QUOTE=yigido Atilla;376717][B]Euro 2008 maclarini Lig Tv verecegini aylar önce bildirdi, türkiye genelinde nasil olurda protesto olmadi. Burda Avrupa sampiyonlugu oynaniyor !!!! lig takimlari degil ?? Milli takimi lig tv ye peskes cekip satmislar.. Dünyanin Hic bir ülkesinde böyle sey görmedim . Milli takim maclari devlet kanalindan naklen verilir. Bu milli takim ben türkim diyen her vatandasin hakkidir, Ben vergimi Devlete veriyorsam milli takim maclarini devlet kanali TRT den izlemek her türk vatandasinin hakkidir... Türkiye genelinde Lig Tv ve federasyon siddetle protesto edilmeli... Yayin hakkini Lig Tv ye peskes ceken sahis görevinden derhal uzaklastirilmali..[/B][/QUOTE]
Senmi ßenmi... Allahın Takozu Semih milli Takımdayken Mehmet Yıldız'ı aLmaması satılmış oLduğunu belli etmiyomu. Kadroya bak anadolu'dan kaç oyuncu war. 2 yada 3 |
-->: Şok! Şok! Şok!
EURO 2008 uydudan izlenemeyecek!
Yayın anlaşması gereği ATV, uydu yayınını şifreleyecek Avrupa Şampiyonası için nefesler tutuldu ve herkes Cumartesi akşamı saat 21:45'te Türkiye'nin Portekiz ile yapacağı maçı bekliyor. Euro 2008 Avrupa Kupası Finalleri’nin yayın hakkı Türkiye için ATV grubunda. İlk maç da Cumartesi akşamı oynanacak. Futbolseverler şimdiden evde maç keyfine hazırlanıyor ancak dikkat! Televizyonunuzda uydu yayını varsa hiç boşa maç hazırlığı yapmayın çünkü ATV maç sırasında yayını şifrelemek zorunda. Anlaşmanın sadece Türkiye haklarını kapsadığı ve uydu yayınının başka ülkelerde de izlenebildiğini göz önünde bulunduran UEFA, bu nedenle uydu yayınına izin vermiyor. Euro 2008'i karasal yada kablolu tv kullanıcıları ile Digitürk aboneleri izleyebilecek. Türkiye'de uydu izleyicilerinin oranı yüzde 40 civarında. Yani UEFA'nın yasağı Türkiye'nin neredeyse yarısının keyfini kaçırdı. Bu durumda maçı Lig TV'den de yayınlayacak olan Digitürk avantajlı duruma geçmiş oldu. |
--->: -->: Şok! Şok! Şok!
[QUOTE=yigido_furkan;376721]EURO 2008 uydudan izlenemeyecek!
Yayın anlaşması gereği ATV, uydu yayınını şifreleyecek Avrupa Şampiyonası için nefesler tutuldu ve herkes Cumartesi akşamı saat 21:45'te Türkiye'nin Portekiz ile yapacağı maçı bekliyor. Euro 2008 Avrupa Kupası Finalleri’nin yayın hakkı Türkiye için ATV grubunda. İlk maç da Cumartesi akşamı oynanacak. Futbolseverler şimdiden evde maç keyfine hazırlanıyor ancak dikkat! Televizyonunuzda uydu yayını varsa hiç boşa maç hazırlığı yapmayın çünkü ATV maç sırasında yayını şifrelemek zorunda. Anlaşmanın sadece Türkiye haklarını kapsadığı ve uydu yayınının başka ülkelerde de izlenebildiğini göz önünde bulunduran UEFA, bu nedenle uydu yayınına izin vermiyor. Euro 2008'i karasal yada kablolu tv kullanıcıları ile Digitürk aboneleri izleyebilecek. Türkiye'de uydu izleyicilerinin oranı yüzde 40 civarında. Yani UEFA'nın yasağı Türkiye'nin neredeyse yarısının keyfini kaçırdı. Bu durumda maçı Lig TV'den de yayınlayacak olan Digitürk avantajlı duruma geçmiş oldu.[/QUOTE] Oh bee içimi Rahatlattın:D Az daha acuna uyup Anteni kırıcaktım:D |
gereksız yere yazılar yazmayın.maçlar atv de.yalnız atv yi uydudan seyredıyorsanız uluslar arası yasalar gereği uydudan yapılacak yayınlarda şifre girilecek.normal antenden seyredılen atv de herkes rahatça maçını seyredebılır.ayrıyeten lig tvde kendi paltformunda maçları yayınlıyor.yinede uydudan seyretmek isteyen arkadaşar uydu cihazlarında bulunan key edit bolumunden biss yazan yere girip şifre girmeleri gerekecek.şifreyi oğrenmek için atv sitesinde verilen teknık destek numaralarını arayarak bilgi alabılırsınız.yada en aykın uydu işi ile meşgul olan elektronıkçi arkadaşlar cihazlarınıza bu şifreyi program vasıtasıyla atıp size yardımcı olurlar.herkesin gonlu rahat olsun.(d-smart yada lig tv gibi platformlardan maçları atv den takıp etmek isteyenlerin şifre girmeine grek yoktur.bu platformlar şireyi kendileri kırıyorlar)
|
benım için farketmıyo.. dıjıturk var bende.. ama ınsanlar magdur edılmemelı.. avrupa sampıyonasını herkes izlemeli..
|
Paçayı Kurtardın desene. Ama Digital Uydusu oLupta İzleyemeyenler oLcak.. onLarda Kahveye gitsin kardeşim:D Ewde tek ßaşına maç Keyfimi Çıkar:D
|
[B]Alın Size Şifreler: Bu Kıyağımı Unutmayın, Nasıl Yapıcaz Falan diyede Sormayın.Gerisine Karışmam.[/B]
[B][COLOR="DarkRed"]Biss ID: 0×1FFF (eğer 6 haneli ise 0×001FFF), Key Değeri: 1000000000000000 (eğer 12 hane varsa 10000000000000)[/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:38. |