![]() |
[QUOTE=CimbomBOM]Abi ben kirmak istemedim sizi ama ben size sadece soliorum yenileceginizi...[/QUOTE]
gardas ben yenilirsek bizim icin her zaman her yerde en büyük Sivasspor ama Galatasaray yenilirse vay Aslanin haline bizim gücümüz evel allah türkiyede ki takima degil dünya devi Real madrite yeter biz Sivassporlu olarak cim boma bol sanslar diliyorus mac kardesce gecsin rica ediyorum maci hakemden alipde yendik demeyin saygilar!!! |
Abi lutfen gercekci olun bak kaya kardes cok guzel bi yorum yapmis loran acik oynatcak g.SARAY 5 tane atacak...Bence cok dogru solemis sizzde biraz gercekci oln lutfen....
|
[QUOTE=kaya20]resil olmayalımda gardaşlar başka bişeyy istmiyom ben..[/QUOTE]
[b]Kafanı takma rezil olmayız...Sivasspor haddini bilerek oynayacak...Ve bu maçtan gününde olursa Sivasspor maçtan enaz 1 puanla ayrılır...[/b] |
[QUOTE=kaya20]resil olmayalımda gardaşlar başka bişeyy istmiyom ben..[/QUOTE]
gardas niye resil olalim# futbol 5 yemek de var 10 tanede Sporrda her sonuc ola bilir |
inşallah güsell bi maç olur bi puan alırsak sivas meydanında göbek atıcam valla
|
[QUOTE=kaya20]inşallah güsell bi maç olur bi puan alırsak sivas meydanında göbek atıcam valla[/QUOTE]
[b]Tamam o zaman göbek atmak için hazır ol..[/b] |
[QUOTE=CimbomBOM]Abi lutfen gercekci olun bak kaya kardes cok guzel bi yorum yapmis loran acik oynatcak g.SARAY 5 tane atacak...Bence cok dogru solemis sizzde biraz gercekci oln lutfen....[/QUOTE]
gardas siz 5 tane attin senin özel yanina gelecem ellini öp meye var misin |
sizide beklerim gardaşlar atıcaz madem beraber atarız ..yiğidolar hey be
|
[QUOTE=ElbeyLi58]gardas siz 5 tane attin
senin özel yanina gelecem ellini öp meye var misin[/QUOTE] buyur abi gel açığız evellah ..işallah yemeyiz ne dielim |
Ucun Birini Alirlar
s.a Insan iandigi gibi yasamasa yasadigi gibi ianamaya baslar.eger siz yenilgiyi bastan kabullenirseniz ozaman kaybedersiniz...buyuk konusma ,buyuk lokma yeme buyukleme, senin bir hesabin varsa ,karsidakilerinde bir hesabi var.Bence bu demecler piskolojikmen karsi taraf uzerinde ustunluk kurmak gerisinide halletmek.birseyi istemek onun yarisini elde etmektir diger yarisinida calisarak elde edceksin.oda yurekle,cesaretle oynarsin galatasaray basata olmak uzere tum istabul takimlari hedfimiz olmali.Bizim hoca loran basta olmak uzre oyunculardahil bu maca konsantire olarak herif gibi oynasinlar vermiyecegiz insallah bu maci diye kendilerini sartlandirsinlar onlar bizden korksun bizim zaten kaybedecegimiz bir sey yokki...biz kaybetsen bizim icin hersey bitmez ,ama onlar icin can cekisen bir insan misali olur ...tum istanbuldaki sivaslilar ve gitmeye musait durumu olan sivaslilari ozelikle buyuklerin macina gitmelerini tavsiye ederim insallah benede diyorumki sivas rahat oynar ve ya beraber yada maci sivas alir... herkes boyle dusunurken cunki boyle yazilar yazarak takimi seyirci tafindan desteklemek lazim morellari yuksek tutulsun'ki onlarda seyirci en az onlar kadar bu basariyi bekliyor denilsin selam ve dua ile...s.a
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:19. |