![]() |
--->: Memlekette İftar
[B]güzel bir düşünce inşallah katılacağım tertipleyenlere teşekkürler..TÜM İSLAM ALEMİNİN RAMAZANI ŞERİFİ MÜBAREK OLSUN.[/B]
|
-->: Memlekette İftar
[B]bu tür organizasyonlara katılımın yoğunluğu daha sonraki organizasyonlarda bize fikir verecektir..[/B]
|
[B]Katılacaklar:
1.) Abdullah YİĞİT (maç yorumcusu) 2.) Mustafa Ateş (spor program yapımcısı) 3.) jakobieen 4.) Yiğiter 5.) Rallim58 6.) sultanşehir 7.) yakamozz 8.) haythuyt 9.)AhmetTuran90 10.) BekirBayrak 11.) ABDULLAH DUMAN 12.) 1967_DERNEK_MUSTAFA 13.) muRTix1(Murat Oğrak Aymila Turizm) 14.) merkez_emre 15.) sensetik 16.) yigido_sampiyon 17.) SİVASLI ALEX 18.) anilcan213 19.) Gençlik_58 20.) cücü baba[/B] |
[B]tüm yiğidoların katılımını bekliyoruz...[/B]
|
[B]Listede şekillenmeye başlamış artık,
Geç kalmadan yerinizi ayırmayı ihmal etmeyin...[/B] |
Allah Utandırmasın. bende Sivasa qelicektim ama işlerin yoğunluğu nedeniyLe qeLemiyorum. Hedefimde ßursaSpor Maçı wardı ama Kısmet değilmiş:( Hatta işLer o kadar yoğunki Paydos Saatimiz 7 oLmasına rağmen ramazan olduğu halde 7.30da paydos ediyoz:D:D:D
|
BİZ İZMİR İSTANBULA GÖRE DAHA ŞANSLIYIZ 30 DK ERKEN YİYECEĞİZ :D
|
[B]sivasspor.com bu tür organizelerle aile olma yolunda büyük adımlar atıyor..[/B]
|
[QUOTE=GuNaY;407627][B]Listede şekillenmeye başlamış artık,
Geç kalmadan yerinizi ayırmayı ihmal etmeyin...[/B][/QUOTE] [B]Günaycığım son şekli ve sürprizi iftar sofrasında gör... Rezervasyon için, liste belirleme tarihinin son günü olan 10 Eylül'de isimlerini yazdırmayanların ah vahları keşkeleri de fayda etmeyecek...[/B] |
-->: --->: Memlekette İftar
[QUOTE=Rallim58;408609][B]Günaycığım son şekli ve sürprizi iftar sofrasında gör...
Rezervasyon için, liste belirleme tarihinin son günü olan 10 Eylül'de isimlerini yazdırmayanların ah vahları keşkeleri de fayda etmeyecek...[/B][/QUOTE] [B]Merak ettim gerçekten sürpriz falan organizasyon baya şekillenmiş...[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:05. |