![]() |
--->: İSTDER ESKİŞEHİR YOLLARINDA
ben bursadan geçeceğim eskişehire.Ayrıca eskişehirde okuyan sivaslı 3 arkadaşımda maça gelecek.
isimler yazılabilir... Yener ŞAHİN Serhat AKTI Harun ADA Alper ŞAHİN |
-->: İSTDER ESKİŞEHİR YOLLARINDA
İSTDER SÖYLER ES ES DİNLER .........................
|
[COLOR="Red"][B]HAYDİ ESESE GÖRÜYORSUNUZ MURAT ABİDE YARDIM EDİYOR HADİ BEYLER BU FIRSAT KAÇMAZ BU MAÇTA TAKIMIN YANINDA OLMAZSAK HİÇ OLMAYALIM LÜTFEN BEYLER LÜTFEN KATILALIM...[/COLOR][COLOR="Blue"]SİVASSPOR İÇİN ESESE...![/B][/COLOR]
|
[QUOTE=tayfun26;413036]biz eskişehirliler olarak anodoluyu süper ligte performansıyla şu an en iyi temsil eden sivaslı misafirlerimizi en iyi şekilde dostluk çerçevesinde ağırlayacağız inşallah.Bilet fiyatı misafir tribün 25 ytl'dir.Bizimde çıkış arayacağımız bir maç tribün olarak zaten çok iyiyiz inşallah güzel dostane bir maç olur[/QUOTE]
[B]bu da benim gelme umutlarımı iyice söndüren haber.[/B] |
[QUOTE=yeniceri_can;413545][B]bu da benim gelme umutlarımı iyice söndüren haber.[/B][/QUOTE]
[B]cana bi iyilik yapında ona bileti 10 Ytl'ye verin adamın mütiş bi süprizi var tribünlere ama gelemiyor başka bahara kaldı bhe can...![/B] |
BENİMDE EKİP TAMAM ESKİŞEHİRDE.Ş. BEN GİDERSEM +12 KİŞİ FALAN BİZİM TRİBÜNDE.ONA GÖRE EN BABA TRİBÜN BİZİM UŞAĞIN OLACAK HEPSİ YİYEN KUZAN VS..
|
[B]keşke bizde gelebilsek. tüm şartları zorlamaya devam.[/B]
|
[QUOTE=yeniceri_can;413550][B]keşke bizde gelebilsek. tüm şartları zorlamaya devam.[/B][/QUOTE]
Hadi be can kaçmaz bu maç............... |
-->: İSTDER ESKİŞEHİR YOLLARINDA
Sivassporun İstanbul ayağı olan İSTDER gönüllülerini kutluyorum.Bir Sivaslı olarak Eskişehirde 9 yıl görev yaptım.Eskişehir güzel memleket. Pek çok Sivaslı var.Dünürüm ikna olursa Bende İzmirden geleceğim.
|
--->: -->: İSTDER ESKİŞEHİR YOLLARINDA
[QUOTE=bekirarda;413555]Sivassporun İstanbul ayağı olan İSTDER gönüllülerini kutluyorum.Bir Sivaslı olarak Eskişehirde 9 yıl görev yaptım.Eskişehir güzel memleket. Pek çok Sivaslı var.Dünürüm ikna olursa Bende İzmirden geleceğim.[/QUOTE]
[B][FONT="Comic Sans MS"]Tabi bekleriz.Allah her deplasmana gelmeyi nasip etsin...![/FONT][/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:46. |