![]() |
--->: SaKaRYaSPoR (TATANGALAR)dan SiVaS'a slm
[QUOTE=tatangaist;187028]Teşekkür ederim.Hoşgördüm.Bizim Forumumuzada bütün sivaslı kardeşlerimi beklerim [url]www.tatangalar.com[/url][/QUOTE]
uye olayım dedım sivasspor maç topiğine bir goz attım bazı sıvaslı arkadaşlar iyi dilekler sunmuş skor tahmını yapmış siz yazmayın dıye bir yazı gordum vaz geçtim:mad: |
Şenol bu tatanga ünvanı ne anlama geliyor? bizim yiğido gibi birşey mi?
|
--->: -->: --->: -->: SaKaRYaSPoR (TATANGALAR)dan SiVaS'a slm
[QUOTE=YavuzTheYigido;188365]Arkadasa katiliyorum, ben de forumlara girmistim, Sivasfm spikeri Cangele isimli futbolcuyu yanlis telaffuz ediyor diye maymuna cevirmislerdi.Cok alay ettiler Sivassporumuzla. Rovans gunu geldi simdi nereye kacacaksin tatanga????[/QUOTE]
Rövanş geldi nereye kaçacaksın?Hiç bir yere kaçmayacağım burdayım hayrola? |
[QUOTE=melih1;188371]uye olayım dedım sivasspor maç topiğine bir goz attım bazı sıvaslı arkadaşlar iyi dilekler sunmuş skor tahmını yapmış siz yazmayın dıye bir yazı gordum vaz geçtim:mad:[/QUOTE]
Beyler bu yazı Antalya maçından sonraki zaman yazılmştır.Forumdaki hava çok gergin olduğundandır.Sizinle bir ilgisi yok.Orası bir forum tabiki dileklerinizi,düşüncelerinizi belirteceksiniz.Siz kardeşlerimi maruz görün,bizi anladığınız için teşekkürler.. |
[QUOTE=KIZILCAN;188382]Şenol bu tatanga ünvanı ne anlama geliyor? bizim yiğido gibi birşey mi?[/QUOTE]
Tatanga ismi "Kurtlarla Dans" Filmindeki Tatanka kabilesini temsil etmektedir.Bu kabilenin en büyük özelliği mücadeleci,güçlü,yılmamasıdır.Simgesi Bizondur.Söyleyiş kolaylığı açısından Tatanga olarak çevrilmiştir. |
[QUOTE=tatangaist;188619]Beyler bu yazı Antalya maçından sonraki zaman yazılmştır.Forumdaki hava çok gergin olduğundandır.Sizinle bir ilgisi yok.Orası bir forum tabiki dileklerinizi,düşüncelerinizi belirteceksiniz.Siz kardeşlerimi maruz görün,bizi anladığınız için teşekkürler..[/QUOTE]
açıklama için teşekkur ederim tatanga kardeşim.en yakın zamanda forumlarınıza uye olacagım;) |
-->: --->: -->: SaKaRYaSPoR (TATANGALAR)dan SiVaS'a slm
[QUOTE=YavuzTheYigido;188365]Arkadasa katiliyorum, ben de forumlara girmistim, Sivasfm spikeri Cangele isimli futbolcuyu yanlis telaffuz ediyor diye maymuna cevirmislerdi.Cok alay ettiler Sivassporumuzla. Rovans gunu geldi simdi nereye kacacaksin tatanga????[/QUOTE]
nihayet beni anlayan birini buldum |
gonul isterdiki sakaryalı kardeslerimizle omuz omuza mac ızleyelım ama tff sagolsun yıne engel koydu....
herseye ragmen SAKARYAMIZ düş me ye cek |
-->: --->: -->: --->: -->: SaKaRYaSPoR (TATANGALAR)dan SiVaS'a slm
[QUOTE=tatangaist;188617]Rövanş geldi nereye kaçacaksın?Hiç bir yere kaçmayacağım burdayım hayrola?[/QUOTE]
Hayir olacak elbette!!! Burada sirin gorunup mac esnasinda ve mactan sonra her 3 sonucun akabinde de dostluk mesajlari verebiliyormusun? O zaman seni ve diger tum takimlarin taraftarlarini tebrik ve takdir ederim.Ama ne yazikki ne kadar dostluk mesajlari verilirse versin kazin ayagi konustugumuz gibi olmuyor.Kuluplerarasi dostluklara inanirim ama bunun manipule edildigi anlari da unutmam.Sivasfm spikerine yaptiginiz hakaretler hala gozlerimin onunde.Mac sirasinda backroundda verilen reklamlara bile durmadan kufur ediyordunuz.Gorgusuzler Denyolar tabirlerini sitenizde yorum yapan taraftarlar(?) durmadan agzina sakiz etmisti.Dusmez kalmaz bir Allah.O gunlerde hor gordugunuz Sivassporumuza bak, sampiyonluktan bahseden Sakaryasporumuza bak.!!! |
-->: SaKaRYaSPoR (TATANGALAR)dan SiVaS'a slm
arkadaşlar bu dostluk mesajları geçiciii??çok gördük böle mesajları??
elazığlılar da dostumuzdu 2.lig a dayken malatya maçında ziya kaynak(sivasfm)adamın ağzını burnunu patlattılar?? HANİ DOSSTTUKKK?? |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:19. |