![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
maçın yıldızı en başta taraftardı.ama yanlış yerde duran iki oyuncu vardı sanki Ü.karan sanki sivasspora M.Yıldız da gs ye ısınmış gibi gözüktü.
Kamanan iyi ki alınmış.Mehmet yıldız da ruhen ve bedenen bir çöküş var.Onu bu maçta daha çok hissettiğinden küfür ederek kendini boşlatmış oldu.Hayırlısı.Bir terpiye gereksinimi var. |
maçın yıldızı kamanan.. kahramanı petkovicdir.. mehmet yıldız ise bizi çok üzdü.. 3 olur 5 olur ama 8 maçtır gol yok.. gs transferi konusundan sonra çok dağıldı mehmet.. biraz dinlensin..
|
[B]Maçın yıldızı kimdi ?
[COLOR="Red"]Michael Petkoviç - Yannick Kamanan ve tüm futbolcular[/COLOR] Maçın en kötüsü kimdi ? [COLOR="Red"]Mehmet yıldızdı bence...[/COLOR] Maçta göze çarpanlar ? [COLOR="Red"]hakemin bazı yanlış kararları benim hoşuma gitmedi...[/COLOR] Ne gibi eksiklerimiz var ? [COLOR="Red"]yorulan futbolcularımızı biraz dinlendirmemiz gerekir...[/COLOR] Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? [COLOR="Red"]iyi ve güsel bir maçtı tebrikler...[/COLOR] Taraftar nasıldı ? [COLOR="Red"]taraftar mükemmel muhteşemdi...[/COLOR][/B] |
Maçın yıldızı kimdi ?
Penaltilarda devlesen Petkovic. Abdurrahman'da cok iyiydi. Takim olarak cok iyi performans ortaya koyduk. Kamanan'in müthis golünü unutmamak lazim. Ama kacirdigi net pozisyon da dillere destan kalacak :D Maçın en kötüsü kimdi ? Aslinda hayif bir halka göremedim. Yalniz Musa Aydin'in formsuzlugu gözlere carpmistir sanirim. Maçta göze çarpanlar ? Hakemin cok iyi bir mac yönetmesi. Ne gibi eksiklerimiz var ? Son vuruslarimiz daha iyi olmali. Net pozisyonlari degerlendiremedik Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Müthis bir mac oldu. Sivassporun böyle bir performans ortaya koyacagini beklemiyordum. Taraftar nasıldı ? 4 Eylül'ü ilk defa böyle tiklim tiklim ve canli gördüm. 12. adam görevini yerine getirdi yigidolarimiz sagolsun :) |
maç harikaydı ama yılıdızı kamanan ve petkoviç ti?
|
macin yildizi takimdi ama kamananin hakkini yememek lazim.hedefimiz belli biz bu yola bas koyduk gs elendiyse final bize yakisir.eyvalah!
|
[B][U]Maçın yıldızı kimdi ?[/U]
[B]Bütün takım[/B] [U]Maçın en kötüsü kimdi ?[/U] Mehmet ve Muhammed... [U]Maçta göze çarpanlar ?[/U] Mehmetin tel tel dökülmesine karşı Kamanın yıldız gibi parlaması... [U] Ne gibi eksiklerimiz var ?[/U] Mehmet ve M. Ali ile sahada 2 kişi eksikliğimiz... [U]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?[/U] Kendi açımızdan tarihe geçen bir maçtı. Hatırladığım kadarı ile ilk defa penaltılarla tur atladık. Daha doğru penaltılar heyecanını yeni yaşadık. Sonucunda galip gelmek ayrı bir güzel oldu :) Petkov, Sedat, İbrahim ve Kamanan dikkat çeken oyunculardı. [U]Taraftar nasıldı ?[/U] Taraftar olma yolunda güzel ışık verdi... [U]Maçın hakemi?[/U] Kendisini tebrik ediyorum. Bütün pozisyonlarda duruma hakimdi. Bülent hoca almazsa ben kenara gönderirim diyerek Mehmeti attı :) Son derece haklıydı. Söylediği sözü dudaklarından okumamak mümkün değil![/B] |
bu macin goruntulerini nerden bulabiliriz arkadaslar bilgisi olan varmi attigimiz golleri cok merak ediyorum
|
BEN O FUTBOLCULARA VE SEYİRCİYE CANI YÜREK'TEN TEŞEKKÜR EDİYORUM
YA BİZ BİR DEVRİM YAPTIK ONBEŞGÜNDE ÜÇ MAÇ BİR BAREBERLİK İKİ GALİBİYET BUNDAN DAHA BÜYÜK DEVRİMMİ VAR? |
aslında anket herşeyi söylüyor kamanan ve petkoviç tşkler
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:59. |