![]() |
Cevap: Maçlara başka forma ile gelenler var
sivaslıysan sivasporlu olmak ve de maça sivasspor formasıyla gelmen gerekir artık sivas lının 3 ist takımı değilde süper lige çıkmış vede başarıyla mücadele eden takım oldu SİVASSPOR bu sezonhariç bakınız bursa şampiyon oldu sivassporumuz buna 2 kez yaklaştığı halde olamadı neden bursaspor taraftarı gibi taraftar olabilseydik 3 sene önceden 2 yıl üstüste şampiyonluğu vermezdik gs ye bjk ye
|
EVET HAKLISININIZ HALA SİVASTA YAŞAYAN BAZI KANIBOZUKLAR VAR BAŞKA FORMAYLA ŞEHİRDE GEZEN ONLARI ŞİDDETLE KINIYORUM
|
Başka takımları destekledikçe,onların formalarını alıp,onlara para kazandırıkça bu takımdan şampiyonluk beklemek haksızlıktır!
|
sadece sivasspor forması giyilmeli sdatda diğerlerine izin verilmemeli bu ankara da boyle arkadaşlar..diğer paralı ve hakemler tarafında korunan takımlardan ne farkımız var ....sivasspor her zaman taraftarıyla en büyüktur ...daha 2,3 liğdeyken ğiderdik deplasman maclarına..bizler...
|
böyle arkadaşlarınızla sizde sohbeti muhabbeti kesin benim gibi.
Dışlayın. |
son zamanlarda maclara baskı atkılarla gelenlerı ben pek goremıyorum. zaten gelenlerı geldıklerıne pısman edebılecegımız staddan daha guzel bır yer olabılır mı.gordunmu tepkını gosterırsen kımse bır daha aynı hatayı yapamaz.haa stadda aval aval ızleyıp burdan bu ınsanlara kızarsan gelmeye devam ederler..zamanla ayıklayacagız bunları arkadaslar gonlunuz ferah olsun..
|
[B]Bu sene göremedim henüz başka formayla gelenleri. [/B]
|
bu antalya maçında yanımda adamlar açmış tokat spor kaşkolünü tezarühat ediyor gülmekten yerlere yattım adeta :)
|
valla gardaş ne yalan söylüyüm maça Yıldızeli'nden geldim alel acele iş yerimden çıktım oda ne şapkam var ne ne atkım var direk geldim arkadaş dedi al benim şapkayı tak başına üşürsün dedi valla şapka bjk li diye başıma takmadım donarak da olsa sivasıma desteğimi verdim iykide takmamışım :)
|
Sivaslının sadece Sivasspor forması giymesi lazım maçımızıa giderken bence tabii ;)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:16. |