![]() |
Cevap: TSL/Sivasspor-Beşiktaş Maçı Tahmin ve Yorum
Besiktasta fabian ernst i oyundan düsürürsek ve orta alanda hakim olursak bu maci farkli kazaniriz.
[COLOR="Red"]Ayidan Post Istanbul Takimlarindan Dost Olmaz....[/COLOR] |
bu haftakı macta nerdeyse bulent hocanın trıbunde olduguna sevındım. bellıkı bu durum futbolcular ıcın hırs kaynagı olmus.o uyuyan takım goruntusunden cıkmaya baslamısız. gollerde kı bulent hocaya kosup selam vermelerı cok guzeldı.tekrar takım kımlıgmız oturuyo ufaktan.
cok sevındırıcı bır durum..devamıda gelecek ınsallah.. |
Bülent Hoca Ankara maçındaki işi galiba bilerek yaptı ama heralde 4 maç ceza beklemiyordu... 1 Maç alırım takımda gazı alır sonra geri dönerim dedi ama hesap tutmadı...
Bu hafta sonunda bakılınca aslında birşey diyecemde büyük konuşmak istemiyorum, GS'nin şansı artık kalmadı gibi o yüzden son maçı düşünmeye gerek yok, Büyük maçlardan birini atlattık biz BJK maçını alırsak TS maçında yenilsek bile şampiyon oluruz bence... Ve 2 senedir şampiyon olabileceğimize ilkkez bu kadar inanıyorum... BJK maçını alırsak şampiyonluğumuz hayırlı olsun arkadaşlar onu söyleyeyim ama çok zor maç BJK hayli formda ve avantajı bizim maç hariç tüm derbiler içerde, Mustafa Denizli'de diğer büyük takımların hocaları gibi rehavete izin veren birisi değil küçük takımlarada puan vermez gibi fakaaaattt öyle üç maçı varki dışarda, 27. Hafta Kocaeli'ne gidiyor, 29'da Eskişehir'e gidiyor (Rıza pislik yapmazsa zor maç BJK için), Arada bir Ankaraspor maçı var ama çok saymıyorum onu, son hafta ki en önemlisi bu GS'nin iddiası olmazsa asılmaz maça, BJK'da Denizli'ye gidiyor... Bizim maçlara bakarsak zor maçlar Denizli deplasmanı var o kadar.... Ve 1 maç malubiyet hakkımız olacak eğer BJK'yı yenersek... Yeterki yenelim, bu maçı alırsak ben kesin derim.... Saygılar... |
BEŞİKTAŞ MAÇINI SADECE KOŞARAK ALAMZASIN. HEM KOŞUP HEP TOP YAPARAK ALIRSIN. YOKSA BÜYÜK Bİ HEZİMET BİZİ BEKLİYOR.BİZM ORTASAHAMIZ YOKKK,YARDIMLAŞMA YOKKK,BOŞA ÇIKIP TOP İSTEME YOKKK YOK OĞLU YOOOOKK.
|
ÇOK ZOR Bİ MAÇ BİZİ BEKLİYO..BÜLENT HOCAM TAKIMI EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLAYACAKTIR..ASIL İŞ TARAFTARIMIZA DÜŞÜYO..BU MAÇTA BJK TARAFTARLARI SUSSUN BİZİ DİNLESIN..SİVASA SES TELLERIMIZ FEDA OLSUN.. BU MAÇLA TRABZON MAÇI KADERİMİZİ BELIRLEYECEK. BU ARADA HALA BIZIM SAMPIYONLGUMUZA COK IHTIMAL VERMIYOLAR İLGİNÇ! GERÇİ DOGRUSUNU YAPIOLAR KIMSE BIZI SAMPIYON ILAN EDIP AVAYA SOKMASIN ALTTAN ALTTAN KUYULARINI KAZMAYA DEVAM..LIG SONU BI BAKACAKLAR SIVASSPOR SAMPIYON...İİİİİNNNNNNŞŞŞŞŞALLLAAHHHHHHH....
|
2-1 olur diyorum mehmet yıldız - balili belşiktaş ta gol bobo dan gelir
|
İstanbul'da bize edilen küfürlerin hesabını sorma vaktidir bu maç. O nedenle hem taraftar hem de oyuncular susmamalı ! Bununla birlikte kesinlikle açık oynamamalıyız. Sonuçta 1 puanda bize yeterli olacaktır. Daha önceki FB maçlarının taktigi ile çıkarsak yine hüsran olur. Dikkat edelim. Çünkü hakem ve TFF etkilerinide düşünmek gerekli. Kontrollü, defansif oyun şart.
|
Evet arkadaşlar bu hafta bjk maçı var geçen hafta ankaragücünü yeneriz ts-gs de berabere kalır demişdim çok şükür öylede oldu bu hafta bjk iii yenicek güçte oldugumuzu düşünüyorum ama bjk nin aldıgı şu Ernst diye bir oyuncu var orta sahayı dirençli hala getirmiş bence her topa koşuyor bizim orta sahamızda bu maçda agresif oynamalı...
Bu maçı alırsak çok avantajlı duruma geçerizzzz. |
Beşiktaş haftalardır aralardan kaynıyor, net skorlar alsalar dahi içi boş bir futbol oynuyorlar. Ben Beşiktaş'ın kötü bir döneme artık gireceğini ve bunun Sivasspor'a karşı hezimet yaşayarak başlayacağını düşünüyorum 4-1...
Eğer birileri Beşiktaş'ın şampiyon olmasını istiyorsa bu maçı incelemeye almalarını tavsiye ediyorum. |
Bülent hocam ne olur yalvarıyorum Muhammed Ali ile başlama takımı o yokken ki kadro ile çıkar Ankaragücü maçında takım biraz kendine geldi beşiktaşda ise tam zirve yapsın inşaallah.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:49. |