![]() |
Cevap: Hangi Takımlar Küme Düşer?
1-Haccettepe
2-Kocaeli 3-Konya gibime geliyor.:) |
bnce hacetepe antalya düşsün ztn düşecek ama kocaeli düşmesin adamlar çaba weriolar taraftarları güsel türkcell süper lig in böyle takıma ihtiyacı war pes etmiolar
|
Hacettepe
Kocaeli Istanbul B.B |
hacettepe,kocaeli,istanbul büyükşehir düşmeye yakın adaylar
|
[I]1)HACETTEPE
2)KOCAELİ 3)ANKARA[/I] |
Hacettepe
İst.Belediye Mümkünse birde Konya gitsin |
[QUOTE=alperenler61;503908]Hacettepe
İst.Belediye Mümkünse birde Konya gitsin[/QUOTE] tesekkur ederiz guzel dusuncelerin icin:rolleyes: umarim siz sampiyon olursunuz bunu cani gonulden istiyorum umarim bu yazimdan dolayi utanirsin . dipnot.pardon yeni olayi ayiktim zannedersem sen trabzonlusun dogrumu!! gerci kuyruk aciniz var olacak okadar .. |
[QUOTE=ksali;503915]tesekkur ederiz guzel dusuncelerin icin:rolleyes: umarim siz sampiyon olursunuz bunu cani gonulden istiyorum umarim bu yazimdan dolayi utanirsin .[/QUOTE]
bu arada yanlıs anlasılma olmasın ben Trabzonsporluyum arkadaşım konyanın düşmesini istiyorum dedim bu benim görüşüm kimseye hakarette bulunmadım sadece özel sebebi var teknik direktörünüzden dolayı |
[QUOTE=ksali;503915]tesekkur ederiz guzel dusuncelerin icin:rolleyes: umarim siz sampiyon olursunuz bunu cani gonulden istiyorum umarim bu yazimdan dolayi utanirsin .
dipnot.pardon yeni olayi ayiktim zannedersem sen trabzonlusun dogrumu!! gerci kuyruk aciniz var olacak okadar ..[/QUOTE] ben sana cevap vermeye kalksam şimdi o kadar sey yazarım ki gerek yok tartısma ortamlarından hoslanmam ne demek kuyruk acınız var? bu iki takımı karşılastırırsan neyin ne olduğunu anlarsın bugün kaçıncı sırada oldugunu hatırlatmama gerek yok zanedersem |
[QUOTE=alperenler61;503916]bu arada yanlıs anlasılma olmasın ben Trabzonsporluyum arkadaşım konyanın düşmesini istiyorum dedim bu benim görüşüm kimseye hakarette bulunmadım sadece özel sebebi var teknik direktörünüzden dolayı[/QUOTE]
bizde sevmiyoruz o teknikdirektor bozuntusunu senin kadar suluk gibi yapisti. konyada trabzon olayi yapmaya calisiyor ama yemez iste orasi konya az kaldi yollayacagiz sizin yaniniza tepe tepe kullanin yanlis anlama buda benim elestirim ... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:28. |