![]() |
Cevap: Erman Kılıç Sivasspor`da
Sylla son zamanlarda takıma şehre iyi alışmış ve müthiş maçlar çıkarmıştı Tum zaten mehmetin formsuzlugunda bizi çok sırtladı bence yanlış tercih madem ikisinide veriyosun İbrahim Akını almak daha mantıklı.
|
pardon ama yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh
baska bisey yok (ya bu takim sampiyonlarliginde oynayacak) yazikkk |
GARDAŞ BAKIYORUM GENELDE ERMANDAN MEMMUN GÖRÜNÜLÜYOR İŞALLAH ÖYLE OLUR AMA TUM GÜCLÜM İDİ
|
Eğer bu doğruysa , Tum bu takımdan gittyse yazıklar olsun bu yönetime.Tum'a karşılık Erman + para versen yüzüne bakmam.Umarım doğru değildir.Erman denen adama Tum+Sylla + para verecek kadar futbol cahili değildir SİVASSPOR , böyle bir yanlış yaptıysa da hiçbir şey demiyorum . . .
|
erman yerine ibrahim akın alınmalıydı ve tum verilmemeliydi
|
valla kardeşim bence sizin yönetim değil de sen biraz futbol cahilisin. Bunu ermanı görünce anlayacaksın. Bilmediğin futbolcu hakkında yorum yapma bence. Az bile vermişler takımın hepsini verseler yeridir.
|
Youtubeye erman kılıç yaz ve izle futbolcu nasıl olurmuş.
|
[QUOTE=mavera23;528667]valla kardeşim bence sizin yönetim değil de sen biraz futbol cahilisin. Bunu ermanı görünce anlayacaksın. Bilmediğin futbolcu hakkında yorum yapma bence. Az bile vermişler takımın hepsini verseler yeridir.[/QUOTE]
kardeş erman iyi futbolcu kabul ama tum da bu takımın en iyilerindendi en az erman kadar faydalı olur eğer kalırsa onun için tumun gitmesini istemiyoruz |
Türkiye de 2 ayağını bu kadar iyi kullanan bir futbolcu daha yok. Bire bir de geçemeyeceği futbolcu yok. Dünyanın her takımında banko oynayacak bir futbolcu, hemde gözü kapalı.
|
mavera 23 arkadaşıma katılıyorum daha maçını izlemediğiniz futbolcular hakkında yorum yapıorsunuz tum son maçlar gol atmış olabilir amasize dikkatle antep ve belediye maçını izlemenizi tavsiye ediyorum tumun pas verememe becerisizliği ve gelen goller tamam goller attı hakkımız helal olsun ama ermanıda yabana atmayın bomba gibi bi sol kanat nokta atışcı bursadaki volkan şenin sol ayağı ermanda
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:46. |