SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Doğunun Hakan Şükür'ü (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26044)

MeRt5858show 21.06.2009 20:12

Cevap: Doğunun Hakan Şükür'ü

e avrupada yararlanamassak ligde yararlanacaz adam kral olmuş bu anadsolu cocugu her seyi bilir

Yigido_War 21.06.2009 21:29

oyuncunun kariyerini okuyunca gayet iyi transfer yapmışız.ayrıca arkadaşlar unutmayalım mehmet yıldız ı da giresundan almıştık veya bilica yı alırken kim tanıyordu?çoğumuz uyruğunu bile bilmiyorduk.eğer formunu yakalarsa başarılı olacak gibime geliyor.

carizma0658 21.06.2009 22:54

inşallah faydalı olur ve birdaha kimse asla ve asla sivasla alay edici bir şekılde davranmasın SAKINNNNNNNN

FANATIK YIGIDO 21.06.2009 23:05

yorumlara bakilirsa ibrahimin transferinden hickimse hosnukdeyil bufutbolcuyu neden bukadar elestiriyonuz anlamadim saten sivassporumuzda oynamak icin kesin bedava gelmistir:D eyer sivassporda tutturursa hem kendi icin hem bizim icin iyi olur eyer iyi olmassa bize zararida olmaz nede olsa yerli futbolcu yabanci futbolcu olsaydi ozaman elestirenlere hakverirdim;)

)serkan( 22.06.2009 09:31

ya sivasporu seven biriyim ama burdaki sivaslı taraflarların yazdigi yok köylüsün falan filan bu sivasspor taraflarlarına yakişmiyan çümleler. acaba sivasspor nufusu cak?? sivasspor nerelerden geldi bi ona bakın bu zihniyetle bir yere varamasiniz kuşura bakmayin demekki bu ülkede 4 büyük takimdan cok seyler öreneceksinizi birgün geldiyeniz yere geri dönürsünüz bence ku yazılar sivassporun zarar verir ben sivassporun bu yazıları okuduktansonya bi senpatıyı kalmadi...

Tuncay 22.06.2009 09:39

Bosa endiselenmeyin rahat olun arkadaslar, bulent hoca birseyler bilmese transfer etmez. Faydali olacagina ben inaniyorum.Hayirlisi bekleyin sonra elestirin.

skep06 22.06.2009 09:42

[QUOTE=)serkan(;529979]ya sivasporu seven biriyim ama burdaki sivaslı taraflarların yazdigi yok köylüsün falan filan bu sivasspor taraflarlarına yakişmiyan çümleler. acaba sivasspor nufusu cak?? sivasspor nerelerden geldi bi ona bakın bu zihniyetle bir yere varamasiniz kuşura bakmayin demekki bu ülkede 4 büyük takimdan cok seyler öreneceksinizi birgün geldiyeniz yere geri dönürsünüz bence ku yazılar sivassporun zarar verir ben sivassporun bu yazıları okuduktansonya bi senpatıyı kalmadi...[/QUOTE]

Sen hangi takımı tutuyon bilmiyorum ama burda birkaç kişininin söylediği söz geneli bağlamaz.Sempatin olsaydı birkaç yorumla bitmezdi.Kaldıki bizim kimseye sempatik olmak gibi bir kaygımızda yok.Kimsenin sempatisine ihtiyacımız yok.Biz bize yeteriz

Tex 22.06.2009 14:11

Baliliyi satanlara yazıklar olsun

Alişan 22.06.2009 16:19

Sivaslılar ve Sivasspor bütün futbolcularının kıymetini bilir bunuda yıllardır göstermektedir. Önemli olan gelen futbolcunun sivasspor gibi bir camiayı kendine dost bilerek oynaması bunu başaran futbolcu takımdada başarılı oluyor örnekleri geçmiş sezonlarda gördük o yüzden ibrahimde sivassporu sahiplenirse oda başarılı olacaktır.

dede58 22.06.2009 16:24

[QUOTE=ora_lee_chicano;529608]Tamam, ben ozmn Urfa'ya SAMPIYONLAR LIGI takimi diyim ben ... allah allah
Sen simdi antrenör olsan, sampiyonlar liginde oynuyorsun - 4.-5. ligden oyuncu alirmisin?! . . .[/QUOTE]

Saçmalamayın arkadaşlar. 4. 5. ligden futbolcu çıkmaz köy takımı diye bakarsak olaylara oooo ölme eşşeğim ölme... Takımının futbolcularına baştan aşağıya bak hangisi büyük kulüpten direk çıkıp gelmiş. Kaç tane var. Yıldız futbolcu aramanın en önemli püf noktası düşük liglerden yetenekli futbolcular bulmak.bu futbolcuyu izleyip alan profosyonel gözlemcidir merak etme sen. Bu takım basit oyuncuları alarak şampiyonluğa aday olmadı. Dikkatinizi buradan çekmek isterim. Ve lütfen Bülen hocamızın verdiği kararlara biraz saygı istiyorum...Merak etmeyin daha düne kadar adlarını duymadığımız futbolcularımızın yarın mümkündür bütün takımların ağzından duymak. Eee sonuçta yıldız arayıp bulan ve çıkartıp oynatan başarıya ulaşan takım Sivasspor....

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:27.