SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz) (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=50)
-   -   TOKATSPOR VE TOKAT'LIDAN DESTEK (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=2692)

pover58 11.01.2009 11:18

Cevap: TOKATSPOR VE TOKAT'LIDAN DESTEK

tokat sivas ilişkisi herzaman var herzamanda olacak çünkü tokat sivas a kazası kadar yakın hatta bazılarından daha yakın.sivasta çok tokatlı var belki tokattada sivaslı var .kültürümüz benzer birbirine aynı cografyanın insanıyız.bütün bunlar tokat sivas dostlugunun var oldugunu ve olacagını gösteriyor.inşallah bugün feneri yener tarihinize altın bir sayfa açarsınız.umarım sizde daha iyi yerlerde olursunuz .

35fulya58 11.01.2009 11:23

Tokatspor'a Fenerbahçe maçında başarılar diliyoruz. İnşallah ses getircek bir sonuç alırsınız. Her zaman Tokatspor'u destekliyoruz.

merkez_emre 11.01.2009 11:49

gıtmeyı cok ıstıyorduk tokat 60 genclıkden arkadaslar saolsun cogu derbı macımıza gelıyor ama olmadı...
ınsallah tokatımız ne kotu beraberlık alır

bu arada bır arkadas sormus bılet fıyatları 100 ytl :)

fenerlisivas 11.01.2009 13:12

BENMİ YANLIŞ GÖRDÜM YOKSA TOAKTA FENERLİLERİN BULUNDUĞU TRÜBÜN ÖNÜNDE KOCAMAN ----SİVAS GFB--- YAZIYODU BEN İLK ÖNCE SİVAS TARAFTIRI TOKATI DESTEKLMEYE GELDİ SANDIM AMA MEĞERSE SİVASIN HAS TAKIMI OLAN FENRİN TARAFTARLŞIRI GELMİŞ SİVASTAN ÜNİ. SİVASTA OKUDUM 3 YIL ÖNCE ORDA AACAYİP Bİ FENER SEMPATİZMİ VAR CUMHURİYET VE 23 NİSAN 19 MASYIS BAYRALMARINDA ELERİNDE GENÇ FB SİVAS DERNEĞİ PANKARTLAYILRA GEZECEK KADAR YAZIK BNDE SİVAS ARTIK SİVAS OLMUŞ DEMİŞTİM YANLIMIŞIM FENERLİSİVASSPOR SEVGLİRİMLEE

sivaslı yıldız 11.01.2009 13:14

[QUOTE=merkez_emre;459319]

bu arada bır arkadas sormus bılet fıyatları 100 ytl :)[/QUOTE]

Tıka basa dolu olmasa da stadyum, taraftar çoşkulu Tokat'ta..;)

Bu arada her ihtimale karşı Tokat'a gitmek için ben de şansımı denedim ama olmadı..:)

Mursallı yiğido 11.01.2009 13:44

Tokatspor'a Fenerbahçe karşısında başarılar................

etzel1967 11.01.2009 13:53

[QUOTE=fenerlisivas;459330]BENMİ YANLIŞ GÖRDÜM YOKSA TOAKTA FENERLİLERİN BULUNDUĞU TRÜBÜN ÖNÜNDE KOCAMAN ----SİVAS GFB--- YAZIYODU BEN İLK ÖNCE SİVAS TARAFTIRI TOKATI DESTEKLMEYE GELDİ SANDIM AMA MEĞERSE SİVASIN HAS TAKIMI OLAN FENRİN TARAFTARLŞIRI GELMİŞ SİVASTAN ÜNİ. SİVASTA OKUDUM 3 YIL ÖNCE ORDA AACAYİP Bİ FENER SEMPATİZMİ VAR CUMHURİYET VE 23 NİSAN 19 MASYIS BAYRALMARINDA ELERİNDE GENÇ FB SİVAS DERNEĞİ PANKARTLAYILRA GEZECEK KADAR YAZIK BNDE SİVAS ARTIK SİVAS OLMUŞ DEMİŞTİM YANLIMIŞIM FENERLİSİVASSPOR SEVGLİRİMLEE[/QUOTE]

ne biliyorsun sivasta okuyan üniversite öğrencilerinin bu pankartı açmadığını...trabzonlu musun sen, söyle bilelim...sivas ve tokat arasındaki muhabbeti sen nerden bileceksin...

merkez_emre 11.01.2009 14:51

[QUOTE=sivaslı yıldız;459331]Tıka basa dolu olmasa da stadyum, taraftar çoşkulu Tokat'ta..;)

Bu arada her ihtimale karşı Tokat'a gitmek için ben de şansımı denedim ama olmadı..:)[/QUOTE]

ahh işte cok ıstıyordum ama arkadaslar satti gidemedım :D neyse play off maclarına artık

Yiğiter 11.01.2009 15:55

Kanarya beyinli Sivaslılar gitmiş miTokat'a:)?

Besyo_cu 11.01.2009 16:00

[B]Sivastan gidenlere acıyorum 100 ytl verip kupa macını izlıyorlar ama sivasta 20 - 30 ytl verip burdakı Fener macını izlemezler nasıl bir zihniyet anlamış değilim. Tokatta cok fener taraftarı oldugunu bilıyorum nede olsa 4 senemı verdim Tokat'a kendı takımlarını böyle destekleseler Tokat coktan bank asyada olurdu..[/B].

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:54.