![]() |
Cevap: Gidiceklerden Yeni Haber Var
eşşege demişler marifetin Ney ? eşşek Arka ayagini Kaldirmiş Ossurmuş BUnLArda böyle Topcu... bakdiki zor bi işin icine giriyor sivassporda iş yapamıyacak kacdi gitti bunun emi kemi yok.. ARKASİ Sıkdı Giremedi Sıkıntıya
|
Cevap: Bouazza'da Şok Gelişme
Sonradan sorun olmasındansa şimdiden gitmesi iyi olmuş.
|
[QUOTE=KAOS;552170]Ne abuk subuk yorumlar yapıyorsunuz yav..
Yok Sivas en güzel şehirmişte, Sivas'lı Sivas'a yetermişte, vay Sivas şöyleymişte, yok disko bar bulamamışta. Çıkarın at gözlüklerinizi iki yol, bir park, iki lokanta, bir otel olmakla şehir olunmuyor, Adam ne yapacak, ev gezmesine mi gidicek, kahveye mi takılacak, internetkafede chat mi yapıcak. Adam sosyal hayatı yüksek bir ülkden geliyor.. Böyle koşa koşa panik içinde transfer yaparsan böyle olur. Adam baktiki kimse futbol felan oynamıyor, herkes geziyor, şehirde hayat yok, bide idealizmi olmayan amatör ruhu kaybetmiş bir adamsa (bilicada amatör ruh vardır) tabi durmayacak. Bülent bey lütfen kendine gel, silkelen, yalakalarına bakma sen, sağol varol bize çok şey yaşattın ama kredini idareli kullan, benden sana söylemesi Sivas adamı serttir gözünün yaşına bakmaz, arkasını döner ona göre. Bu sene ligde kalmak için planları yapılmalıdır, bu sene panikle yapılacak transferler hata getirir, diğer topçuları da bozar, Mehmet beklenir, planlar ona göre yapılır, bulunursa defansa oyuncu bulunur, asıl planlar seneye yapılmalıdır, bu sene kaybedilmiştir, şimdiden genç, yaşam kalitesi yüksek yerlerden değil, anadoludan, afrikadan kaliteli genç oyuncular bulunur, hazırlanmalıdır. Bu sene ligde kalmanın hesapları yapılır o kadar saygılar...... Not: hemen atlamayın ben hepinizden daha köklü ve daha asıl Sivas'lıyım 41 yıldırda burada yaşıyorum ona göre...[/QUOTE] abi çok teşekkür ediyorum sana. çok güzel yazmışsın. bizim insanlarımıza bunları söylemek küfür etkisi yaratıyor nedense. hiç bi yabancı gibi bakmıyolar şehrimize. bouzza gibi bi adam fulham, birmingham gibi takımlarda oynamış. londra görmüş adam elbette ki sivas'ı beğenmeyecek. Lütfen Allah aşkına yorum yaparken biraz düşünün.. biraz mantıklı yorumlar yapın. |
bosverin yahu giden gider kalan saglamlar bizimdir. Zaten öyle ahim sahim bir oyuncuda degildi.iyi olmus nhocamiz buzde oynamak isteyen daha iyi oyuncular buur. Hayirlisi neyse öyle olsun
|
ESKİDEN SİVAS ÇOK POPÜLER OLMAYAN OYUNCULARI ALIYORDU MESELA BİLİCA HEM TAKIMDA TAKIR TAKIR OYNUYOR TAKIMA KATKI YAPIYORDU TRANSFER POLİTİKASI DEĞİŞTİ ŞİMDİ POPÜLER OYUNCULARI ALIYORUZ AMA BİZE YARAMIYOR
|
Bu seneye kadar gelenler gayet menmundu,şimdi ne oldu anlamadık.Açaba birileri mi çomak sokuyor...
|
gıden gıder kalan sahalar bızımdır allahın arabı sen ne anlarsın yıgıdoluktannnnnnnn sabsalllllllll defol gıttttttttt
|
[QUOTE=Kangallı Kasım;552233]Bu seneye kadar gelenler gayet menmundu,şimdi ne oldu anlamadık.Açaba birileri mi çomak sokuyor...[/QUOTE]
Bu seneye kadar gelenler içinde en iyileri romanyadan bilica,israilden kamanan yada fransa 2.liginden oyuncular...ilk defa kaliteli bir oyuncu premier lig den geldi o da 1 hafta duramadı.Biz ne kadar desek de istanbuldan yerli oyuncular bile gelmiyor.özellikle sezona böyle kötü başlamışken. Bülent hoca sezon bitince iyi bir kadro kurma şansı vardı bunlar agustos sonu olsun ucuza kaparız dediler kimseyi alamadık bu saatten sonra da zor.ilk 6 maalesef çok zor bu sene... |
Valla ben haberi gorunce inanamadim tamda oyle bir sey hayal etmistim shaktar macinda keske bu adami geri gonderseler demis hatta mini sohbette yazmistim tam isabet olmus zarar oglu zarardi abi bakin bize soyle i.b.b deki ibrahim akin tipi bir forvet ama onun gibi genc hizli birazda uzun boylu olacak ,iyi bir kaleci vede topu tutacak saklayacak ve verecek teknik ve tecrubeli bir orta saha tabi (alt yapidanda) destek lazim her zaman transferle yani tasima su ile degirmen donmez 3-5 sene icinde bu isin halledilmesi kacinilmaz yoksa kalici degil gecici oluruz
|
arapdan bize yar olmazdi zaten gitsin
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:44. |