![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
koçlarım benım..bravu sivasa..yiğidolar aynen devam etmeli..
|
antep geçen yıl bizi şampiyonluktan etmişti.3 puanı 3 golle almak ve bjk yalakası antep i burada yenerek hem takımın kendine güveni geldi hemde anteptea intikamımızı malmış olduk sivassporu ve taraftarı kutluyorum sagolasın yigido yüzümüz güldü devamını bekliyoruz inşallah.
|
3 puanı aldıktan sonra iyisini kötüsünü boşverin. Helal olsun...
|
[B]CIHAN YILMAZ FOR EVER !! DALASMA BABA GERI DÖNDÜ !! [/B]
|
bence maçın bir değil 4 yıldızı vardı.o da sırayla ibrahim,musa,cihan ve erman.ilk yarı sadece ibrahim savaştı diyebilirim.ikinci yarı ise muhsin hocanın sihirli değneği oyunculara değmiş olacak ki hepside ibrahime ayak uydurdu,ve ortaya seyir zevki yüksek bir maç çıktı.uzun zamandan beri SİVASSPORumuzu böyle istekli,böyle hırslı ve böyle göze hoş gelen bir futbol oynarken görmemiştim.hepsinden ALLAH razı olsun
|
Daha Yeni izleme Firsati oldu ;) iki Dakikada Ne Soylenir......
|
gsye simdiden gecmis olsun keitada yok zaten belki bir iki kisi daha yok bu mac banko bizim simdiden hayirli olsun seni seviyorum sivasim seni seviyorum sivassporum
|
BU GALİBİYET BİZİM İÇİN ÇOK İYİ OLDU HEM ANTEPİ YENMEK GÜZEL ÇIKIŞ MAÇIMIZDI SIRA KAYSERİDE İKİNCİ YARI İYİ OYNAMIŞ TAKIM DAHADA İYİ OLCAK İNŞALLAH...***:D
|
2-0'dan sonra dağınık bir görüntü verdik ... Öndeyken tabikide rakip bastıracak fakat biz önde olan takım olarak kontrollü oyunla buna izin vermemeliyiz ki zaten birtakım eksikliklerimizi de giderebilirsek gerçekten de eskisi gibi ligin korkulan ekiplerinden oluruz ... İnşallah eksik kalan taraflarımızı bir an önce düzeltiriz ... Hee bu arada takım nasıldı derseniz ? Hepsinden Allah razı olsun,sağolun varolun Yiğidolar ...
|
Antep e bize yaptiklarinin aynisini yapmadan intikam almis sayilmayiz,ayni sartlarin olusmasi lazim ,bizim hic bir iddiamiz yokken onlar sampiyonluga veya küme düsmemeye oynarlarda bunlara bir vurursak iste o zaman gecen yilin intikami alinmis olur.50 yilda bir ayagimiza firsat gelmisti gecmis 50 yilin belki önümüzdeki 50 yilin tarihine gececektik,nasibolurda o gün gelirde geregini yaparsak insallah,hatirlatiriz kelek antep e 2009 mayis ini.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:19. |