![]() |
Cevap: Kayserililer Olay Çıkardı !
haddını bilsilnler sarsılıyoruz ama ykılmayız sivas abileridir bir yerleri kalkmasın hadlerini bilsinler çakallın alemi yok
|
Kayseriden kimse dostluk beklemesin, cünkü Trabzon ve Kayseri taraftari, gecen sene acikladilar ya, kardes taraftar dernegi kurduklarini !!!
Itin köpegin diline düstük, Insallah yakin zanada agizlarinin payini verecek Futbolu oynariz ve cenelerini kapatiriz.. Düsmani calismak ve daha iyi olmak catlatir, bizimde onlari susturmamiz icin eski günlerimize dönmemiz gerek. Kayseriyle Trabzona dost gözüyle bakan Sivasli, Sivasli ve Sivassporlu olamaz, Ayidan Insana dost oldugu görünmüsmü, bunlar Ayiya kurban olsunlar, bunlara dost olacagima Ayiyi tercih ederim.. Saygilar |
[QUOTE=Kayseri/seri;580913]2 sene önce Sivasspor'a şampiyonluk yolunda başarılar dileyen bizim taraftarımızdı, şimdi Sivas kümeye diyende bizim taraftarımız.
Sivassporlular oturup biraz düşünsün, neden diye? Bir arkadaş tipik Kayseri fırsatçılığı demiş. Yahu senin şampiyon olmak bana ne verecekte fırsatçılık gözetiyim. Sivas şampiyon olunca benim takımıma para mı verecek ? Aksine bu Anadolu takımları arasında ki rekabette benim takımım 1 adım geriye düşecek. Biz Anadolu takımıdır diye pankartımızı açmışız sen tutmuş fırsatçılık diyorsun, gerçekten saçmalamışsın. Bülent Uygun'un antipatik hareket ve söylemleri size de bulaşmış. Umarım düşmeşsiniz kümeye, haftaya Ankaraspor'u kesin yenersiniz.[/QUOTE] arkadasım gecen sene adana dakı macta ads lilerle ( ki satılmıs ads taraftarı demek abest olmaz ) bırlıkde biz " bu sene sampıyon anadoludan " dıye bagırdıgımızda siz ve satılmıs taraftarlar " bu sene sampıyon yine İstanbul " diyerek karsılık vermedınız mı .... sız kımı kandırıyorsunuz Arkadasım ... bir bu sene valiniz gelmedi yoksa hersene sivas dakı macda valıler bulusur yemek yer yonetımler bulusur yemek yer dostluk msj ları verırlerdı...Ne oldu onlar dost dıye bızdemı dostuz yoooo alakası bıle yok...Sampıyonluk macına gıderken asılan pankartları acaba taraftar grupları mı astı yoksa kayserı yonetımı hava yumusatmak ıcın mı astı dusunmek lazım ki pankartların altında kayserı halkı dedıgıne gore bunun buyuk ıhtımal kayserı yonetımı tarafından asıldıgı aşikar..., kısacası dun İstanbul istanbul diye bagıranlar bugun Anadolu kulubunu desteklerız dıye mı yazıyor... Laf hep boş laf...Bize adam gibi yaklasan tek takım Ankaragücü belli ki |
KAYSERİ TARAFTARI AKLILLI OL.. ŞANIMIZ YİĞİDODUR BİLİRİSN. ASALETİMİZ NAMIZMIDANDIR . SONRA KİN KUSAR ÖFKEMİZ KAYSERİYE.. ŞANLI YİĞİTLER DİYARINDAN
|
dostunu düşmanını düştüğünde daha iyi görüyorsun! ama yazıyoruz bunları,unutacağımızı sanmayın,gün gelir biz de bir tekme atarız size!
|
[COLOR="Blue"]Huylu huyundan vazgeçermi? Herkes kendine yakışan'ı yapıyor.[/COLOR] :mad:
|
[QUOTE=Kayseri/seri;580913]2 sene önce Sivasspor'a şampiyonluk yolunda başarılar dileyen bizim taraftarımızdı, şimdi Sivas kümeye diyende bizim taraftarımız.
Sivassporlular oturup biraz düşünsün, neden diye? Bir arkadaş tipik Kayseri fırsatçılığı demiş. Yahu senin şampiyon olmak bana ne verecekte fırsatçılık gözetiyim. Sivas şampiyon olunca benim takımıma para mı verecek ? Aksine bu Anadolu takımları arasında ki rekabette benim takımım 1 adım geriye düşecek. Biz Anadolu takımıdır diye pankartımızı açmışız sen tutmuş fırsatçılık diyorsun, gerçekten saçmalamışsın. Bülent Uygun'un antipatik hareket ve söylemleri size de bulaşmış. Umarım düşmeşsiniz kümeye, haftaya Ankaraspor'u kesin yenersiniz.[/QUOTE] [B]Masal anlatmayı bıraksan iyi olacak. Dediğin gibi önceki yıllar bize destek için pankart yaptırmıştınız desteğiniz bizleri cok mutlu etmişti. Bizi kendi sahamızda 5 - 0 yendiniz ( O maç için bazı şeyler var söylenmesi gereken ama neyse bizde kalsın ) Siz kendi sahamızda 5 - 0 gibi agır bir skorla bizi yendınız ve bizler tamamen dolu stadyumda kayseri diye bağırıp maç sonu alkışlarla gönderdik. O zaman ki teknik direktörünüz Ertugrul Sağlam'ın maç sonu Sivas seyircisi hakkında söylediklerini bir hatırla istersen. Pazar günü yapılan çirkinliğin başlıca etkeni rakip taraftarlardır. Bir kaç kendini bilmeze uyunca bunlar oldu. Bunlar hoş şeyler değil Süper lig futbol falan hikaye sel gider kumu kalır herkes dikkatli olmak zorunda...[/B] |
Bazilari hep derler ya Anadolubirligi sanirsam Anadolubirligi bu olmali...
Kayserispor tarftarlari(Bazilari) tarihine YAKISIR bir sekilde haraket ettiler üstelik bizim sahamiz da. Ha tabiki kimse Kayserispor dan puan filan talep etmis degil iyi oynadilar 3 puanlarini aldilar tebrik etmekten baska care yok ama O taraftar denen yaratiklarin yaptiklari af edilir degil. |
Ankaraspor'u bence sizde 3-0 yeneceksiniz. Mesajın resmen alay amaçlı. Al sana kapak olsun ilk cümle.
|
Daha önce söyledim yine söylemeye devam ediyorum..Sivasspor'umuza,bize gerçekten destek veren taraftar Ankaragücü taraftarıdır..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:49. |