![]() |
Cevap: TSL/SİVASSPOR-Eskişehirspor
ya bir de bir sürü kişi ankette sivas kazanır demiş, Allah aşkına gerçekte kaç kişi bizim maçı alacağımıza inanıyor? ankette kazanırız diyerek gaz mı vermeye çalışıyorsunuz millet?
|
[QUOTE=stain;587158]ya bir de bir sürü kişi ankette sivas kazanır demiş, Allah aşkına gerçekte kaç kişi bizim maçı alacağımıza inanıyor? ankette kazanırız diyerek gaz mı vermeye çalışıyorsunuz millet?[/QUOTE]
[B]kazanamassan bile kaybetmeyeceksin inşallah kazanan taraf biz oluruz.[/B] |
bizler inandık sizde inanın bizim için bu maçı alııııııııııııııııııııııııııınnn.herşeye rağmen çıkmadık candan umut kesilmez,ben hocamıza güveniyorum
|
[QUOTE=stain;587158]ya bir de bir sürü kişi ankette sivas kazanır demiş, Allah aşkına gerçekte kaç kişi bizim maçı alacağımıza inanıyor? ankette kazanırız diyerek gaz mı vermeye çalışıyorsunuz millet?[/QUOTE]
aslında bu,inancımızı kaybetmediğimizin göstergesi.oynanmadan hiç bir maç kaybedilmiş olmaz ve tabikide kazanılmaz.ama umutsuz olmaktansa,toplu iğnenin ucu kadar bile umudunuz varsa kazanmamanız için hiç bir sebep yok.şimdi sadece bizim futbolcuların kendilerine güvenmeleri için dua etmekten başka bişey gelmez elimizden |
Bu maci almaktan baska yol yoktur cünkü ilk yarinin kendi sahmizda son maci ve haftaya Ankaraya gidiyoruz ..... II.yari zor maclar ile basliyoruz Trabzonspor ve Fenerbahce........ Sayet ilk yariyi en az 3 puan ile kapatmasak II.yari isimiz cok cok zora girer. |
Herkes bu amçı alacağımıza pek ihtimal vermesede ben yürekten inanıyorum ki Sivas alacak.Maç başlamadan mağlubiyet havasını teneffüs etmek kime ne kzanç sağlar ki. biz inanalım galibeyete bunu yansıtalam stadda sahaya bak o zaman futbolcu nasıl galeyana geliyor.
maçın sonucu 2-0 galibeyetle bitecek. |
herkes duygusal davranmıs
hersey ortada |
[QUOTE=YigidoGenclik38;587257]herkes duygusal davranmıs
hersey ortada[/QUOTE] Her bir çıkışın bir inişi vardır her bir inişinde bir çıkışı elbet eski günlerimize geri döneceğiz |
[B]eskişehir maçınıda kazanamazsa söylermisiniz hangi maçı alacak o takım güçlü bu takım güçlü siz bu kadar karamsar oldugunuz sürece takım kötü gidişatını sürdürür[/B]
|
[B][COLOR="Red"]Biz alırızz maçııı....Yeneriz...Ezer geçeriz.....:D
HAYDİ BASTIR FELAKETSİNN... HAYDİ BASTIR CİNAYETSİNN....(İsmail yk'nında dediği gibi)[/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:37. |