SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   TSL/ANKARAGÜCÜ-SİVASSPOR (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27940)

sivaslihakan 18.12.2009 00:16

Cevap: TSL/ANKARAGÜCÜ-SİVASSPOR

eskisehir maci bizi yaniltmasin eses 6 ekswikle oynadi nerdeyse bütün kadro yedeklerden olustu ben pek ümitli degilim

ErkANkaragücü 18.12.2009 00:48

bizim takımın dinamosu Hürriyet bu hafta cezalı orta sahamız için büyük bi eksiklik.. öte yandan her sene her zaman olduğu gibi olumsuzluklar peşimizi bırakmıyo.. yine bi kaos ortamı oluştu ortada ocakta yapılacak kongre ve bu kongrede cemal aydın ve melih gökçek karşı karşıya gelecek....

maç skoru hakkında bi yorum yapamıyorum maalesef Ankaragücü saolsun her hafta bizi şaşırtır büyük umutlarla gittiğimiz trabzonda 3 yedik.. fark yeriz dediğimiz fb maçında çok güzel bi futbol oynamamıza rağmen hakem hatalarıyla kaybettik..

yukarda Ankaragüçlü bi kardeşim daha bahsetmiş bu hafta muhteşem bi atkı şov olur bizim tribünlerde... maçın cumartesi olması sebebiyle hem sivas tribününün hemde bizim tribününün dolacağını zannetmiyorum..

Son Olarak Ankaraya gelecek arkadaşlara hayırlı yolculuklar..

Salim58 18.12.2009 07:52

[QUOTE=Cley;589523][B]Bize ayrılan bölümü dolduracağımızı sanmıyorum. Geçen yıl bile dolmadıki bu yıl dolması imkansız. Mustafa(myway) ile fırsat buldukça gideriz Ankaragücü maçlarına. Bilet fiyatları genelde böyle. 1 tl ye maç izlediğimiz bile oldu. [/B][/QUOTE]

[B]sağlık olsun napalım cley gelecek olanlar geliyor gelemeyene diyecek birşeyim yok.kilometrelerce uzaktan bu maça gelen varsa bu fedakar bi taraftardır .dışarıyı bırak ankaradaki sivaslılar gelse yeter ama nerde o memleket sevdalıları..:mad:

bizde bir kişi beş koltuğa sahip oluruz napalım..:)[/B]

ShabbatShalom 18.12.2009 10:26

[I][B]Çıkışı Sürdürür İnşallah Ankaragücü çok iyi bir takım
Ne Olursa Olsun Dostluk Kazansın[/B][/I]

Salim58 18.12.2009 11:07

[B]Başkentte bugün güzel ve güneşli bi hava var.inşaAllah yarında böyle olur ve keyifli güzel bi maç izleriz....[/B]

altuntas58 18.12.2009 13:05

[IMG]http://cdn-users1.imagechef.com/ic/stored/2/091218/1493ab7ccc269c5c.gif[/IMG]
[B]Bu mac için ben ve yiğidosebo58 bu gece saat 23.30 da istanbuldan hareket edeceğiz 19 mayıs stadyumundaki yerimiz alacağız inşallah.Sivassporumuzu tezahüratlarımızla gönülden destekleyeceğiz [/B]

ErkANkaragücü 18.12.2009 15:34

[QUOTE=Salim58;589682][B]Başkentte bugün güzel ve güneşli bi hava var.inşaAllah yarında böyle olur ve keyifli güzel bi maç izleriz....[/B][/QUOTE]

affınıza sığınarak söylemek istiyorum.. Burası ANKARA Abi Güneşin Doğuşunu gösterir batışını göstermez:)

an itibariyle kapalı ve yağmurlu bi hava var ankara da tahminen yarında öyle olur..

büyük ihtimalle yeni hocamız fransaya avrupa şampiyonasını ve konfederasyon kupasını kazandıran roger lemerre olacak topçularda artı bi motivasyon sağlayabilir bu durum

Tekrar Tekrar gelecek arkadaşlara hayırlı yolculuklar..

Salim58 18.12.2009 15:45

[B]evet malesef öyle kardeşim öğlene kadar ne güzel güneşli hava vardı şimdi değişti napalım her şartta ve her iklimde statdayız[/B]

bortecine 18.12.2009 16:56

Geliyoruz ;) Dost ankara bekle bizi

myway 18.12.2009 19:13

[B][QUOTE=Salim58;589470][B]mustafa senin bahsettiğin ankaraspor olmasın 19.mayısta böyle fiyat göremedim neyse kalan paramıza çekirdek alırız.:D[/B]

maça erken gel bide seni aramayalım.:)[/QUOTE]

salim abicim maçlar da olmasa görüşemiyoruz valla yarın sınavım var sınavdan çıkıp gelcem maçtan 1 saat önce stadda olurum :) görüşürüz inşallah..[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:35.