SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   SON TRANSFER BİLGİLERİ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28148)

kağanhan58 19.01.2010 00:20

Cevap: SON TRANSFER BİLGİLERİ

helal hayalkafe yine doğru haberleri verdin şu forvet transferi de kesinleşirse değmeyin sivassporun keyfine haberleri bekliyoruz ona göre

imbat58 19.01.2010 00:24

[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][I][/I][/COLOR][/FONT]selamun aleykum bu ceyhun isinin yattigina ne kadar sevindim anlatamam....bi artiste oydu

murat_n 19.01.2010 08:27

[QUOTE=HAYALKAFE;598770][B]BUNLARA İLAVETEN EK BİLGİLERİ DE VEREYİM:

OYUNCU KONGO ASILLI VE ARAŞTIRDIM BAYA BİR KARİYERİ VAR AVRUPADA ÖNEMLİ LİGLERDE VE KULUPLERDE DE GÖREV YAPMIŞ 26 YAŞINDA STOPER SOL AYAKLI 1.80 BOYUNDA VE AYRICA BU OYUNCU AVRUPDAN ÖNEMLİ BİR KULUPTEN ALINMAK ÜZERE [/B][/QUOTE]

Sevgili Hayalkafe ye teşekkür ederiz. Transfer döneminde kendisinden gerçekten doğru ve heyecanlandırıcı bilgiler aldık.

Yigido DogaN 19.01.2010 19:06

[QUOTE=murat_n;599144]Sevgili Hayalkafe ye teşekkür ederiz. Transfer döneminde kendisinden gerçekten doğru ve heyecanlandırıcı bilgiler aldık.[/QUOTE]

bir teşekürde benden artık gerçekten hakkını helal et sevgili hayalcafee......
valla sayende haber ajansından saglam bır transfer bilgisi almış gibi bizleri hep sevindirdin ..GERÇEKTEN TEŞEKÜRLERR..DOSTUM..

dryigit 19.01.2010 20:06

hayalcafe teşekkürler bizleri bilgilendirdiğin için emeğine sağlık

noname87 19.01.2010 20:16

litvanyalı defansın transferi yattı herhalde

tekdoktirin 19.01.2010 20:26

dünyada en güzel defans futbolunu fransizlar yapiyor fransiz gelmesi iyi olur hayirlisi gardaş aciklanmasini dört gözle bekliyoruz gardaş defans bizim canimizi çok yakti.

izmirligardaş58 19.01.2010 20:33

[QUOTE=tekdoktirin;599438]dünyada en güzel defans futbolunu fransizlar yapiyor fransiz gelmesi iyi olur hayirlisi gardaş aciklanmasini dört gözle bekliyoruz gardaş defans bizim canimizi çok yakti.[/QUOTE]

yanlışın var dostum italyanlar dünyadaki en katı defans futbolunu sevenlerdir

YİGİDOKENTLİ 19.01.2010 21:11

baki mercimek ankaragünü birakmiş murat hacioglu ve baki mercimek boşta iki isimde kadroya kadarsak harika olur bir defansta iş yapar banko birde forvete iş yapar banko inşallah baki mercibek bize gelir.

AYDIN1985 19.01.2010 21:50

[QUOTE=YİGİDOKENTLİ;599462]baki mercimek ankaragünü birakmiş murat hacioglu ve baki mercimek boşta iki isimde kadroya kadarsak harika olur bir defansta iş yapar banko birde forvete iş yapar banko inşallah baki mercibek bize gelir.[/QUOTE]

zaten baki mercimek son ankaragücü macinda sagolsun bize calisti:D alinirsa iyi olur;)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:14.