![]() |
Cevap: Sivas'ı Kim Yaktı?
[QUOTE=SenSetik;605248]şimdi bu adamın yazdıklarına kızan arkadaşlar...neresine katılmamak elde değil? o gün fenerin karşısında Denizlispor olsa bile yenerdi...ne yaptı takımımız? hangi futbolcu iyidi?[/QUOTE]
birtek mehmet iyi oynadi . |
[B]ARTIK ONU BUNU SUÇLAMAKLA BİR ŞEY ELDE EDEMEYİZ........[/B]
|
bence sivasi bu gecen yilin transferler yakti :mad:
|
[B][COLOR="Lime"]kim yakacak bülent bülent bülent ama arkamıza bakmayalım artık
haydi sivassporum denizliyi 3 puanla geçip bu haftyı 13 sırada tamamlayacagız allahın izniyle bu maç tüm maçlardan önemli bu yüzden stadı doldurup sonuna kadar destek verelim[/COLOR][/B] |
Sivası başkan yaktı! Şampiyonlar ligi için ön eleme yapacağız ama kadronun yarısı ve en önemli oyuncuları yok. Biri hasta biri sakat bunu anlayabiliyorum ama satılanlara ne demeli? Kimse çıkıp bunu sorgulamıyor. Birbirine kaynamış o kadar çok alışmış oyuncuları dağıtıp paramparça etti başkan. İyiler gitti.. Fenerbakçe maçından önce ne maçlar var konuşacağımız. Bu maç fenerbahçe maçı ve halinde 5 oldu Anadolu takımlarının 1 ya da 2 atması da bişey değiştirmez sonuçta yenilen bir takım var karşımızda. Kısacası ne taraftarı ne de sivası düşünen yok İş ticaret olmuş. Helal sana ^^Tüccar Mecnun^^
|
FENERİN 4 EKSİKLE GELMEK İSTEDĞİ TEK DESPSLAMSİVAS'TI ODA OLDU ELİNİ KOLUNU SALLAYA SALLAYA PUANI ALDI GİTTİ.HİÇ YORMADI KENDİNİ.BU ÇÖKÜŞÜN SORUMLUSU HERKES :mad::mad:
|
tum şu anda beraberlik golünü attı eskişehire.
sivası yakan kim mi:tum bilica ve dialloyu satıp yerlerini doldurmayı düşünemeyen kim varsa işte onlar. |
[B][COLOR="Green"]sevgili yigido camiası-sevgili futbolcu kardeşler
bu maç hepsinden önemli sivassporumuz açısından denizli maçımız + ankaragücü + diyarbakır ve manisanın maçlarını göz önüne alınca tamtamına 12 puanlık bir maça çıkıyoruz,allahın izniyle mutlaka kazanmamız gerekiyor aksini düşünmek bile istemiyorum sonra bu maçı bile kazanamazsak kendi sahamızda daha neyi kazanacagız ve sonumuzda ne olur bilemiyorum allah yardımcımız olsun camia olarak[/COLOR][/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:48. |