![]() |
Cevap: Diyarbakır-Sivas Maçı Naklen Yayınlansın
Bu hafta programi artik degistirmezler ama gelecek hafta bizim maci belki yayinlarlar cünkü haftaya Derby maci var o yüzden 1 mac hakki dogacak. Böyle haftalarda Bursa ya da Kayserinin maclarini yayinliyorlar ama haftaya Bursanin maci zaten yayinlanacak FB ile oynacaklari icin. Kayseride Bay geciyor. O yüzden ister istemez bir baska maci yayinlamalari gerekecek.
Bu maclardan birini yayinlamalari gerekecek: Sivasspor - : - Manisaspor Eskişehirspor - : - Gençlerbirliği Diyarbakırspor - : - Denizlispor Ankaragücü - : - Antalyaspor Kasımpaşa - : - Gaziantepspor [B]Ama mac saatine bakilacak olursa sanki Eskisehir - Genclerbirligi macini yayinlayacaklar gibi...[/B] |
[QUOTE=can sivas;607926]Gardaş sen nerenin Merkezindesinki
Hep olumsuz yazılar yazıyon...... Biz aha şu durduğumuz yerde beş kişiyiz. Hemidende ne tepkiler gosterdik..... Yönetim bi bahale bu arkadaş essahtan Sivaslımı[/QUOTE] sen kımsın gardaş asıl ? bakdımda daha gelelı 2 ay olmussun sıteye bana atar yapıon ne ayak ? beni bilen bilir bilmeyende sorar tribünde sitedekilere öğrenir...belli ki sende sıtenın cogunlugundakı gıbı klavyedenın basındakı taraftarsın... sen netten maıl atarken sitede yorum yaparken ben Deplasmanlarda armanın peşindeydim ;) konusdurma beni arkadasım |
[QUOTE=merkez_emre;607701]bırakın bu işlerı bırakın :) ne sıvaslıdan nede Sivassporludan 3 kısı bır araya gelıp tepkı gostermez ;=)[/QUOTE]
kesin katılıyorum maalesef hiçbir yerde gerçek "taraftar" olamıyoruz.. olmalıyız artık. büyük bir takımımız var ve arkasında sivaslılar durmalılar. |
bende mailimi attım,ama bu işler üç beş maiille olacak işler değil.digitürkü kınıyorum.böyle durumlarda decoderlerı kapısına yıkabilecek gücümüz olmadıkca bızı kımse sallamaz. bak herahngı bı takımın kuyruguna basıldıgı an buyuk kalabalıklarla federasyonu vb yerlerı anında basabılıyolar. bızde surda bır maıl atacagımıza yok ne geregı var zaten yayınlamazlar,sizin gibi üşengeclere sivaslı dıyenın ben bılmıyorumkı!!
|
mail gönderdim...görüş ve öneriler için teşekkür ediliyor...gerekli yerlere mailin ulaştırıldığı beyan ediliyor....
|
[B][COLOR="Purple"]fikrimi herkesle paylaşmak istiyorum
sonuç ortada tek sebep lorant elindeki futbolculara göre bir sistem oturttu takıma bu sistem tam oturmaya başlayınca sabırsız davrandık ve lorantı kovduk bülent efendiyi takımın başına getirdik sonra oturan sistemle zaman zaman bir kaç şanslı takviye ile başarı geldi ama takviye yapılırken takımın omurgası bozulmadı ne zamanki bülent denilen herif havaya girdi kerametin kendisinde oldugunu zannetti yandık o zaman geri zekalı başarılı olan kadroyu hallaç pamugu gibi dagıttı takımı kendisi gibi beş para etmez adamlarla doldurdu ve rezalet başladı sonuç ortada hem kendisini hem takımımızı mahvetti ve bizleri agzımızı açamayacak duruma getirdi bu takım düşmeyecek dört gözle bu takımın düşmesini bekleyen başta bülent ve onun gibi bekleyenler se-vi-ne-me-ye-cek-leeeeeeeeeeer[/COLOR][/B] |
maci yayinlamiyorlar maalesef .
|
bu maçı ligtv vermiyor arkadaşlar ligtv nin internet sitesinde kayserinin maçını verecekler.
çok kötü bir durum tama biz kayserinin maçınıda izleriz ama bu ligde kalma maçı bu maçı vermeyeceklerse hangi maçı verecekler |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:15. |