![]() |
Cevap: Ertuğral : Bursa Çok İyi Takım
eğer takım çok kötü oynadıysa sorumlu kim olmalı. hala bunu anlayabilmiş değilim. neden yeterli çalışmalar yapılmıyorki. bizim puana ihtiyacımız olduğu bir dönemde hocanın böyle açıklamalar yapması takımı olumsuz yönde etkileyebilir inancındayım. sivassporun hocası futbol yorumcusu gibi konuşmamalı. sen kendi takımından sorumlusun bu kadar olmamalı. eğer takım kötüyse sorumlu birinci derecede hocadır teknik heyettir. ikinci derecede futbolcudur. o zaman hoca kötü oyundan kendini sorumlu tutmalı hatalarını görmelidir. mesela eğer kıyaslama yapacaksa ertuğrul hoca çok iyi bir hoca demesi gerek bence. çok üzüldüm açıklamalarına. transferi yapan sensin hocam. bundan sonraki sorumluluk sana ait..
|
[B]bu hafta takım berabettı bunun sorumlusuda hoca hiç kötülemedim ama artık birşeyler yapmanın zamanı geldi agbetu nerde o kesin ilk 11de olması lazım her maç ama inanıyorum bu takım düşmeyecek haftaya istanbul maçı daha zor geçecek adamlar çok iyi futboll oynuyor işallah alırız maçı[/B]
|
kisacasi hoca süperlig antrenörü degil kapasitesi yetmiyor afrikadaki calistirdigi takimlar kalite olarak demekki bizim 3 ligler gibiymis onu anladim daha gec olmadan birak git hocam bizide yakma
|
sen git bursasporun teknikdirektörü ol ertuğral. adama bak ya hiç gocunuyomu acaba, hatalarımızın baya baya baya farkında hala bursayı övüyo, sen hiç top oynadınmıki başkasını övüyosun, önce adam gibi oyna sonra nere gitmek istiyosan oraya git, kimi övmek istiyosan onu öv ama önce yeni transferlerinle adam gibi şu takımı oynat ........... :mad:
|
Fazla kibarsın be hocam bırak başka takımları övmeyi de biraz da kendi takımın la ilgilen
|
bırakın başka takımların oyununu bizi ilgilendiren sadece takımımız başkaları iyi oynamış bize ne faydası var bizim takım adata futbol oynamayı unuttu her hafta hangi takımla oynayacaksak onların oyun düzenini çözüp rakibe önlem almanı bekliyoruz başka takımları maç sonu övmeni degil bizlerde senin kadar bize karşı bursanın nasıl oynadıgını gördük bizim sende o övgüyü kendi takımımız için bekliyoruz bunu yapa bilmen içinde takıma önce futbol oynamayı ögretmen lazım
|
afrikanın duyulmamış ülkesinde şampiyonluk yaşamış hocayı getirdiler takım düzelir sandılar takımda degişen bişey yok muhsin hocanın yerine taraftarlardan birini koyun daha iyi futbol oynattırır.takım 3 yiyo 4 yiyo çıkıp sergiledigimiz futbol güzeldi bireysel hatadan golleri yedik diye açıklamalarda bulunuyor bireysel hatalardan goller yiyorsan takım iyi oynamıyo demekdir şu hacaya söyleyin adam gibi futbol oynatsın karı gibi top oynatıyo kısa kısa pas veriyorlar onuda rakibe kaptırıyorlar ser baskılı hıorçın oynasınlar
|
Hoca etik olarak maç sonrası için yorum yaptı, güzeldi ancak kendi takımının gidişatı ile ilgili neden açıklam yapmadı.Sezonun sonlar yaklaşıyor, takımın hali ortada.radikal kararlar alınmalı bu takıma birlik, motive ve ruh getirilmeli.sivasın durumu iç açıcı gözükmüyor, yenilsen de sahadan alkışlarla ayrılman gerek biz bunu göremedik.sürekli goller yiyoruz, önlemler alınmalı.takım ligden düşünce herkes kendi başının çaresine bakar ancak olan sivas ve sivaslıya olur.yönetim nerdesiniz, birilerini eleştireceğinize takıma bakın.eğer istanbul bb maçını alamazsak o zaman halimize herkes ama herkes güler.umudumu yitirmek istemiyorum ama görünen köy kılavuz istemez.durum bundan ibaret...
|
sana ne bursadan ya sen kendi takımına bak 14 haftadır takımı toparlayamadın ilk 11 i sürekli degitiriyorsun oyuncular nasıl olsa haftaya oynamayaçaım diye maça kendini vermiyor nerden buldunuz buda bilo gibi davranmaya başladı
|
ertuğrul hoca burası afrika değil burası sivas burda futbolcuya motivasyon lazım oyunu okumak lazım geldin geleli futbolumuzda en ufak bir değişme yok şansa altımızdaki takımları yenerek 2tk altımıza aldık ama bu futbolla ne sen kendini kandır nede biz taraftarı bu takım antraman yapmıyormu ilk yarı biraz top cevirip ikinci yarı topun peşine bile gitmiyorlar.bırak karşı rakibini övmeyi rakipler sivassporu övsün iyimücadele ettiler ve bizi yendiler gücümüz sivasa yetmedi desinler sen ne yapıyorsun tersini onlarda 11futbolcu bizdene olur bundan sonrakimaçları biz değerli taraftarlar için alın icimiz yanıyor hocam .bir takım şampiyonlar ligi uefa kupası oynayıp ta bu hale düşermi,ben istanbuldan sivasa avrupamaçı izlemek için gittim hocam bundan sonra neiçin gideyim sen söyle hocam.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:44. |