![]() |
YUSUF BİZİ BU SİTEYE BUNUN İÇİNMİ GETİRDİN.ÇOK AYIP ETMİŞSİN ÇOOOOOOK.ONUN ADINA HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLERİM.
|
SEVDİM BEN BU İŞİ :LOL:
|
ARKADAŞLAR BENİM İMZAM NASIL???
|
[QUOTE=Sweetgirl][B][I][COLOR="Magenta"]Yigido ne etmissin sen öyle yaaa. Ben elime bile almadigimi sen bir kac kere agzina almissin valla ayip ediyorsun. Biraz terbiyeli bi sekildede feneri sevmedigini belirtebilirsin ama senin tercihin tabiki b... kelimesi. Bari mübarek ramazan ayinda su agiza alinmicak kelimeleri kullanmayalim arkadaslar.[FONT="Lucida Sans Unicode"][/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE]
halaa fener i savunuyorsunnnnnnnnnnnnnnnnnn.. [color=red][b]BU ARADA BENDE ONUR ABININ IMZASI COK GÜZEL DIYORUM.......BENIM KI NASIL???[/b][/color] |
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"][CENTER]HER İNSAN ÖLECEK YAŞTADIR [/CENTER][/COLOR][/FONT][/B]
BÖYLE GÜZEL BİR İMZA KİMDE VAR. |
[QUOTE=badgirl]allah aşkına biri bana şu sivaslı olmanın ayrıcalığı ne söylesin yaa !![/QUOTE]
DAHA CÖZEMEDIYSEN BEN NE YAPAYIM.BU KONUDA BIRAZ DUŞUNSEN BULURSUN. |
[QUOTE=agca58]gerçi burda imzadan çok dede muhabbeti geçmiş yani bazı sahışlar kendi aralaarında muhabbet etmişler..ister sitemez insan okudukça sıkılıyor bu sahıslar arsındaki muhabbeti...bu topice birdaha bakmamak üzerere byeee..[/QUOTE]
[B][COLOR="Red"]millet ucmus abi benım ımzam bu ben bırıncı secılmek içinde yapmadım amacım dalga gecmek de degıl ciiden COK SEVDIGIM bir ınsanla ilgili bir ımza kımse begenmek zorunda degıl ben begeneyım yeter ..amac eglence bıraz guldurmece bıraz da sıkılsanda DEDEMİİİİ mutlu etmek en guzel ımzanın onur abnınkı olduunu söledım ben..[/COLOR][/B] |
[QUOTE=dogukan58]kaptan nın imzasını tek gecerim[/QUOTE]
[B]EYVALLAH GARDAŞ SAĞOL...[/B] |
[B]BENCEDE KAPTANIN İMZASI GÜZEL...[/B]
|
KAHROLSUN ÜÇ BÜYÜK EMPERYALİZMİ
YAŞASIN ANADOLUNUN KARDEŞLİĞİ NASIL ANLAMLI MI? |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:49. |