SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Sivasspor'da Transfer Çalışmaları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30863)

58temha 27.12.2010 22:40

Cevap: Sivasspor'da Transfer Çalışmaları

Kardeş Takım Bu Oyuncudan Çok Beklentisi Varmış Ve İstedikleri Parayı Alamamışlar Bunun İçin Bu Transfer Gerçekleşemedi Herkese Geçmiş Olsun ...

YÖRÜKOĞLU 27.12.2010 22:46

[QUOTE=58temha;678697]Kardeş Takım Bu Oyuncudan Çok Beklentisi Varmış Ve İstedikleri Parayı Alamamışlar Bunun İçin Bu Transfer Gerçekleşemedi Herkese Geçmiş Olsun ...[/QUOTE]

yani oyuncu kaliteli ztn tam anadolu kulubunde saglam oynucak topcu tabata gibi,ama olmamıs napalım hayırlısı ins onun ayarında baska topcular buluruz...

Rallim58 27.12.2010 22:46

[B]Başkan Odyakmaz, SRT'de yayınlanan spor programına telefonla bağlanarak, Servet olayının kesinlikle gündemlerinde olmadığını, Bilica için ise kulübünün bırakmayacağını açıkladı.

Tabata konusunda da Başkan Demirören'in "hayırlı olsun" dediğini belirterek, futbolcu ile görüşmek üzere teknik ekipten görevlendirme yaptıklarını belirtti.

Geçmişte yaşanılan yanlışlıkları yaşamamak için, hocamızın istekleri doğrultusunda hareket ettiklerini, taraftarlarımızın sabretmelerini, 2. yarıya çok farklı Sivassporla karşılarına çıkacaklarını belirtti.

Kişisel tahminim ise transferlerin resmi olarak gerçekleşmesine kadar, sessiz kalmaları konusunda teknik heyet ile görüş birliğine varılmış gibi tavır içerisindeler.[/B]

yigidocengiz 27.12.2010 22:49

herkes başka bişey söylüyo kardeşim,resmen bilgi kirliliği var yani

AYDIN1985 27.12.2010 22:52

[QUOTE=adres58;678679]Tamam ama hiç değilse haberin odağı belli oluyor. Ajanslara da düşse haberin gerçekleşme payı da olmasa nihayetinde haber haberdir. Fakat Facebook a da her yazılanı haberdir diye buraya alıntı geçersek sitemizin bir ciddiyeti kalmaz diye düşünüyorum.[/QUOTE]

yine haklisin, ama hayalkafe arkadasimiz var, oda sivasspora yakin kisilerden bir cok transfer haberi duyuyor, ve cogu da dogru cikiyor. benim demek istedigim ayni hayalkafe gibi, oda birilerinden duymus olabilir. ama seninde dedigin gibi kaynagi belli olan haberler daha güzel olur.

Salim58 27.12.2010 22:56

[QUOTE=Rallim58;678700][B]Başkan Odyakmaz, SRT'de yayınlanan spor programına telefonla bağlanarak, Servet olayının kesinlikle gündemlerinde olmadığını, Bilica için ise kulübünün bırakmayacağını açıkladı.

Tabata konusunda da Başkan Demirören'in "hayırlı olsun" dediğini belirterek, futbolcu ile görüşmek üzere teknik ekipten görevlendirme yaptıklarını belirtti.

Geçmişte yaşanılan yanlışlıkları yaşamamak için, hocamızın istekleri doğrultusunda hareket ettiklerini, taraftarlarımızın sabretmelerini, 2. yarıya çok farklı Sivassporla karşılarına çıkacaklarını belirtti.

Kişisel tahminim ise transferlerin resmi olarak gerçekleşmesine kadar, sessiz kalmaları konusunda teknik heyet ile görüş birliğine varılmış gibi tavır içerisindeler.[/B][/QUOTE]

[B][I]Ben bu açıklamadan şunu anladım demekki son dakikaya kadar açıklama yapılmayacak.Rıza hocanın röpörtajı'da bunu doğrular nitelikte.[/I][/B]

AYDIN1985 27.12.2010 23:02

[QUOTE=Djamoka;678685][B][I]Biraz önce Rıza Hoca canlı yayında hiçbir oyuncuyla anlaşılmadığını yazdı... 2 Ocakta da kampa yeni transferlerin katılmasının çok zor olduğunu söyledi.

Geçmiş olsun....[/I][/B][/QUOTE]

[QUOTE=Djamoka;678689][B][I]Rıza Hoca ayrıca Bilica konusunu da kesin olarak kapattıklarını da ekledi. Antalya'daki Pro Lisans kursunda Aykut Kocaman'la görüştüğünü ve Bilica'yı göndermeyeceklerini belirttiğini söyledi...[/I][/B][/QUOTE]

[QUOTE=58temha;678692]Arkadaşlar Son Dakika ... Mecnun Başkan Pawlowski yi Transer Edemediklerini Açıkladı Oyuncunun Takımı Gelecekten Çok Şey Beklediklerini Ve İstedikleri Parayı Vermediğini Açıkladı Devamı Gelecek ...[/QUOTE]

[QUOTE=58temha;678696]Arkadaşlar Srt De Başkan Söyledi[/QUOTE]

agzinizdan bal damliyor arkadaslar.

bu haberlerin hangisi dogru yav. bende ligtv.com.tr deki haberde fenerbahcenin yeni bir yabanci futbolcu alacagini izledim ve bu transfer gerceklesecek olursa, yabanci kontejan dolayisiyla bilica ile kesin olarak yollarin ayrilacagi söylendi.

Djamoka 27.12.2010 23:08

[QUOTE=AYDIN1985;678705]agzinizdan bal damliyor arkadaslar.

bu haberlerin hangisi dogru yav. bende ligtv.com.tr deki haberde fenerbahcenin yeni bir yabanci futbolcu alacagini izledim ve bu transfer gerceklesecek olursa, yabanci kontejan dolayisiyla bilica ile kesin olarak yollarin ayrilacagi söylendi.[/QUOTE]
[B][I]
Valla arkadaşım ben biraz önce Rıza Çalımbay'ın agzından duydum bu sözleri. Sipas Tv ye canlı yayınla bağlandı. Yazdıklarımın hiç biri bana ait değil bizzat Rıza hocanın sözleri...[/I][/B]

AYDIN1985 27.12.2010 23:12

[QUOTE=58temha;678695]Arkadaşlar Son Dakika ... Yıldırım Demirröen İle Görüşen Otyakmaz Tabatayı Transfer Ettiklerini Ve Eskişehirden Teklifi Geri Çevirdiklerini Söyledi Yıldırım Demirören Tabata İle Görüştük Ve Vedalaştıktan Sonra Tabatanın Sivas Kampına Katılacağı Söylendi[/QUOTE]

Insallah bu haber dogrudur.

AYDIN1985 27.12.2010 23:19

[QUOTE=Djamoka;678706][B][I]
Valla arkadaşım ben biraz önce Rıza Çalımbay'ın agzından duydum bu sözleri. Sipas Tv ye canlı yayınla bağlandı. Yazdıklarımın hiç biri bana ait değil bizzat Rıza hocanın sözleri...[/I][/B][/QUOTE]

biliyorum gardas sana ait olmadigini, ben sansizligimiza yaniyorum. ama Insallah bizim yönetim iyi transferler yapip bizi sevindirecekler.

belkide bizim bilmedigimiz ve önüne tas konulmamasi icin gizli tutulup, anlasilan oyuncular vardir.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:48.