![]() |
Cevap: Sivasspor'umuz 3 Yeni İsimle Anlaştık
[QUOTE=SS'li;681890]Çek cumhuriyetinden iyi futbolcu çıkmaz ama yinede şuanki bizim kadrodaki futbolculardan daha kötü olabileceklerini de sanmıyorum.[/QUOTE]
Rıza hoca aldıysa o iyisini bilir |
Cevap: Sivasspor'dan üçü bir arada
[B]Yıllar sonra nokta transferler gördük. Sivas'a Sivas iklimine uygun Polonya, Çek Cumhuriyeti gibi ülkelerden oyuncular transferi yapıyoruz.
Defans hattında ki oyuncularımızın sayısı çok fazla oldu bazı oyuncular ile yollar ayrılacak gibi görünüyor. Murat , Sedat , Diallo , Ziya ,İvanovs, Hayrettin , Ugur , A.Dereli yeni transferler Rada ve Jakub Navratil ile birlıkte tam 10 tane defans oyuncumuz oldu en az 2 oyuncu gönderilmesi gerek bunlardan da en yakını Sedat ve Uğur gibi görünüyor... Rıza Hoca ile çok şey değişti ve değişecek transferler birer harika sadece genç Korcan'ı saymazsak takıma direk katkı yapacak nokta transferler yapılıyor. Rıza Hoca'yı çalıştırdığı her takıma fiziği yüksek uzun boylu oyuncular almıştır bu geleneğinide bizde sürdürüyor bu sayede İnş. duran top hastalığımızdan kurtuluruz...[/B] |
Fanatik Gazetesi: Yigido Hat-trick yapti .
Acayip gururlandim haa:D:D |
transferlerin hepside işe yarayan transferler heleki rıza hocamız varsa işin içinde işini bilir o yönetimi kutluyorum transferler için bu futbolcuların takıma cok katkısı olacagına inanıyorum sivasımıza hayırlı uğurlu olsun
|
[QUOTE=münihli_58;682061]Fanatik Gazetesi: Yigido Hat-trick yapti .
Acayip gururlandim haa:D:D[/QUOTE] [B]Lig tvnin sitesinede bak istersen :D[/B] |
[QUOTE=Besyo_cu;682060][B]Yıllar sonra nokta transferler gördük. Sivas'a Sivas iklimine uygun Polonya, Çek Cumhuriyeti gibi ülkelerden oyuncular transferi yapıyoruz.
Defans hattında ki oyuncularımızın sayısı çok fazla oldu bazı oyuncular ile yollar ayrılacak gibi görünüyor. Murat , Sedat , Diallo , Ziya ,İvanovs, Hayrettin , Ugur , A.Dereli yeni transferler Rada ve Jakub Navratil ile birlıkte tam 10 tane defans oyuncumuz oldu en az 2 oyuncu gönderilmesi gerek bunlardan da en yakını Sedat ve Uğur gibi görünüyor... Rıza Hoca ile çok şey değişti ve değişecek transferler birer harika sadece genç Korcan'ı saymazsak takıma direk katkı yapacak nokta transferler yapılıyor. Rıza Hoca'yı çalıştırdığı her takıma fiziği yüksek uzun boylu oyuncular almıştır bu geleneğinide bizde sürdürüyor bu sayede İnş. duran top hastalığımızdan kurtuluruz...[/B][/QUOTE] Savunmada Diallo'nun sözleşmesi donduruldu.Ayrıca Rada ön libero olarak alındı Sedat ve Uğur ayrılmayacak. |
[QUOTE=Üsüyoruz58Reis;682063][B]Lig tvnin sitesinede bak istersen :D[/B][/QUOTE]
Dogru ya Lig Tv'nin sitesinde yaziyodu haha karistirmisim :D:D |
camiamız adına hayırlı olsun forvete eneramoyu aldık mı bızı kımse tutamaz haydı yonetım sevındır bızı...
|
[QUOTE=münihli_58;682061]Fanatik Gazetesi: Yigido Hat-trick yapti .
Acayip gururlandim haa:D:D[/QUOTE] Kardeş nerede yazıyor biz mi göremiyok yaw. |
[QUOTE=Mamadou Diallo;682068]Kardeş nerede yazıyor biz mi göremiyok yaw.[/QUOTE]
Kusura bakma kardes karistirmisim. Lig Tv'nin sayfasinda yaziyor :) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:08. |