![]() |
Cevap: Maçı değerlendirelim
[QUOTE=kangallıwert;709718][FONT="Comic Sans MS"][B]( Fırat Kasımpasa )
Rıdvan(bjk) Kemal Tokak(Samsun) Tonia Tisdell(Tavsanlı linyit) Hayrettin Torric Jebrin(Buca) Alper Kalemci(Elazıgspor) Tunay Torun(Hamburg) Sercan Sararer Ali Dere(Konyaspor) Mehmet Akyüz(Tavsanlı Linyit)[/B][/FONT] [FONT="Comic Sans MS"][B]Yedekler:1[/B][/FONT])[FONT="Comic Sans MS"]Cemil Adıcan:Yaş 24 Mevki: Defans Club:Tavsanlı Linyit Degeri:200.000euro 2)Peter Grajciar:Yas 27 Mevki:Orta Saha Club:Konyaspor Degeri:400.000euro 3)Erman Kılıç 4)Abdurrahman Dereli 5)Ziya Erdal 6)Enaramo 7)Kadir Bekmezci 8)Navradil 9)Cihan Yılmaz 10)Enaramo 11)Ali Kuccik(Kiralık)Bjkden 12)Sezer Öymen(Kiralık) Bjkden [/FONT][/QUOTE] bUNE HEMSERIM SIVASIN KADROSU BUMU OLMALI |
[QUOTE=risale69;709703]ağzı olan konuşuyor işte.
madem çok anlıyorsun futboldan takımın başına sen geç o zaman.[/QUOTE] YOK BENCE BU KARAES ARKADAS SIVASIN BASINA GECMEZ O GECSE GECSE BAYERN VEYA REALIN BASINA GECER CÜNKÜ FUTBOLU RIRA HOCADAN DAHA IYI BILIYOR |
[QUOTE=mayhos;709696]uğur kavuğu izledim bugün itibariyle akraba olduk.1 gol 2 gol...ve tam 4 net pozisyonu bu kazma verdi.yemin edrim paf tan adam gelse o daha iyi oynar.[/QUOTE]
bIZIM KÖYÜN IMAAMI MAHMUT EFENDI BILE BUNDAN DAHA IYI OYNAR |
[QUOTE=abdullah58;709784]bIZIM KÖYÜN IMAAMI MAHMUT EFENDI BILE BUNDAN DAHA IYI OYNAR[/QUOTE]
uğur bitek karabük forması giymadiği kaldı takıma elinde gelen zaraı verdi |
genilginin baş mimarları
+++ 1..rıza hoca .. devamlı ..her mac da +++ 2..m.yıldız .. daima ..,, ,, +++ 3..uğur ..bazen ,, ,, not ..yıldızın ilk onbirde cıktığı hic bir macı kazanamadık 2 yıldır. gene bugun görevini yaptı karabükde oyunda cıkarkende cok mutluydu 2 sıfırdan sonra............ |
[QUOTE=kareas;709693]rıza hoca;senden hiç bir zaman ama hiç bir zaman teknik direktör olmaz,olamaz..olmayacakta.......... bunu yenildik diye demiyorum..[/QUOTE]
bu yazdiklarında son derece haklısın..tebrik ediyorum gorusunu bu kadar net yazdıgın icin. bir ekleme yapmak istiyorum. Korcan'dan da kaleci filan olmaz..kac mactır topu soluna atıyorlar "o" sağa atlıyor??? Bu kadar acemi kaleci hic gormedim..sisasspor kaleciileri daima cok iyi olmustur..Korcan bir kabus... Dilerim ankara takımlarını yener,kume dusmekten kurtulur sonra da Rıza hoca'dan ve Korcan'dan kurtuluruz... |
[QUOTE=abdullah58;709779]BENCEDE BIZE IYI BIR KALECI LAZIM
ARKADASIM SEN FIRATI HANGI MACTA IZLEDINDE HEMEN TAVSIYE EDIYORSUN YOKSA ONUN ARKADASI FELANMISIN ADAM DAHA 5 MAC YAPMADI BE[/QUOTE] bjk maçında net 4 golü çıkardı.gs nin zamında antreman kalecisi idi.gs de 3.kaleciliğe kadar yükseldi.kasımpaşnın yedeği idi.antalya maçında taraftar ile kavga eden muattan devraldı kaleyi. Q7 NİN 2-3 ŞUTUNU ALMAK KOLAY DEĞİL.ERMANDAN YEDİĞİ GOLDE YAPACAĞI BİR ŞEY YOKTU. bu hafta gençler maçında seyrtdin isterseniz karşında m.pektemek olacak.uzaktan şutları olan gençlerbirliği oyuncularının şutlarını kurtarışını seyrededbilirsiniz... |
[QUOTE=abdullah58;709781]bUNE HEMSERIM SIVASIN KADROSU BUMU OLMALI[/QUOTE]
orda da sivasda olması gereken futbolcular var...mehmet akyüz mesela çok iyi bir forvet...bu adamlar sivasın kadrosunu zayıflatmaz zenginleştirir... |
mehmet yıldız eski kimliğine bürünüyo diye düsünmüştüm ama onunla başladığımız takdirde maç kazanmamız imkansız gibi görünüyor..artık bi an evvel toparlanmamız gerekiyor yeter bu kadar..haftaya gençlerbirliği maçındada bu kadar vurdum duymaz olmaz inşallah futbolcularımız..
|
Maçı stadyumda izledim. Sivasspor için bu sezon bitmiş.Gelecek sezonun hesaplarını yapmak lazım. Futbolcularımız çok isteksizdi.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:38. |