![]() |
Cevap: BU NE SIMDI ????
[QUOTE=elbeylii;716141]arkadaslar yanliş düşünüyosunuz yav bence tabiki sizin görüşünüz ama bir iddamız yoksa bırakalım kasamız dolsun neden stem edersiniz anlamadımki[/QUOTE]
kasa dolsun ticarettir ona bir diyecemiz yok bu kadar fener sevgisi .. nerde bu sivas sevgisi ????????????? |
arkadaşlar ben çarşıdaydım çoğunluk zaten şehir dışından gelen fenerli gruplar ve sivastaki fenerliler ama sivassporlu taraftarlarmızın desteklemesi gibi birşey söz konusu değil olamazda...
|
bırakın kanıbozuklar işini yapsın sivassporumuz şampiyonluğa oynarsa yeniden sivassporlu olur onlar merak etmeyin;)
|
[QUOTE=aykut-akay;716144]kasa dolsun ticarettir ona bir diyecemiz yok bu kadar fener sevgisi .. nerde bu sivas sevgisi ?????????????[/QUOTE]
iyi de neden bunun için kluple bağlantı kuryosun ki her fb forması giyenin tutup boğazını mı sıklalım hem o gördüklerin çoğu üniversiteli istanbul dan gelenler ve çoğu bayan ve çocuk arkadaşlar şampiynluk maçı son maç biraz sakin olun ya karabükte de atnı ortan bir maçlık fedakarlık yapın klup için SİVAS için |
[QUOTE=Yiğiter;716139]Sivasspor'un maçlarına gitmeyi düşünmüyorum artık...
Yazıklar olsun!..Soğuk sıcak,yağmur çamur,aile çocuk demeik gittik..-35'te bile oradaydık..Ama ne oldu?Satıldık!!!!![/Q 2006 da fenerliler aynı şeyi söylüyolardı geçen sene de aynısı nı söylediler bu sene her maç ful arkadaşseni bilmem ama Sivasspor sevgisi bu kadar ucuz değil 3-5 adinin kanıbozuğun lafıyla harketiyle böyle bir maçta ben Sivas tan vazgeçmem seni de bilmem |
[QUOTE=ozledımeskıyı;716148]iyi de neden bunun için kluple bağlantı kuryosun ki her fb forması giyenin tutup boğazını mı sıklalım hem o gördüklerin çoğu üniversiteli istanbul dan gelenler ve çoğu bayan ve çocuk arkadaşlar şampiynluk maçı son maç biraz sakin olun ya karabükte de atnı ortan bir maçlık fedakarlık yapın klup için SİVAS için[/QUOTE]
Kulüp resmi olarak 8000 kişi yer verirse,onlar da gelir..Bir dünya 58 plaka,bayraklar asmış sarı lacivert,bir dünya dükkan bayrak asmış sarı-lacivert...Biz başka memlekette yaşamıyoruz,biz de görüyoruz.. |
yav arkadaşlar bir maçlık görmezlikten gelin napalım adamlar şampiyon olacaklar büyük ihtimelle o kadar olacak.bi de şöyle düşünün ya fenerle karbük oynasaydı da trabzonla biz oynasaydık o zaman ne olacaktı kesin olay çıkradı sivasta.oynasın gitsin fenevliler boşverin..
|
beyler ne oluyor ya. satıldık kelimesi ne demek. kim kimi satıyor. şu an ki yöneticiler hata yapmış olabilir. bunu kabul edebilirz. ama satıldık demek armaya hakarettir. bu kulup çok başkan ve yönetim gördü. bunlarda geldikleri gibi gidecekler bir gün. bizim sevdamız armaya . bunu unutmayın !!!
|
Arada bir stadyuma baglaniyorlar,4Eylül´deki FB seyirci üstünlügü moralleri bozuyor.Tamam bu isten para kazaniyoruz ,ama oyun esnasinda onurlu davranalim.Sirf FB sampiyon olsun diye bir oyun icine girersek tüm oklari üstümüze ceker.Bize ne oldu böyle.Anadolu takimi olarak Istanbul´a sampiyonlugu tepsinin icinde adeta sunuyor gibiyiz.Sanki bizi cok seviyorlarmis gibi Istanbul medyasini sevindirecegiz.
|
Cevap: Bu Rezilliğe cevap versin sorumlular!
Sivas ve Sivasspor mac saatine kadar parasini kazanmistir.90 dakikanin baslangicinda onurumuzla mücadele etmeliyiz.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:29. |