SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Biz kaçıncı büyüğüz? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31955)

sawyer5892 23.05.2011 00:07

Cevap: Biz kaçıncı büyüğüz?

ben yaptıkların bilmiyorum konustuklarına bakarım

migroArmis 23.05.2011 00:07

[QUOTE=sawyer5892;716496]kardeş anlamıyormusunuz anlamak mı istemiyorsunuz şampiyonun kim olduğu bizi ilgilendirmez benimde hosuma gitmedi bizim şehrimizde bizim stadımızda onların çoğunlukta olması ancak buna yapacak birşey yok çünkü bizde taraftar bilinci yok o gelenlerin çoğu zaten dışardan gelenler yada sivastaki üniversite öğrencileri içimizdende satılıklar çıktı ama yapacak birşey yok. Sanki biz feneri her maç yeniyormusuz gibi bu mağlubiyet abartılıyor. Bizim nolursa olsun takımın arkasında olmamız lazım maça gitmemek küsmek darılmak lüksümüz yok. . . Ben izmitte yaşıyorum burada hodri meydan bir tane fenerlinin kutlama yapmasına izin vermedi yoldan adam çevirip dövdüler doğru birşey mi bu bizde mi öyle yapsaydık[/QUOTE]

Anlatılmak istenen anafikir sanırım maçın sonucu da değil..Sivasspor daha ne yapacaktı fener gibi bir takımla oynuyorsun son maç fener 2 yıldır son maçlardan kaybediyor warını yoğunu bu maça endekslemiş 4 atıyor buna karşılık Sivasta 3 taneyle cewap weriyor...Hatalar futbolda wardır ben Sivasın mücadelesinden memnunum...Hiç kimse kalkıp Sivas maça yattı diyemez derse bunda art niyet wardır.Çünkü maç böyle satılmaz 2003 senensinde b.jimnastik in sattığı gibi göz göre göre satılır...İşte Bursada son b.jimnastik maçından sonra çıkan olayların ardındada Bursa seyircisinin b.jimnastiklileri Bursaya sokmama çabasının sonucunda gelişmiştir..Bursaa hiçmi jimnastikli fenerli gs li yok elbette war..Ama hiç kimse kusura bakmasın 38 yaşına geldim ben daha Bursada rakip takımın bu şekilde karşılandığını görmedim..Herkes şapkayı önüne koyacak..Bu işten eminim en çok ıstırap duyan da gerçek Sivassporlulardır....

sawyer5892 23.05.2011 00:11

[QUOTE=migroArmis;716516]Anlatılmak istenen anafikir sanırım maçın sonucu da değil..Sivasspor daha ne yapacaktı fener gibi bir takımla oynuyorsun son maç fener 2 yıldır son maçlardan kaybediyor warını yoğunu bu maça endekslemiş 4 atıyor buna karşılık Sivasta 3 taneyle cewap weriyor...Hatalar futbolda wardır ben Sivasın mücadelesinden memnunum...Hiç kimse kalkıp Sivas maça yattı diyemez derse bunda art niyet wardır.Çünkü maç böyle satılmaz 2003 senensinde b.jimnastik in sattığı gibi göz göre göre satılır...İşte Bursada son b.jimnastik maçından sonra çıkan olayların ardındada Bursa seyircisinin b.jimnastiklileri Bursaya sokmama çabasının sonucunda gelişmiştir..Bursaa hiçmi jimnastikli fenerli gs li yok elbette war..Ama hiç kimse kusura bakmasın 38 yaşına geldim ben daha Bursada rakip takımın bu şekilde karşılandığını görmedim..Herkes şapkayı önüne koyacak..Bu işten eminim en çok ıstırap duyan da gerçek Sivassporlulardır....[/QUOTE]

bunun sebebide trabzonla aramızdaki meseledir herkes trabzon olacağına fener olsun dedi ben feneride sevmem trabzonuda ama trabzona nefretim daha fazla çoğu sivaslıda benle aynı düşünüyordur

Metal Gear 23.05.2011 00:11

[QUOTE=sawyer5892;716515]ben yaptıkların bilmiyorum konustuklarına bakarım[/QUOTE]

Yaptıklarımı bilmiyorsan,Sivas ve Sivasspor sevgimi bilmiyorsan kafadan sıkma yeter..
Konuştuklarıma bakıyorsun diyelim..Hangi cümlemde BJK ya da GS'li olduğumu yazdım..Tüm mesajlarımı araştır 1250 tane mesajımın hepsini..Bir tane bulsana BJK GS TS ya da diğer herhangi bir takımlı olduğuma dair,bul da görelim..

sinansakru 23.05.2011 00:12

TAKIMINI ISLAK ZEMİNİN AZİZLİĞİNE ( TERKETMEYEN ) GERÇEK SİVASLI TARAFTAR ARANIYOR !!!

HALIL 23.05.2011 00:13

oyle cok sivasli var ki malesef iyisi de var haini de buda cok normal:rolleyes:
unutmayin ki turkiye sivastir

sawyer5892 23.05.2011 00:14

[QUOTE=Metal Gear;716524]Yaptıklarımı bilmiyorsan,Sivas ve Sivasspor sevgimi bilmiyorsan kafadan sıkma yeter..
Konuştuklarıma bakıyorsun diyelim..Hangi cümlemde BJK ya da GS'li olduğumu yazdım..Tüm mesajlarımı araştır 1250 tane mesajımın hepsini..Bir tane bulsana BJK GS TS ya da diğer herhangi bir takımlı olduğuma dair,bul da görelim..[/QUOTE]

ben artık bu takımı desteklemem maçına gelmem diyorsun daha ne olsun eğer gerçekten seviyorsan her şartta arkasında olacaksın. Hadi hayırlı geceler. .

sinansakru 23.05.2011 00:17

DOST KARA GÜNDE BELLİ OLUR DİYE BOŞUNA DEMEMİŞ ATALARIMIZ
BİZ ZATEN ÇEKİRDEKÇİ TARAFTAR İSTEMİYORUZ .
SEVEN YİNE SEVER
GİDEN YİNE GİDER

Yiğiter 23.05.2011 00:24

[IMG]http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2011-05-22_s43.jpg[/IMG]

[IMG]http://www.spor3.com/images/other/20100516.230132_ist444_1334418.jpg[/IMG]

Hangi resim neresi,bulun bakalım..:)

Metal Gear 23.05.2011 00:27

[QUOTE=sawyer5892;716527]ben artık bu takımı desteklemem maçına gelmem diyorsun daha ne olsun eğer gerçekten seviyorsan her şartta arkasında olacaksın. Hadi hayırlı geceler. .[/QUOTE]

[QUOTE=sinansakru;716528]DOST KARA GÜNDE BELLİ OLUR DİYE BOŞUNA DEMEMİŞ ATALARIMIZ
BİZ ZATEN ÇEKİRDEKÇİ TARAFTAR İSTEMİYORUZ .
SEVEN YİNE SEVER
GİDEN YİNE GİDER[/QUOTE]

Yahu ne saçmalıyorsunuz..
Hangi kara gün.?
Küme düştük de haberimiz mi yok?
En uyuz olduğumuz bir takımdan 10 yedik de haberimiz mi yok?
Takımızın borçtan iflasın eşiğine geldi de haberimiz mi yok?
Hangi kara gün?

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:44.