![]() |
Cevap: Sivasspor Store'den Atılım
yeni formalar storelerde mevcut
|
yav abi storede forma yok siz özel formamı yaptıracaksınız töbe töbee :)
|
BRAVE HERTS=YİĞİDOLAR :)
|
[QUOTE=poolat58;751886]BRAVE HERTS=YİĞİDOLAR :)[/QUOTE]
BRAVE HEARTS=YİĞİDOLAR EKSİK YAMIŞIM ÖZÜR :D |
ligde 3. sıradayız (şimdilik)
Anadolunun beyi neden burada yok? |
bol bol alternatif olmalı
|
[QUOTE=eurovision;894734]bol bol alternatif olmalı[/QUOTE]
Evet yoksa kupada sikinti cekeriz. |
dünyanin her bir yanindan ilgi cektigimiz bu dönemde, bizim popülerliyimizi daha da artiracak ürünlerimizi satamamis bana cok üzücü geliyor. elimizde carlos gibi markamiz varken bile, bu konudaki sorumlular halen uykularina devam ediyorlar.
store acilisi gec kalsada doru yola ilk adimdi, artik 2. etapa baslayip ürünlerin sayisini ve kalitesini artirip dünyaya yaymamiz sart. formalarin yazin degil kasim da cikmasi da cok ilginc bir durum. büyük sehirlerde de storlarimiz olmamasi ürün almak isteyenlere zorluk cektiriyor. bu konuda ya daha sorumlu davranilmasi gerek yada marketing den anlayan birini getirilmesi lazim. |
İstanbul'da yaşıyorum ve hiç görmedim.2 milyondan fazla Sivas'lının yaşadığı İstanbul'da var mı Sivas store ? Sivas'dakiler maça bile gitmiyor bırak storeden alışverişi..Bari İstanbul'dakiler destek versin bu şekilde.
|
Aşırı derecede çeşit sıkıntısı var. Tshirtler o kadar basit ki foto ismet abinin baskıları gibi. Carlosun üstündeki pololardan olsa satar o bence. Bir de site ilk açılınca uzun kollu tshirt vardı. Onlar çok iyiydi şimdi yoklar. Kış geldi kısa kollu alınmaz ki
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:32. |