![]() |
Cevap: skandal transferler/muthis transferler
P.oldoni- skandal
cicinho - müthiş |
[QUOTE=Sivasli010;915901]Batuhan karadeniz? Unce bir oynasin kardes hemen negativ olmayalim belki gol krali olur adam. Insallah senin yuzunu kara cikartir :)[/QUOTE]
[B]İnşallah dostum :)[/B] |
Pedro oldoni... Yasin cakmak,Ersen martin( bunun stilini halen çözemedim) bunlar akla gelen fos transferler.... Veeeeeeeeee
Nordin,grosicki,eneramo vs uzar gider.... |
[QUOTE=HALIL;724522]vallaha su anki kadromuzda eneramo transferi ki tunusta darbe cikmasaydi hayata alamazdik su an fransada rahatlikla oynayabilirdi bence degerini bilmeliyiz
ve tabiki grosicki bu oyuncuyu nasil aldik sastim kaldim bu ise kayseri ve bursa da ilgileniyordu[/QUOTE] dostum ya sen futboldan anlamıyorsun yada ben bu tartışılır. Eneramo dünyanın en kötü futbolcusudur nasıl olurda değerini bilmeliyiz dersin top tutma yok topla koşu yok şut yok pas veremez aldığı her topu kaybeder ya pas verirken taca atar yada faul yapar hayatım boyunca bu kadar saçma bi futbolcu görmedim ilerleyen zamanlarda da göremem sanırım |
[B]Kötü transfer;
*MUHSİN ERTUĞRAL !!!! *ersen martin *agbetu *mbemba *taider *sandro *yasin çakmak *oldoni *ugur kavuk *mahmut bezgin *doga kaya *sedat yeşilkaya *saidou *aubey [/B] |
[QUOTE=armutaklı;915940][B]Kötü transfer;
*MUHSİN ERTUĞRAL !!!! *ersen martin *agbetu *mbemba *taider *sandro *yasin çakmak *oldoni *ugur kavuk *mahmut bezgin *doga kaya *sedat yeşilkaya *saidou *aubey [/B][/QUOTE] [B]DEĞERLİ KARDEŞİM kusura bakma sakın , pek alıntı yapmak huyum değildirde,bu listeden agbetuyu çıkarırsan doğru iş yapmış olursun,kimsenin hakkını inkar etmemek lazım,şayet agbetu olmasaydı şuan burada sivassporun ptt liginde neler yapacağını konuşurduk,en az 13 puanda bizzat emeği var dı onun ligde kalmamızda çok büyük emeği var, sırf bu bile ,onun listede olmaması için geçerli sebep hem gol atarak hem attıraRAK takımı ligde tuttu diğer oyuncularda hem fikirim,bunu yazmasaydım agbetuya ayıp olurdu kal sağlıcakla [/b] |
[b]agbetu hakkındaki düşüncelerim eneramoyu kötüleyen arkadaşlar içinde geçerli,eneramo tesadüf eseri sivasspora gelmiştir,geldiği ilk 8 hafta belki varlık gösteremedi,ancak attığı gollerle sivassporu ligde tuttu,sezonda 15 golden aşşağı golü yok,kaçırdıklarının 5 te 1 ni gol yapsa gol kralı olurdu zaten ,öyle meziyeti olsa sivasspora bırakmazlardı,belki fiziğinden dolayı faul yapıyor,belki gol vuruşları süper değil ,belki çok ofsayta düşüyor ,ancak bana göre tüm anadolu takımında olması gereken kaliteli oyuncu, haksızlık yapmamak gerekir eneramoya sivassporun ligde kalmasında emeği olan oyuncu aldığı para son kuruşuna kadar helal olsun [/b]
|
en gerekesiz ersen martin yasin çakmak aubey sercan yıldırım
nordim wooter çok iyiydi ve tabiiki balili |
yerlilerden yasin çakmak yabancılardan oldoni
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:30. |