![]() |
Cevap: Panatinhaikos - Sivasspor
[QUOTE=balmandol;732451]15 numara kim..Bilen varmı.?[/QUOTE]
Burcag Basel [url]http://www.transfermarkt.de/de/burcag-basel/profil/spieler_51881.html[/url] [url]http://www.transfermarkt.de/de/burcag-basel/profil/spieler_51881.html[/url] [url]http://www.transfermarkt.de/de/burcag-basel/profil/spieler_51881.html[/url] |
[B]Akadaşlar maçın değerlendirmesini yapar mısınız?Maçı izleyemedim meşguldum.Takım nasıl, kim iyi kim kötü oynuyor ?[/B]
|
Hazırlık maçı olmasına rağmen takım harika .Bir aksilik olmaza ilk 5 garanti gibi.
|
[QUOTE=Turan 59;732459]Hazırlık maçı olmasına rağmen takım harika .Bir aksilik olmaza ilk 5 garanti gibi.[/QUOTE]
geçen sezonki hazırlık maçlarındada takım çok iyi diyorduk :) bence bu maçlar ölçü değildir gerçek gücümüzü lig başlaynca anlarız.. |
maçı sonuna kadar izledim.abatmayalım beyler..bu yunan takımı tam kadro değil ...aldanmayyın.geçen seneden fark takım top perşinde koşuyor bu iyi.amaaaa... uğur yine mal yine mal..bu adam nasıl sivasta oynuyor şaşıyom valla torpilli mi ne anlamadım.grosiçki yine yok.cihan ı beğendim.bu takıma forvetin şart olduğu kabak gibi ortada.pedrielle bu iş olmaz aslaaaaa.eneramo çok tek kalıyor.eksikler mutlaka görülüyordur.. gerçi 2 senede görmeyen yönetim bakalım görecekmi.zeki müren gördü onlar göremiyor hala...ha bu arada faty iyi kalecide eh işte bekleyip görecez...
|
ya turan58 nickli abicim diyim: senin kadar saçma sapan yorum yapan daha görmedim bu forumda lütfen yorum yapma ya.sadece yazılanları oku.
|
Hazırlık maçına göre iyiye yakın futbol oynadık. Şu takımda iyi bir forvet ve orta saha oyuncu olsa gerçekten çok iyi yerlere gelebiliriz.
Faty: Yıllarca fransanın 1.liginde istikrarlı olarak oynamasından nasıl bir futbolcu olduğu belli oluyor. Kademelerde ve kafa toplarında çok başarılı ve hızlı bir futbolcu. Adından sıkça söz ettireceğini düşünüyorum. Borjan: Uzun boyuna rağmen refleksleri iyi gözüküyor. Yan toplardaki zamanlamasıda çok iyi. Kıvanç: 2. yarıda oynadı, istekli, savaşçı ve çalışkan bir futbolcuya benziyor. İnşallah takıma katkısı iyi olur. Cihan Özkara: Çok koştu, çok mücadele etti. Heyecanlı gözükmesine rağmen iyi oynadı. |
[QUOTE=Turan 59;732459]Hazırlık maçı olmasına rağmen takım harika .Bir aksilik olmaza ilk 5 garanti gibi.[/QUOTE]
Turan emmiye katılıyorum... :D |
[QUOTE=mayhos58;732463]ya turan58 nickli abicim diyim: senin kadar saçma sapan yorum yapan daha görmedim bu forumda lütfen yorum yapma ya.sadece yazılanları oku.[/QUOTE]
Sanane kardeşim herkes istedigi yorumu yapar. |
Şu dava bir sonuçlansa da rahatça seyredebilsek maçları.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:01. |