![]() |
Cevap: Ankaragücü-Sivasspor Maç Tahminleri
Ankaragücü 3-0 alır bu maçı...
|
ben eskişehir maçının ardından bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum
|
[B][FONT="Arial"]Bu ligde BU OYUNLA yenebileceğimiz bir takım yok şu anda. Sonrasında toparlanabilirmiyiz bilemem ama bir haftada Ankaragücünden puan alabilecek kadar toparlanacağımızı sanmıyorum....[/FONT][/B]
|
biz haken hataları yüzünden iki haftadır puan alamıyoruz ankara gücü kötü futbol yüzünden puan almıyor ben takımın iyi oynadığını düşünüyorum karabük maçında ikinci yarı takımda kötü oynayan tek futbolcu vardı kamil diğerleri iyi oynadılar dünkü kötü besiktasa bile direnemeyen takım çizin karşımızda hiç direnemeyecektir yeterki taraftarımız destek çıksın bizim için büyük takımlardan puan cikartamama korkusu olmamalı sadece trabzon bölgesinden hakem verilmediği maçtan puan cikartmanin hesaplarını yapmalıyız en önemli konu ise takımımıza destek olalım vede istikrarı koruyalım
|
Pazar günü izlediğim Sivasspor ile Pazartesi günü izlediğim Ankaragücünü karşılaştırınca Ankaragücü galibiyete daha yakın gibi duruyor. Ankara'dan alacağımız bir beraberlik iyidir.
[B]Sivasspor : 1 Ankaragücü : 1[/B] |
Sivasspor gerçekten bu ligde kalmak istiyorsa henüz yolun başındayken en temel birkaç gerçeği çok iyi idrak etmeli:
- Evinde galip geleceksin, deplasmanlardan sürpriz puanlar çıkartacaksın. İçeride dışarıda maç kaybediyorsan, kusura bakma ama bu ligde barınamazsın. Kimse Ankaragücü deplasmanı zor, onların da puana ihtiyacı var, tanrım ne yapacağız filan demesin. Bugün Kayseri nasıl Antep deplasmanından üç puanla dönüyorsa, nasıl bugün Ordu ve Manisa deplasmandan birer puan alarak ayrıldılarsa Sivasspor da öyle gidecek Ankaragücü veya diğer takımlardan puan alacak. Başka çıkar yolu yok! - Diğer bir husus aslında birer birer değerlendirildiğinde kötü olmayan kadronun oyun anlayışının düzeltilmesi ve kadro istikrarının yakalanmasıdır. Hayrettin bir hafta sağda oynuyor, ikinci hafta solda oynuyor; orta sahada bir hafta Kadir var diğer hafta Kıvanç var; Grosicki bir hafta var bir hafta yok... Bu böyle yürümez. Bu takımda olmazsa olmaz, sakat veya cezalı olmadığı müddetçe banko oynaması gereken ve kemikleşmiş bir 7-8 kişilik iskelet olacak. Daha sonra duruma göre maksimum diğer 2-3 kişinin rotasyonu olabilir. Defansta Navratil-Mahmut, solda Ziya, ortada Kadir-Kıvanç, kanatlarda Cerny-Grosicki ve forvette Rasmussen (toplam 8 ediyor) bu takımın kemiği olmalı. Sağ bekte artık Allah ne verdiyse deneyeceğiz Uğur-Muhammet Ali Atam-Kerim Zengin, forvette ise Rasmussen'in yanına Cihan-Eneramo ikilisi duruma göre kullanılacak. Artık istikrarı sağlamamız lazım. - Son olarak tek forvet futbolundan midem bulandı, yenileceksek de 4-4-2 oynayıp yenilelim, hiç olmazsa kaleye giden birkaç şutumuz olur, birkaç pozisyona gireriz de heyecan yaşarız!!! |
[QUOTE=BOUN;743133]Sivasspor gerçekten bu ligde kalmak istiyorsa henüz yolun başındayken en temel birkaç gerçeği çok iyi idrak etmeli:
- Evinde galip geleceksin, deplasmanlardan sürpriz puanlar çıkartacaksın. İçeride dışarıda maç kaybediyorsan, kusura bakma ama bu ligde barınamazsın. Kimse Ankaragücü deplasmanı zor, onların da puana ihtiyacı var, tanrım ne yapacağız filan demesin. Bugün Kayseri nasıl Antep deplasmanından üç puanla dönüyorsa, nasıl bugün Ordu ve Manisa deplasmandan birer puan alarak ayrıldılarsa Sivasspor da öyle gidecek Ankaragücü veya diğer takımlardan puan alacak. Başka çıkar yolu yok! - Diğer bir husus aslında birer birer değerlendirildiğinde kötü olmayan kadronun oyun anlayışının düzeltilmesi ve kadro istikrarının yakalanmasıdır. Hayrettin bir hafta sağda oynuyor, ikinci hafta solda oynuyor; orta sahada bir hafta Kadir var diğer hafta Kıvanç var; Grosicki bir hafta var bir hafta yok... Bu böyle yürümez. Bu takımda olmazsa olmaz, sakat veya cezalı olmadığı müddetçe banko oynaması gereken ve kemikleşmiş bir 7-8 kişilik iskelet olacak. Daha sonra duruma göre maksimum diğer 2-3 kişinin rotasyonu olabilir. Defansta Navratil-Mahmut, solda Ziya, ortada Kadir-Kıvanç, kanatlarda Cerny-Grosicki ve forvette Rasmussen (toplam 8 ediyor) bu takımın kemiği olmalı. Sağ bekte artık Allah ne verdiyse deneyeceğiz Uğur-Muhammet Ali Atam-Kerim Zengin, forvette ise Rasmussen'in yanına Cihan-Eneramo ikilisi duruma göre kullanılacak. Artık istikrarı sağlamamız lazım. - Son olarak tek forvet futbolundan midem bulandı, yenileceksek de 4-4-2 oynayıp yenilelim, hiç olmazsa kaleye giden birkaç şutumuz olur, birkaç pozisyona gireriz de heyecan yaşarız!!![/QUOTE] bu arada tolunay kafkas istifa etmis haberleri var ben soylediklerine katiliyorum aynen boyle olmali hersey |
Arkadaslar Sivasspor Ankara haraket etmis peki Riza Hoca da gitti mi pek anlayamadim. Cünkü yarin Basin Toplandi düzenliyecekti Hocamiz.
|
[QUOTE=yigido_halil_58;743136]bu arada tolunay kafkas istifa etmis haberleri var
ben soylediklerine katiliyorum aynen boyle olmali hersey[/QUOTE] Kafkas istifa etti, ama... Lige çok kötü bir başlangıç yapan Gaziantepspor'da Teknik Direktör Tolunay Kafkas görevinden istifa etti. Ancak Başkan İbrahim Kızıl istifayı kabul etmedi! Kızıl, "Tolunay hocamız duygusal bir insandır. Yola birlikte devam edeceğiz" dedi. |
iki takımında puana ihtiyacı var. sivasspor gerçekten kötü futbol oynuyor ancak ben bu maçın çok farklı olacağını düşünüyorum çıkışa geçeceğimiz maç olacak inşallah. 2 - 1 alırız bu maçı...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:26. |