![]() |
sene basında kale kilit takımı almak istemis ama biz istemedik... niye cunki gerek yok...
|
[quote=VICTORY][color=darkred][i][b]BU MODERN ŞEHRİN ARKASINDA WESTEL YOK HER HALDE VEYA ARÇELİK SONY FELAN.OLSAYDI SONY İZMİRSPOR FELAN OLURDU.ÖNEMLİ OLAN İZMİRSPOR OLARAK ÇIKMAK...BU BİR ÖRNEKTİ....[/b][/i][/color][/quote]
benim yazdığımla bir bağlantı kuramadım.Ben sadece arkadaşın niçin ege takımlarının düşmesini istediğini sordum.Karşıyaka göztepe altay senelerce 1.ligte oynadılar.O zamanda arkalarında sony vestel vss diye bir şey yoktu.Eğer vestelden kastın manisasporun sponsoru olmasıysa bundan daha doğal ne olabilirki. |
gardas simdi acık konusmak gerek takım sehrin deilki vestelin :!: :!: :!: yani haliylede manisa deil vestel cıkmıs olacak :!: :!: :!:
|
1- Sivasspor
2- VestelManisa 3- Kocaeli |
[quote=kizilok][quote=VICTORY][color=darkred][i][b]BU MODERN ŞEHRİN ARKASINDA WESTEL YOK HER HALDE VEYA ARÇELİK SONY FELAN.OLSAYDI SONY İZMİRSPOR FELAN OLURDU.ÖNEMLİ OLAN İZMİRSPOR OLARAK ÇIKMAK...BU BİR ÖRNEKTİ....[/b][/i][/color][/quote]
benim yazdığımla bir bağlantı kuramadım.Ben sadece arkadaşın niçin ege takımlarının düşmesini istediğini sordum.Karşıyaka göztepe altay senelerce 1.ligte oynadılar.O zamanda arkalarında sony vestel vss diye bir şey yoktu.Eğer vestelden kastın manisasporun sponsoru olmasıysa bundan daha doğal ne olabilirki.[/quote] [color=darkred][i][b]BEN BAĞLANTIYI AÇIKÇA ANLATTIM ANLAMADIYSAN SORUN SENDE....[/b][/i][/color] |
[quote=gunay]sene basında kale kilit takımı almak istemis ama biz istemedik... niye cunki gerek yok...[/quote]
[color=darkred][i][b]IHHHHH.KALE KİLİT Mİ.BİZ VE BU YÖNETİM HEPİMİZE YETERİZ ...[/b][/i][/color] |
[quote=VICTORY][quote=kizilok][quote=VICTORY][color=darkred][i][b]BU MODERN ŞEHRİN ARKASINDA WESTEL YOK HER HALDE VEYA ARÇELİK SONY FELAN.OLSAYDI SONY İZMİRSPOR FELAN OLURDU.ÖNEMLİ OLAN İZMİRSPOR OLARAK ÇIKMAK...BU BİR ÖRNEKTİ....[/b][/i][/color][/quote]
benim yazdığımla bir bağlantı kuramadım.Ben sadece arkadaşın niçin ege takımlarının düşmesini istediğini sordum.Karşıyaka göztepe altay senelerce 1.ligte oynadılar.O zamanda arkalarında sony vestel vss diye bir şey yoktu.Eğer vestelden kastın manisasporun sponsoru olmasıysa bundan daha doğal ne olabilirki.[/quote] [color=darkred][i][b]BEN BAĞLANTIYI AÇIKÇA ANLATTIM ANLAMADIYSAN SORUN SENDE....[/b][/i][/color][/quote] istersen yazdıklarını bir oku.Ve niçin ege takımlarının arkadaşın düşmesini istediğini cevaplayan bir kısım bulursan banada haber ver ok |
1.SİVAS
2.VESTEL 3.KOCAELİ 3.ERCİYES 16.SARIYER 17.KARAGÜMRÜK 18.ADANA ÜÇÜNCÜLÜK BAYAĞI ZORLU GEÇECEK BU HAFTA OYNANACAK KOCAELİ BURSA MAÇI VE 29.HAFTADA OYNANACAK VESTEL-ERCİYES MAÇLARI BÜYÜK İHTİMALLE 3. TAKIMI DA BELİRLEYECEKTİR. BÜYÜK ÖLÇÜDE! |
[quote=kizilok][quote=VICTORY][quote=kizilok][quote=VICTORY][color=darkred][i][b]BU MODERN ŞEHRİN ARKASINDA WESTEL YOK HER HALDE VEYA ARÇELİK SONY FELAN.OLSAYDI SONY İZMİRSPOR FELAN OLURDU.ÖNEMLİ OLAN İZMİRSPOR OLARAK ÇIKMAK...BU BİR ÖRNEKTİ....[/b][/i][/color][/quote]
benim yazdığımla bir bağlantı kuramadım.Ben sadece arkadaşın niçin ege takımlarının düşmesini istediğini sordum.Karşıyaka göztepe altay senelerce 1.ligte oynadılar.O zamanda arkalarında sony vestel vss diye bir şey yoktu.Eğer vestelden kastın manisasporun sponsoru olmasıysa bundan daha doğal ne olabilirki.[/quote] [color=darkred][i][b]BEN BAĞLANTIYI AÇIKÇA ANLATTIM ANLAMADIYSAN SORUN SENDE....[/b][/i][/color][/quote] istersen yazdıklarını bir oku.Ve niçin ege takımlarının arkadaşın düşmesini istediğini cevaplayan bir kısım bulursan banada haber ver ok[/quote] İSTERSEN İİ BİR OKU O DEİLKİ EGE DUSSUN DİYEN BASKASI HADİ ANLAMIYONDA OKUMAYIDA BİLMİYON GARDAS :!: :!: :!: |
[quote=gunay][quote=kizilok][quote=VICTORY][quote=kizilok][quote=VICTORY][color=darkred][i][b]BU MODERN ŞEHRİN ARKASINDA WESTEL YOK HER HALDE VEYA ARÇELİK SONY FELAN.OLSAYDI SONY İZMİRSPOR FELAN OLURDU.ÖNEMLİ OLAN İZMİRSPOR OLARAK ÇIKMAK...BU BİR ÖRNEKTİ....[/b][/i][/color][/quote]
benim yazdığımla bir bağlantı kuramadım.Ben sadece arkadaşın niçin ege takımlarının düşmesini istediğini sordum.Karşıyaka göztepe altay senelerce 1.ligte oynadılar.O zamanda arkalarında sony vestel vss diye bir şey yoktu.Eğer vestelden kastın manisasporun sponsoru olmasıysa bundan daha doğal ne olabilirki.[/quote] [color=darkred][i][b]BEN BAĞLANTIYI AÇIKÇA ANLATTIM ANLAMADIYSAN SORUN SENDE....[/b][/i][/color][/quote] istersen yazdıklarını bir oku.Ve niçin ege takımlarının arkadaşın düşmesini istediğini cevaplayan bir kısım bulursan banada haber ver ok[/quote] İSTERSEN İİ BİR OKU O DEİLKİ EGE DUSSUN DİYEN BASKASI HADİ ANLAMIYONDA OKUMAYIDA BİLMİYON GARDAS :!: :!: :!:[/quote] ben ilk mesajımda arkadaşın niçin ege takımlarının düşmesini istediğini ve izmirden takım olmamasının üzücü olduğunu yazdım.Ama Victory arkadaşın benim yazdığımla victory arakadaşın verdiği cevap arasında bağlantı kuramadım.İstersen sende bi oku bi bağlantı kurabilecekmisin benim yazdıklarımla cevap arasında.Ege takımları düşsün diyen arkadaşın başkası olduğunun farkındayım |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:59. |