![]() |
Cevap: SÖZÜM TARAFTAR DERNEKLERİNE;
[QUOTE=PRIMERA_58;779022][B][/B] SÖZÜM İST. TARAFTARLAR DERNEĞİNE, ŞUNUN ŞURASINDA 5 GÜN KALDI, KUPADA FİNAL GİBİ MAÇ BURSALILAR MAÇIN YERİ BELLİ OLDUĞUNDAN BERİ ORGANİZASYONLAR PEŞİNDE, BİZİM TEK SAYILACAK TARAFTAR SİTESİNDE BİLE TIK YOK......
EĞER O STADA ENAZ BURSALILAR KADAR TARAFTAR GELMEZSE YAZIKLAR OLSUN..... SİVASLI OLDUĞUNU SÖYLERKEN MANGALDA KÜL BIRAKMAYANLAR SÖZÜM SİZE !!!! BU MEMLEKETE SEN SAHİP ÇIKMAZSAN ZATEN KİMSE SAHİP ÇIKMIYOR... HÜKÜMET DALGASINI GEÇİYOR 3 SENEDİR STAD İÇİN BİR PARMAK BAL SÜRDÜ O YETTİ BENİM SAF İNSANIMA..... HADİ BURSA MAÇI TAM ZAMANI BAKALIM KAÇ PANKART AÇILACAK STAD İÇİN.... BİR DAHAKİ SEÇİM ÖNCESİDE TEMEL ATIYORUZ DERLER 3-5 SENE DAHA GEÇER.... BU SADECE SİVAS İÇİN BİR ÖRNEK... SİYASİ BİR PROPAGANDA KESİNLİKLE DEĞİL SÖYLEMLERİM. SEN SAHİP ÇIKMAZ İSEN KİMSE ÇIKMAZ.... SİVAS'IN TEK MARKASI OLARAK KALAN SİVASSPOR'A SAHİP ÇIK PERŞEMBE GÜNÜ AİLENİ, ATKINI BAYRAĞINI AL KADIKÖY'E GEL .... SADECE BURSA'YA DEĞİL TÜM TÜRKİYE'YE GÖSTER...... BEN ÖYLE YAPACAĞIM..... İSTANBUL TARAFTARLAR DERNEĞİ; BİRAZ GAYRET BİZİM İNSANI GAZLAMANSAN HİÇBİRŞEY YAPMAZ, BİRAZ ÜSTÜNÜZE DÜŞEN GÖREVİ LAYIKIYLA YAPIN...... SEVGİLER SAYGILAR[/QUOTE] Önemli bir konuya değinmişsin kardeş...Çağrın güzel..Ama bu işler gazla olmaz insanın içinden gelmesi lazım bu..we süreklide olmalı..Bizim tribünde camiada bi söz wardır hatta bunun filmini bile çekti Bursasporlular.. ''ADI AŞK BU EZİYETİN '' Bu her şeyi özetliyor değilmi..saygılar |
Cevap: ZTK/ SİVASSPOR-BURSASPOR
İstanbul'dayız ertesi gün 2 vizem var, son sınıfım yani hayati önem taşıyan sınavlar ama maça biletimizi aldık inş. galip de geleceğiz... İstanbul'da oturan ve Sivaslıyım diyen herkes bahane üretmeyi kesmeli ve maça gelmedi, saati de yeri de uygun maçın... Fiyatın uygunluğunu söylemiyorum bile...
|
[B]Gardaslar...[/B]
Taraftarlar, Sivaslılar, Suvazlıyım diyenler, kimliginde Sivas yazanlar, Sivas'ta doğdum, doğum yerim Sivas diyenler, kalbinde Sivas sevgisi olanlar, evinde pijamalarıyla oturanlar, hanımına; acaba anam, babam (Sivas'ta olan) nasıllar diyenler, kıslık bulguru, fasulyesi, mercimeği Sivas'ımızın köylerinden gelenler. [B]Günlük yaşaminda en az 3 kez GARDAŞ diyenler, 29 senedir bu kupayi alamayan büyük takımımız var diyenler..[/B] Daha ne deyim.. [B]Kanında bir damla Sivas'ın lokmasi bulunanlar ALLAH rızası için şu maça gidin.[/B] |
herkes gıtsın ınş
|
Dükkanımı kapatıp gideceğim.Herkesin de böyle kritik ve telafisi olmayan bir maçta biraz fedakarlık yapıp stadda ki yerini alması lazım.SİVAS VE SİVASSPOR luk ruhu bunu gerektirir.
|
göreceğiz,BURSA TARAFTARI BİZİ 2 YE 3 E KATLAR,GERÇİ O KADAR FAZLA GELMELERİNE GEREK YOK 250 KİŞİ GELSEDE SİVASLININ 2 BİN KİŞİSİNE BEDEL OLR,ÇÜNKÜ BURSALI TARAFTARLAR GELECEK,SİVASLI SEYİRCİLER GELCEK
|
[b]HERKES atıp tutmuşta sivassporun iyiliği için tabiki kimileri birazda sitemli yazmış istanbuldaki taraftarlara okadar da değil sivasspor istanbulda asla yalnız kalmamıştır kalmayacakta ist taraftarlar derneği henüz istenilen seviyede değil tek başına otobüs kaldıran organizasyon yapacak kapasitede değil imkanlarıyla destek vermeye çalışıyorlar sivasspor 2.lige çıktığından beri istanbuldaki sivasspor maçlarının tamamına [3 4 maç] hariç giden birisi olarak mutlaka ostadda olacağım kardeşimle arkadaşlarımla yeri geldi 35 bin kişiyle yeri geldi 25 bin kişiyle 10 bin kişiyle yeri geldi 50 kişiyle destek olduğumuz oldu kadıköy merkezi yerde stadın büyük bölümünün belki tamamının dolacağına inanıyorum hepsini bursa yada sivaslıların dolduracağınıda sanmıyorum meraktan yada sinema tiyatro yerine maça gidelim diyen insanlarda gelecektir sivasa düşmanlık ve kin besleyen kesimlerde itlik olsun diye bursa lehine gidebilir onların mekanı çünkü :mad: tahminim 20 bin sivaslı 4 5 bin bursalı olacağı yönünde önemli olan sahadaki oyuncuların adam gibi mücade etmeleridir herzaman şunu derim sivassporun kimle oynadığına bakmam sivasspor oynadığı zaman rakip tanımaz çok zevkli çekişmeli maç olacağına inanıyorum gelecek yiğidolara şimdiden teşekkür ederim umarım dostça hakedenin kazandığı maç olur//b]
|
Sivasspor-Bursaspor maci tarihdeki yerini alabilecekmi seyirci acisindan bakalim.Bir tarafta takimi icin cildiran bir Bursa seyircisi,diger tarafta binbir rica ile olsada türbündeki yerini almayan Sivas seyircisi.Üc takimdan birine gönül veripte nüfus cüzdaninda Sivas yazan herkes bu maca gerekli degeri verip bu takimi yalniz birakmamali.Istanbul´daki 4 Milyon Sivas´li ,hadi o gün gelmistir artik.Sivas´li üzerine düsen görevi yapsin,sahadaki oyuncuda görevini layikiyla yapacaktir.Yeterki o türbünler ,Bursa seyircisine karsi bos kalmasin.Sivas´danda katilim mutlaka olacaktir.
|
BAKIYORUMDA MANGALDA KÜL BIRAKMIYOR ARKADAŞLARIM NE KADAR CENGAVERİZ NERDEYSE BİLETLER TÜKENDİ DİYECEĞİM KONUŞAN ARKADAŞLARA SÖZÜM TÜM BİLETİX BAYİLERİNDEN BİLETLERİNİ ALABİLİRLER DÜN SABAH İTİBARİ İLE BİLETLERE OLAN TALEP MALESEF ÇOK AZDI BU MAÇTA GERÇEKTEN TRİBÜNLERİN DOLMASINI İSTİYORSAKDERNEKLERDEN VAKIFLARDAN DESTEK OLMAKSIZIN AKRABALARIMIZI , HEMŞERİLERİMİZİ VE SİVASLI OLAN ARKADAŞLARIMIZI BU MAÇA GÖTÜRMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPMALIYIZ MAÇIN 20:30 OLMASI ÖNEMLİ DEĞİL MAÇ UZASA BİLE METROBÜS SABAHA KADAR ÇALIŞIYOR BURSALILAR BURSADAN GELİP BİZDEN DAHA FAZLA OLURSA BİZE YAZIK BEN ÜZERİME DÜŞENİ YAPTIM BİLETİMİ ALDIM İNŞALLAH SADECE BU MAÇI DEĞİL TÜRKİYE KUPASINI KAZANIRIZ SAYGILARIMLA
|
Cevap: Sivasspor-Bursaspor.
Sivas´liyim diyen herkes bu macda yerini almali.Bu sefer gerekli ilgiyi görecegine inaniyorum.Cünki Sivasspor´un ilk kez Istanbul´da Türkiye kupasi macina cikacak olmasi gercekten gurur verici bir olay.Bu gururu Sivasspor´la birlikte yasiyor olmak zevklerin en büyügü.Biz Sivas´li olarak devamli sahipsizlikden dert yanmadikmi.Iste Sivas´li icin bir güzel baslangic olsun bu mac .Sivas´lilar bu macda kenetlensin.Sivas´lilarin varligini Türkiye´ýe hissettirme zamani gelmistir,o gün bu gündür.Tüm yigidolarin Sükrü Saracoglunda Sivasspor semsiyesi altinda kenetleniyor olmasi,Sivas´linin sehrinin takimina sahip cikmasi bunlar cok gurur verici eylemlerdir.Haydi Sivas´li kardesim sana uzatilan bu eli geri cevirme.....
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:56. |