![]() |
Cevap: FC Nürnberg 5-0 Sivasspor
bu sene bu gidişleee kabus gerçek olur...bi akılı çıksada eneramoyu tekrar getirmeye kalksa hayrına..... :mad:
|
takım sivasspor
skor 0---5 hoca çalımbay biz bu filmi 3 sezondur izliyoruzz söyleyecek tek bir söz var şınanay yavrum şınanay |
[QUOTE=kamışlı58;798083]takım sivasspor
skor 0---5 hoca çalımbay biz bu filmi 3 sezondur izliyoruzz söyleyecek tek bir söz var şınanay yavrum şınanay[/QUOTE] geçen sene Sivassporumuzu ligi 5. sırada bitirten Rıza hocaya dediğine bak, Rıza hoca olmasaydı şimdi belkide Bankasyada sürünüyorduk, siz işte busunuz. Stadı doldurmayarak ne olduğunuz belli oluyor zaten, sözde Sivassporlusunuz ama özde Sivassporlu değilsiniz kusura bakmayın. |
Geçen yılda çok demiştim bu sene de diyorum ;
-İyi bir KALECİ -İyi bir STOPER almalıyız. Herkes santraforu konuşuyor, o ayrı bir konu ! Tabii ki Eneramonun yerine 1 çok iyi santrafor şart, onda herkes hem fikir ! Ama kimsenin pek dikkat etmediğ olay şu hazırlık maçlarında bas bas bağırıyor : "1 KALECİ & 1 STOPER alınmalı ! " Navratil - Rajnoch ikilisinin bozulduğu her maçta böyle hezimet olabilir ! Korcan'da bence son derece yetersiz ancak yedek kaleci olabilir. Gelecek maçlar kimin haklı oldugunu ortaya çıkaracaktır ... Umarım ben yanılırım ! |
Bişeyler yapmamız lazım böyle gitmez bu iş inşaalah defansif sıkıntıları çözeriz
|
benı tek korkutan stoperlerin aşırı ağır oluşu yanındakılerde cok hızlı deılse ancak kendı ısını gorebılıyor stoperlerın acıgını kapatamıyor sıvasspor her hızlı hucum oyuncusu olan takımlara karşı boyle mağlubiyetler alabılrı arkadaşlar bakın takımın cok gol yedıgı sezonlara sedat, aubey, ıvanovs, mbilla (bülentin defansa son senesınde getırdığı), navratil, faty, yasin hepsi ağır adamlar
|
[QUOTE=eyupk;798085]geçen sene Sivassporumuzu ligi 5. sırada bitirten Rıza hocaya dediğine bak, Rıza hoca olmasaydı şimdi belkide Bankasyada sürünüyorduk, siz işte busunuz. Stadı doldurmayarak ne olduğunuz belli oluyor zaten, sözde Sivassporlusunuz ama özde Sivassporlu değilsiniz kusura bakmayın.[/QUOTE]
sevgili kardeşim yaşım 46 sivasspoumuzun istabuldaki tüm maçlarını kaçırmam allaha şükür sivaslıyım hemide gerçek sivassporluyum rıza hocayıda herkesten çok severim kişiligine sözüm yok geçen sene 5 ci oldukta avrupaya niçin gidemedik rıza hocanın saçmalıgından bizim gerçek rakibimiz bursa belediya gay seri antepbiz bu takımları hoplatarak yeneriz rızanın sayesinde ibb bile sivasspora dünya karması gibi gözüküyorsa önemli bir final maçında bursadan 5 yiyorsak ligi senin dedigin gibi 5 degilde 3cü bitiremiyorsak her maçtan sonra hakemleri suçluyorsak pnaltıyı atamıyorsak takımın ne oynadıgı belli degilse deplansmanda 5 forvetle oynuyorsak defans yapmayı bilmiyorsak defansı suçluyorsak en iyi defansın ileride yapılacagını yani presi yapamıyorsak kusura bakma kardeşim ben bu hocaya şapka çıkarmam sivassporumuz hala 1ci vütesle bin kilometre yol gitmeye çalışıyor şoförde iş yok demektir |
ben lorantın bile rızadan daha iyi oldugunu düşünüyorum takım gol yemiyordu yarım sıfıra maç kazanıyorduk adamın işi garantiydi saçmalamıyordu sonra hiç hoca olmayan bülent uygunla tarih yazdık keyifli maçlar oynadık seyrettik senin sevgili rıza hocanlada ne oynadıgımız nereye gittigimiz belli degil belli olan ezberledigimiz --çok basit hatalardan goller yiyoruz hakemler yanlı maç yönetiyor hakem hatalarından nagmeler vs vs
|
[QUOTE=sebasteia;798073]not aldım bunu kenara. sezon sonuna doğru kayıplara karışma. video kaydını alıp sitede yayınlarız. sözünün eri ol![/QUOTE]
ilk maçımız gaziantep ile eğer gaziantepe en az 49 a 0 yenilirsek arkadaşı mini çet bölümüne bağırmaya bekliyoruz. Arkadaş sitemlerinde haklı da bazı arkadaşlar gibi kesin ifadeler kullanmayalım |
ya hala hazırlık maçı olur böyle falan deyip geçiştirmeyin beyler tepkinizi koyun artık Sivasspor hazırlık maçına çıkıyor tamamda nunberg şampiyonlar ligi final maçına mı çıkıyor onlarda hazılık maçına çıkıyor ???
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:21. |