![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Hakemler daha 2.haftadan bazı takımları koltuklarının altına alacaklarını belli etmeye .Ne kadar güçlü olursan iyi top oynasan da sana bu takımı yendirmeyiz,diyorlar.Mersin bu takımların başında geliyor sezon boyunca bunu daha net göreceğiz.
|
[QUOTE=keko 58;803543]bu aciklama 12.02.2010 yazmislar!!!![/QUOTE]
2010´dada yazilmis olsa sirf kumari birakabilmek icin pisikolojik tedavi gören bir insan bu dertden kendini alamaz.Maca olan konsantrasyonu cok az sanirsin sahada yok bu görülmüyormu? |
bence hakemler kötü bir yönetim sergiledi özellikle faul olan golü verdi,uğur kavuk canlı bomba gibiydi hayırlısı bakalım inşallah düzelir...
|
Maç için herşey güzeldi.Oyuna hızlı başladık, rakibi her bakımdan boğduk ve beklenmedik bir anda aatıf ile golu bulduk, sonra yine beklenmedik bir kaleci hatası ile golü yedik, herkes yenilen gol sonrası takımın geri çekileceğin, düşünürken üst üste enaramo ile 2 gol bularak skoru 3-1 yaptık.Stadyumdaki herkes Sivassporun rakibine gol olup yağacağını beklerken, takımımız nedense oyunu bırakıp sanki geriye çekildi ve ikinci golu hakemin de hatalı kararı sonucunda vermiş olduğu faul neticesinde yedik.İlk yarı bu skorla bitti, ikinci yarı daha diri bir Sivas spor beklentimiz vardı ama, ikinci yarı rakip sahada hiçbir atagımız olmadı, orta alanda üstünlüğü rakibe bıraktık.Erman bugun pres yapıp top alamadı, vasattı, doğa kayanın daha çok oyuna katkı sağlaamsı gerek, topları hep ıskalıyor, sert oynuyor, her an kart görebilecek şekilde.Aatıf denilen oyuncu muhteşemdi, ilerleyen zamanlarda daha da güzel oynayacaktır.
Gelelim kalecimize ve defansa, kale güven vermiyor, yenilen goller de defansın hatası da var ama iyi bir kaleci o golleri yemez. Yine bir hakem faciası ile rakibin kazandıüı faul sonunda golü yedik ve beraberlik rakibe sunuldu.Eğer maç biraz daha uzasaydı sahadan yenilgi ile ayrılmamak elde olmazdı, bu oyundan düşen takım ve saçma kararlar veren hakem sayesinde. herkes kaçan 2 puana acıyor,ama takımın düzeleceğine inanıyorum, bu maçtaki taraftar desteği güzeldi, biraz daha organize olunsa stadda yeryerinden oynar. |
İlk 2 golde Korcan'ın çok büyük hatası var.
Geçen haftaki başarılı oyununu maalesef bu sefer hiç etti ... Umarım devamı gelmez ... |
[QUOTE=Kokomo;803601]İlk 2 golde Korcan'ın çok büyük hatası var.
Geçen haftaki başarılı oyununu maalesef bu sefer hiç etti ... Umarım devamı gelmez ...[/QUOTE] [B]Korcan'ı kazanmak için de oynatılması lazım. Hatalar zinciri devam ederse ısrardan vazgeçilmelidir. O zaman da olan bize oluyor. Geçen sene 5 kaleci ile oynanıldığı gibi olmasın da... Korcan'ın hatasından daha büyük hatanın, yapılan değişikliklerde olduğunu düşünüyorum.[/B] |
DOĞA KAYA'YI 90 DK OYNATAN ZİHNİYETİ KINIYORUM!!!
YAV BİR İNSAN BİR MAÇTA HİÇ Mİ BİRŞEY YAPMAZ YA. GİDİYOR RAKİBİN ÖNÜNDE DURUYOR. RAKİP DE BUNUN YANINDAN GEÇİP GİDİYOR. Bİ DE DELİ DANA GİBİ SAHADA Bİ ORAYA Bİ BURAYA KOŞUP DURUYOR. VE BU FUTBOLCU 90 DK FORMA GİYİYOR KADİR OYUNDAN ALINIYOR, ORTA SAHA ÇÖKÜYOR. OLACAK İŞ DEĞİL. :mad: |
[B]Atıfı tokat maçındada izlemiştim gerçekten harika bir topçu top ayağına mıknatıs gibi yapışıyo bence maçın yıldızı Atıf
kaleci Korcan geçen hafta antep maçında bize 3 puanı getiren kurtarışlar yapmıştı bu maçta üç golden ikisi hatalı yedi hakem özellikle 2. yarı lehimize sadece bir düdük çaldı federasyon artık 3. lig hakemlerini vermesin bizim maçlarımıza Takımı beğeniyorum ancak Rıza hocanın yönetimini pek beğenmedim yedeklere bakıyorum Grosicki Rajinoch Cerny bu futbolcular geçen senenin en performansı yüksek olanlar özellikle Rajinoch geldiği günden beri sadece bir maç forma giymedi Hep söyledim yine söylüyorum Doğa bu takımda varlık gösteremiyor orta sahada Atıf gibi top tutan birine daha ihtiyacımız var bu işi geçen sezon Kadir ve Kıvanç üstleniyordu Kıvanç artık yok Kadir ise geçen seneki performansından çoooookkk uzaklarda Eneramo 2 gol attı bunların ikisinide Atıf hazırladı sayılır yinede iyi bir dönüş yaptı Pedrieli geçen sezon hiç beğenmezdim bu sezon ileride top tutmaya başlamış buna çok sevindim Rıza hoca takımın oturması için 3 hafta geçmesi lazım demişti inşallah dediği gibi olur[/B] |
bu defansla biz çokkk nal toplarız. sivasspora ve sivas halkına heyecan verecek bir oyunu bulmak bence hayal hep aynı söylemler kolay gol yiyoruz. üç senedir sen bunu çözemediysen benmi gelip çözeyim. sivaslı seyircininde artık taraftar olması futbolcusuna sahip çıkması lazım stat dolu ses çıkmıyor. buda başka bir ayıp.
|
[QUOTE=keko 58;803534][B]Burda bazen üyeler tek Kamilin Oynamasi göriyorlar hadi tmm biraz düsük var ama
kendisi gösterecek daha demedi demeyin bize böyle Oyncular lazim keske dün ativ ve kamil beraber oynardi ama gene Hocanin is yok Kamile neden tek son 13 dk oynatiyo:confused::confused: ve bizim en BÜYÜK PROBLEMI Ugur , Kadir , Erhan , Erman ve Doga bunlar bize düsürücekler!!!! ama kimse görmiyo bunlar Süperlig oyncu deyil arkadaslar anlamiyorumnerden cikti bu oyncular :confused::confused::confused: [/B][/QUOTE] erman ve kadire süper lig oyuncusu değil diyorsan ben senin aklından şüphe ederim. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:49. |