SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34937)

ayna26 02.10.2012 09:10

Cevap: Maçı değerlendirelim

Maça çok iyi motive olmuş oyuncularımız ve teknik heyetimiz.Rakibin etkili silahı olan fernandesi sıkı markaja alınca bjk bitti, posizyon üretmede zorlandılar.Rakibin üzerine fazla gitmedik, ne posizyonlarımız oldu birini golle sonuçlandırdık.Hakem denen şahıs tüm takdir haklarını rakibten yana kullandı, her harekette bizim aleyhimize faul verdi, gereksiz sarı kartlar gösterdi rakibe karşı aynı hassasiyeti gösteremedi.Özellikle ; İ.Toraman her türlü çirkefliği yaptı, kenidisini yerden yere attı, herşeye itiraz etti ama hakem ona bir kart dahi vermedi.İ.Toramanı bu kadar agresif kılan sanırım karşısında Yiğidonun olması idi, sözde Sivaslı olduğu bilinen toraman efendi birgün kürkçü dükkanına gelmek için yüzünün kalması için daha profosyenel ve centilmen ol, kendini yırtmana gerek yok.
Takımımızdaki tüm futbolcular savaştı, en çok hoşuma gideni ise kalecimizi Milan Borjan, Erhan Güven, Uğur ve özellikle orta alanda iyi pres yapan Adem Koçak ve diğer oyuncularımız.Yorumlara bakıyorum birileri halen Uğur Kavuk üzerinden yorum yapıp onun bu takımda yerinin olmaması gibi çeştili imalarda bulunuyorlar.Uğur bu takımın vazgeçilmezi bunu göremeyenler futbolu bilmiyorlar.Her futbolcu her maçta tam performansla oynayamaza zaman zaman hatalar yapabilir biz herkesi seveiyorsak hatası ile günahı ile sevmeliyiz.
Tüm futbolcularımızı tebrik ediyorum hepsi de yürekleri ile oynadı alınan galibiyet iyi gün dostlarına kapak olsun, bizler Sivaslıyıh ve hep öyle kalacagız, takım yense de yenilse de şu anki heyecanla hep yanında olacağız.Seri başlayacak dedim nitekim Bjk yı yendik, sırada Bursa var.

Abdullah DuMaN 02.10.2012 09:11

Yanlız toramanın yaptıkları cok kötüydü futbolcularımızı itmesi felan kendini ne sanıyosun sen karaktersiz kendini yere atıyosun sonra hakeme bağırıp çağırıyorsun

58Sivaslilar 02.10.2012 09:36

Futbolcular sivasa yakisir bicimde oyunun hakkini verdi vede karsiligini aldi böyle devam ederse insallah eder almagada devam edecektir futbolda hatalar yapilir rakipler onu degerlendirmege calisir ssporda bunu cok güzel yapti hakemide besiktasida salladi cokda güzel oldu devamini dileriz

58hsn58 02.10.2012 09:38

Sivassporum cok guzel oynadi, masallah diyelimde nazar degmesin... Ama defansa transfer sart, cok acik veriyoruz...

teknik 02.10.2012 10:28

Sivassporumuz maça tutuk başladı.İlk 15 dk. sonrasında oturttuğumuz oyun sonunda Adem Koçak'ın katkııyla pas yüzemizi artırarak topa sahip olduk ve öz güvenimiz arttı.Oyun klasimiz oluştuğundan ayrıntı vermiyorum.Maça motivasyon ve mücadele olarak çok iyi asıldık.Şans golü falan ama mağlup olsak üzülünecek bir skor olurdu.Gol atan galip maçlarını kazanıyoruz.Darısı bursa ve diğer maçlara.Tüm oyuncu ve teknik ekibi kutluyorum.

cılgınsivas58 02.10.2012 12:48

işte bekledigimiz yiğido bu
helal size yiğidolar

harbiyiğido 02.10.2012 16:31

Maçta göze çarpanlar : şeşu erhan ve borjan göze çarptı hakemde çok aleyhimize kararlar verdi

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : deplasmanda oynanması gerektiği gibi oynadık hakettik kazandık

Maçın en iyisi kimdi : chahechouhe

Maçın en kötüsü kimdi : bizden kadir ve cerny

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : bir pozisyonda golümüzü vermediği gibi sarı kart gösterdi tam bi ****ydi hakem düzgün olsaydı maçı daha rahat kazanabilirdik

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : kadroda birkaç değişikliğe gitmesi lazım

savaş2 02.10.2012 17:39

Maçta göze çarpanlar : borjan,erhan ve şeso nun yükselen başarıları.
uğur, erman ve kadirdeki son 3 macta düşüşler bence bu oyunlarıyla takıma bir yarar sağlamaz acilen hoca yeni oyuncuları denemeli nasılki 6 ay oynamayan adem ve cernyi bjk macında denediği gibi

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : gene futbool oynamadan sadece defans ve mücadele edip aldık üç puanı.böyle giderse cok yakında futbol oynayarak inş alırız puanları derim

Maçın en iyisi kimdi : Erhan dır. beni yanılttı

Maçın en kötüsü kimdi : kadirle ve erman

Taraftarımız nasıldı : çok iyidirler , halayları bütün çekselerdi daha güzel olurlardı

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : bunların acemileride mah. takımlarına lehine hep çalıyorlar

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : oyuncu deişikliğni yerinde yaptı .ama son kamiliin değişikliği gene gec yaptı

Maçın Özeti: mavi renkler hic yakışmamış takımımıza* kırmızı*beyaz olsun devamlı

tekdoktiri 02.10.2012 19:25

CANİ YÜREK TEN HEPSİNE TEŞEKKÜRLER SA OLSUNLAR GURULUYUM ŞÜNKÜ SIVALIYIM

migroArmis 02.10.2012 22:20

Neyini değerlendireceğim...Her haliyle Sivassporun olağanüstü başarısı çok açık ve net bu...Helal olsun bütün futbolculara ve ayrıca tüm camiayada hayırlı olsun...Olay budur işte...Ben ihtimal vermiyordum Sivassporun galibiyetine...Ama bakınız maçtan önce maçla ilgili bir yorumum wardıki Sivas aklı selim oynarsa kesinlikle kaybetmez hatta maçı alır gibi bir söylemim vardı....Tekrar hayırlı olsun..Bizim (Bursaspor) yenemediğimiz Elazığa Antalya kevgire çevirmiş...En azından Sivas beni geçen yıl ve bu sezon yanıltmaya devam ediyor...Ben takımın mevcut şartlarda elde ettiği başarıları inanın beklemiyordum...Aman Sivas galip gelsin ben yanılmaya razıyım ...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:33.