SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Zarar Veriyorsunuz! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35667)

holigan 25.02.2013 22:33

Cevap: Zarar Veriyorsunuz!

ledig kardesim galiba sivas demirspordan bahsediyor.hangi hezimetten bahsettigini anlamadim.riza hoca ilk geldigi sene bizi ipten aldi,herkesin ikinci ligi yavas yavas benimsedigi bir dönemde,ikinci senesinde uefa icin oynatti,aslinda sampiyonlar ligi icin oynamak hakkimizken,ve 3.senesi biz sivassporun hic bir hezimetine sahit olmadik,veya hezimet tabiri size ne anlatiyor anlamadim.ben riza hocanin futbolcu secimini onaylamiyorum.fakat diyorumki ve bu benim kisel görüsüm RIZA CALIMBAY HOCA bizim sevgili hemserimiz süper ligin kalbur üstü teknik drektörüdür,riza hoca sivasi biraksa sadec 2 hafta beklemede kalir,herkes bol keseden atarken riza calimbaya alternatifte gösterse anlama zorlugu cekmeyiz.ama riza defol kelimesi sadece cocuklara mahsus bir aciz kelimedir,hic bir sivasliya yakismayan hele hele kendi memleketinin cocugunu hedef alarak bu denli edepsizce hakaretler yakismiyor,buna birde sivasspor.com öncülük ediyorsa vay halimize,zaten tarih tekerrürden ibarettir,bize kimse düsmanlik etmeye cesaret edemez ancak kendimize yapariz düsmanligimizi,bu her alanda böyledir,gurbette siyasette sporda her platformda sivaslilari ancak sivaslilar engeller,iste en büyük örnek.ligin en rahat takimi sivasspor,artik kimse düseceginden bahsetmiyor bile,kupada yari finalde dolu dizgin gidiyor ama gelin görünki bir ayaklanmadir tutturmus millet,sanki ugurun oynamasi ile sivasi haritadan siliyorlar,bu dogayi gönderen bu taraftar degilmi gardas,gönderin uguruda bitsin bu yaygara.neden sivasspora zarar vermenin formüllerini arastiriyoruz burda.bunu herkes cok iyi bilsinki eger bu riza hoca bu takimdan giderse hele hele taraftar baskisi yüzünden,iste o sivassporun sonudur.bu takimin basina gelecek herkes bu mantalite ile gelecek"kendi memleketini cocugunun kiymetini bilmeyen benim kiymetimimi bilecek"mantigi ile hareket edecek.allah sivasi sivasliyi korusun yüceltsin,rabbim zeval vermesin güzel sehrimize,iyi günde verilen destek sevince ortakliktir,fakat zor günde destek olmak tasin altina el sokmaktir.

HAVUZLU 25.02.2013 23:29

atalarımız ne demiş ev danası öküz olmaz maçı izledim kahroldum RIZA hoca kadar bjk yi düşünen adam görmedim ilk yarı oynanıyor laylay lom bizimkiler tatilde hoca kahvede sanki bırak kardeşim bu bjk yii sen SİVAS lısın bizim memmleketten erkek çıkar erkekliğini yap git bjk ye 2 günde kovsunlar seni fb hamsilere gsye horozluk yap bjk ye gelince ortada yoksun bizi üzmeye kimsenin HAKKI YOKKK ....

MEVLUTHOCAOGLU 26.02.2013 07:40

Umarım bu gidşatı görüp bir önlem almıştır yoksa durum hiçte iç açısı değil

tekdoktiri 26.02.2013 18:22

hoca diyorsa dorudu bir bildi vardır laf yok adam gibi adam sakin olalım laf yok rıza abiye

Külhan 26.02.2013 19:59

Hocam sizi ve köyünüzü yakinen taniyan ve köyünüzden bircok arkadasim olmasi dolaysile sizi gercekte cok seviyorum sizinle ayni kazadaniz yani siz topulyurt köyünden bizde size yakin bir köydeniz dolaysile yakin bir hemsehrimsin gel su sivassporda kendini kalici olarak hissed birak su istanbul takimlarini sivastaki kariyerin hicde azimsanmiyacak yerde size karsi büyük bir hosgörü ve sevgi var sizde bunun farkindasiniz dir memleket senin takimsenin siz buranin yabancisi ve garibani degilsiniz bu sehirin öz evladisiniz bakma su bir kachaftadir hakkinizda elestiriler oluyor bunlar normal sizde biliyorsunuzki bu futbol un mazisinde var kazandinmi göklerde ucururlar yenildinmi yerlerde süründürürler bu hep ola gelen bir durumdur sizden ricamiz bunlari kaale almamaniz siz görevinizi en iyi sekilde yatiginiz da bu durumlar ister istemez kendilginden ortadan kalkacakdir sizden bir diger ricam kimseile ters düsmemeniz birazda olsa taraftariniza kulak vermeniz cünki bir futbol takiminin en büyük avantaji taraftari ve seyircisidir yönetimle zaten ters düsecegini zannetmiyorum dolaysile biz sizleri yakin bir gelecek icin degil uzun bir zaman icin düsünüyoruz simdiden sizlere sivasimin basinda uzun bir hocalik diliyorum.

holigan 27.02.2013 19:32

havuzlu gardas dünki dialogdan ötürü senden cok özür diliyorum, ben hic bir hemserime hic bir sivasliya o sekil yakistirma yapmazdim hata kabul et,hakkini helal et. ama sende bir hemserimiz olan o memleketin ezgin insani riza hocaya ithamlarinda dikkatli ol lütfen.

Casanova Rasit 28.02.2013 19:09

Evet Zarar veren var...

... ama zarar veren Taraftar degil sizsiniz!

insan gol ata miyorsa gol yemez.

iki hafta iyi gitdik, sonra

Kasim Pasa ve Besik Tas golediler bize...

iki mac en azinda [B]0-0 [/B]bitmelidi!

Tesekkür edelim!
....

...

SIVAS58FOREVER 01.03.2013 10:31

[QUOTE=Casanova Rasit;838978]Evet Zarar veren var...

... ama zarar veren Taraftar degil sizsiniz!

insan gol ata miyorsa gol yemez.

iki hafta iyi gitdik, sonra

Kasim Pasa ve Besik Tas golediler bize...

iki mac en azinda [B]0-0 [/B]bitmelidi!

Tesekkür edelim!
....

...[/QUOTE]

iki maçta da iyi oynadık, aslında hala iyi gidiyoruz, tek şanssızlığımız Kasımpaşa da yediğimiz şanssız gol ve Beşiktaş maçında verilmeyen 2 penaltımız

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:51.