SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Eskişehirspor 2-1 Sivasspor -ikinci yarı- (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35849)

pover58 07.04.2013 20:06

Cevap: Eskişehirspor 2-1 Sivasspor -ikinci yarı-

bu rıza iyice aptallaştı sahanın en iyisi piche yi çıkarıp mk nası almak zaten yenilgiye sebep ti hangi akılla bunu yaptı anlamak zor dünyanın en mal hocası bile böyle salakça bir degişiklik yapmaz.galiba hoca taraftardan intikam alıyor başkan gönderin gitsi şu aptalı yaaaa.

infial§ 07.04.2013 20:06

Delikanlıysan istifanı verirsin hoca,öyle ordu maçını kazanıp istifa ediyorum demek provakatörlüktür,ezilmiş edebiyatıdır

mühendisburak58 07.04.2013 20:08

sıkıysa şimdi istifa et rızaaa geçen hafta taraftar sayesinde kazanınca onlara yüklenmesini biliyordun hemen yağ gibi üste çıkıyordun erkekliğin görelim hadi istifa et hadii

mayhos58 07.04.2013 20:08

açıklamaya bak yaaa tam biir salakkkk

etlidöktürek 07.04.2013 20:09

rıza calımbay showww devam ediyor:) sen nasıl bir teknik direktörsünki puan alacağın maçı AL KARDEŞ hediyem olsun diyorsun:) bugün güldürdün beni rıza çalımbay Allah da seni güldürsün..artık takımdaki hiçbir futbolcunun suçunun olmadığını gördük hacı,sen varya bırak bjk yi ptt liginde bile takım idare edemezsin,yok iyiymiş yok efendiymiş banane kardeşim biz efendi olduk da ne oldu..keşke şimdi istifa deseydin be rıza çalımbay...sen gidene kadar bu takımın hiçbir unsurunu eleştirmeyeceğim...seni çok arayacağız ne olur gitme:)

sinirden dolayı gülme tuttu,ah ulann..

izmirliyigido 07.04.2013 20:09

İleride top tutamadık, çoğalamadık. Eskişehir çift forvete döndü. İkaz etmemize rağmen açık verdik. Defansın öyle çalım yemeye hakkı yok. Üzgünüz ama yapacak birşey yok.

Bla, bla, bla, bla, bla bla..

Evele, gevele. Hep aynısın. Bizde aynıyız. Defol git, hoca istenmediğin yerde ne diye duruyorsun?

.

mayhos58 07.04.2013 20:09

ileride top tutamadık diyorr eksiklerimiz vardı falan filann bu adam nasıl hoca olmuş vallahii inanılmazz

sıracalı 07.04.2013 20:10

yine bi Arıza yine sonuç belli...yeryuzunde futboldan anlamadan t.dırektorluk yapan nadide insan Arıza..

hem bu kadar basarısız olup hemde bu kadar ukala bi t.direktor mü olur yaw...
sen gecen hafta bıze salladınya yumrugunu rıza , bak bu haftada taraftar adına PİECH sana salladı....ARIZA ÇALIMBYE

EsEs2626 07.04.2013 20:11

teşekkürler rıza hoca

izmirliyigido 07.04.2013 20:11

Geçen hafta son anda taraftar baskısı ile kazanınca mahalle kabadayısı olmuş ve istifa etmiştin. Delikanlıysan şimdi mertçe istifa et. Ben hata ettim, takımın içine s.çtım, istifa ediyorum de. Sıkıyorsa.

.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:49.