SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Kasımpaşa 6-2 Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37592)

58YIGIDO58 23.02.2014 10:51

Cevap: Kasımpaşa - Sivasspor

[QUOTE=Has Sivas`li;899880]Sen arkadasin yazini anlamassin galiba. Ben kisaca özetleyim.
[B]Maci kaybedersek, Kasimpasaya degil Hakemlere yani TFF ye kaybederiz diyor.[/B]
Bende ayni fikirdeyim, TFF kendini affettirmek icin yamuk yapabilir.[/QUOTE]

O zaman bende size soruyorum TFF bizim maci mi buldu kendini affetirmek icin ???
Gitsin Kasimpasa haftaya idaali olmayan takimla oynayinca affedirsin kendini bizim hedefimiz var.... :mad::mad::mad:

savaş2 23.02.2014 11:33

*** carlos hocamız dışarıı maclara önem vermiyor,oyunu okuyamayıp bazende oyuncu değişikliğini unutabiliyor o nedenle beraberilk iyi sonuc sayarım.

kasım paşa macın 11 miz

-----------nihat-------------

-apo--Da Costa--navratil--Ziya-

-------- - - -Kadir-----------------
-cicinho---cihan--i--şeşo--Aydın----
-----------utaka------------

yedek-hakan,umit,adem,mehdi

Has Sivas`li 23.02.2014 11:44

[QUOTE=YigidooSivas58;899885]O zaman bende size soruyorum TFF bizim maci mi buldu kendini affetirmek icin ???
Gitsin Kasimpasa haftaya idaali olmayan takimla oynayinca affedirsin kendini bizim hedefimiz var.... :mad::mad::mad:[/QUOTE]

[B]Anlamamakta inat ediyorsun, yoksa benmi anlatamadim bilmiyorum. Bize neden soruyorsun kardesim, durma göre mactan sonra tüpcüye sorarsin.
Senelerdir hakemler tarafindan bu takimin ligme ligme dograndigini cok cabuk unutmussun.
insaallah güzel oyun ve adaletli bir hakem yönetimiyle kazaniriz. [/B]

yigidolar06 23.02.2014 11:44

[B]üç puanı üç golle alıp Sivasa geliriz. Bolşanslar Yiğidolara[/B]

ready 23.02.2014 11:49

[B]daha maç başlamadan hakemleri bahane etmeye başladınız adam gibi oynasınlar yenilmesinler artık olası bir mağlubiyet aldığımız zaman sanırım millet faturayı hakeme kesecek artık artık bırakın şu hakemlerle ugraşmayıda takımı desteklemeye odaklanın iş tezehurata geldiği zaman kimsenin sesi çıkmaz iş hakeme sövmeye geldiği zaman çok güzel koro şeklinde söversiniz[/B]

batur0658 23.02.2014 11:57

Aykut u ilk 11 de izleyecegiz hadi hayirlisi .

58YIGIDO58 23.02.2014 12:04

[QUOTE=ready;899891][B]daha maç başlamadan hakemleri bahane etmeye başladınız adam gibi oynasınlar yenilmesinler artık olası bir mağlubiyet aldığımız zaman sanırım millet faturayı hakeme kesecek artık artık bırakın şu hakemlerle ugraşmayıda takımı desteklemeye odaklanın iş tezehurata geldiği zaman kimsenin sesi çıkmaz iş hakeme sövmeye geldiği zaman çok güzel koro şeklinde söversiniz[/B][/QUOTE]

ha aynen gardas agzina saglik :)

legolass 23.02.2014 12:12

mahmut cicinho da costa ümit ziya kadir adem aykut hakan aydın atıf 11imiz

Has Sivas`li 23.02.2014 12:16

[B]ligtv.com verdigi kadroda Kasimpasa´da 7 yabinci var.
Bir isi dogru yapin be arkadas :mad:[/B]

burak58as553 23.02.2014 12:19

[QUOTE=Has Sivas`li;899898][B]ligtv.com verdigi kadroda Kasimpasa´da 7 yabinci var.
Bir isi dogru yapin be arkadas :mad:[/B][/QUOTE]

Malki'de Türk pasaportu var

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:29.